STYLELIFE


Epres mini cheesecake

Ezúttal egy olyan finomság receptjét hoztuk el Nektek, ami nemcsak mennyei, de még látványos is. A tavaszi finomság könnyedségével teszi páratlanná friss ízvilágát, és emellett az eper mámoros íze is megjelenik benne. Ez a mini torta, tökéletes harapnivaló, vagy vendégváró falat lehet.

olvass tovább

Hogyan szelídítsd meg az elmédet?

Ábrándozunk és csak nézünk a semmibe, miközben az elménk akaratlanul átveszi felettünk az irányítást. Belevisz minket kisded játékokba, egoharcokba, ahol a múltban átélt félelmeink újjáélednek. Az elme ezzel a kis figyelemeltereléssel, máris kiszakít a jelen csodálatos és megismételhetetlen pillanatából és mi önkéntelenül nyitjuk ki Pandora szelencéjét.

olvass tovább

Az ego fejlődésének útja a Tarot kártyán keresztül

Az identitásunk folyamatosan változik, hiszen teljesen máshogy vélekedünk dolgokról gyerekként és felnőttként is. Ahogyan egyre több tapasztalatot szerzünk, úgy változik a hozzáállásunk is a világunkhoz, a világunkban alkotott helyünk elképzeléseiről is. Ha elég tudatosak vagyunk, akkor ez a folyamat egy igazi növekedés lesz vagy elnyel minket a tapasztalatainkkal való önazonosulás illúziója.

olvass tovább

Tudatos teremtés 5 lépésben

Ez több a vonzásnál. Sokan vagyunk úgy, hogy tudjuk, hogy mit szeretnénk, de mégsem érünk el igazi átütő eredményeket. Megakasztjuk a várva várt sikert a kétségeinkkel, félelmeinkkel és a hitetlenségünkkel, a gondolatainkkal. A létezés, az anyagba sűrűsödés, a teremtés, ha úgy tetszik, a tiszta potenciál energia szintjén kezdődik. Vagyis, képesek vagyunk megtartani a saját egyéni szándékainkat, miközben tudatosan kapcsolódunk a tiszta lehetőség kibontakozásához, megnyilvánulásának intelligenciájához.

olvass tovább

Mi történik ma?

Könnyítésként írtam nem rég, hogy kioldódott a Jupiter és a Merkúr kvadrátja. Ez szuper is, azonban a Merkúr tegnap megkezdte ugyanezt a frusztrált fényszögkapcsolatát az Uránusszal... A mai napon a mentőövünk a Hold lehet, ami a Bika jegyében jár, először a Jupiterrel, majd az Uránusszal együtt.

olvass tovább

asztrológiai vihar közepette: Navigáljunk a belső kihívásokon és fedezzünk fel új perspektívákat!

Nos, mondhatnám, hogy érkezik a felmentő sereg és fellélegezhetünk, de nem… A Hold ma a Mars és a Pluto között halad, mindkettővel együtt állva a Bak és a Vízöntő jegyek határán. Emellett az Uránusz két fényszöge is fokra pontos: tegnap késő este vált pontossá a Vénusszal való jótékony trigonja, ma pedig a Nappal való kvadrátja fokozhatja az amúgy elég nehézkes életérzést. Egy apró segítség azonban mégis érkezik késő este.

olvass tovább

Belülről fakadó kihívások és útmutatás a belső átalakulás útján

Ahogy a hónapról szóló videóban is mondtam, ahogy a belső-gyors bolygók haladnak előre a Bakban és lépegetnek át a Vízöntőbe, mindegyikük áthalad majd a Plutoval való együttállásán. Ebben érkeztünk a következő lépcsőfokhoz, ugyanis ma a Mars is megkezdi ezt az fényszögkapcsolatot. Emellett ma a Hold is becsatlakozik a Bakban haladó libasorba, a Merkúr pedig megkezdte frusztrált kvadrátját a Jupiterrel.

olvass tovább