STYLELIFE / Esküvő


Tíz év házasság

  • 2024. március 19.

Egy kedves olvasónk, egy korábbi cikkünkön felbuzdulva, megosztotta velünk, hogy 10 év házasság távlatából, mi az amit már jó lett volna tudni a húszas évei elején is, amikor még fiatalon és naivan összeházasodtak a férjével. Időközben lakástulajdonosok, szülők lettek, az ő tapasztalatait olvashatjuk alább, a boldog, tartós házasság kapcsán.

olvass tovább

4 hiba, amit a jegyespár elkövethet az esküvővel kapcsolatban

  • 2022. október 22.

Az esküvő minden pár életében a legszebb nap kellene, hogy legyen. Azonban számos olyan dolog van, amire nem árt odafigyelni a nagy nap kapcsán, ha nem akarjuk, hogy a dolgok rosszul süljenek el. A leggyakoribb hibákra hívta fel figyelmünket Sophie David esküvőszervező. Érdemes őket megfogadni.

olvass tovább

Esküvő luxus kivitelben? Íme a legmenőbb ötletek!

  • 2022. február 18.

Az elmúlt időszakban rengeteg jegyespárnak kellett elhalasztania az esküvőjét a járványhelyzet miatt. Voltak olyanok is, akik háromszor foglalták át a nagy napjuk időpontját. Talán 2022-ben többen élhetik át és ünnepelhetik meg családjukkal és barátaikkal életük egyik legszebb pillanatát.

olvass tovább

Az esküvő: Lánykérésem története

  • 2021. október 09.

Mint minden kislány én is megálmodtam magamnak milyen lánykérést szeretnék. Emlékszem a Dunaparton sétáltunk és már javában este volt amikor egy váratlan pillanatban a párom térdre ereszkedett és feltette a nagy kérdést pár kedves gondolat után. Hozzám jössz feleségül?

olvass tovább

A 10 leggyakrabban előforduló baki az esküvőkön

  • 2020. október 01.

Lassan az idei esküvői szezon végére érünk. Ez az év minden szempontból más volt, mint az eddigiek és ez fokozatosan igaz az esküvőkre is. Nagyon sok esküvő átkerült 2021-re, sokat nyár végére / őszre halasztottak és volt sok olyan esküvő, amit nem csak egyszer, de kétszer is újra kellett tervezni. 2020-ban sajnos nem az időjáráson, a nyitótáncon vagy az ültetésen izgultak a nagy nap előtt a párok, hanem azon, hogy vajon meg tudják-e egyáltalán tartani, haza tudnak-e jönni a külföldön élő rokonok, bevezetnek-e újabb korlátozást, lesz-e újra karantén…

olvass tovább

15 legendás sztáresküvő

Az esküvőnket általában életünk legszebb napjaként szoktuk jegyezni, amit szívesen osztunk meg szeretteinkkel és ismerőseinkkel. Ideális esetben csak egy ilyen eseményre kerül sor az életünkben, azonban amennyiben nem, akkor is többnyire csak az elsővel jár együtt a szokásos ragyogó körítés. Természetesen, mint a legtöbb dolog, a celebek körében ez is máshogy megy, és függetlenül attól, hogy éppen hányadszor állnak az oltár elé, nem sajnálják sem a pénzt sem az energiát a világra szóló esküvők szervezésébe fektetni. Következzen egy lista (teljesség igénye nélkül) a valaha volt legkáprázatosabb sztáresküvőkről.

olvass tovább

Az esküvőszervező egy napja

  • 2018. október 07.

Ha az esküvőszervező egy napját akarjuk nyomon követni, akkor adja magát, hogy a nagy napon tartsunk vele. Ugyanakkor, nagyon sokszor halljuk, hogy a vendégek nem is veszik észre, hogy a jegyespár bevont-e egy harmadik személyt az előkészületekbe. Valóban ilyen nehéz tetten érni a szervezőt? Hacsak a fotós nem figyel külön arra, hogy a staffról is készítsen felvételeket, akkor bizony nehéz “munka közben” fotókat találni rólunk.

olvass tovább

Az esküvőszervezés első fontos lépcsőfokai

Lassan véget ér a nyári esküvők kora erre az évre. Ha már a leánykérésen túl vagytok és jöhet az esküvő, már biztosan elgondolkoztál mikor legyen. Aki nem esküvőszervezőre bízza a szervezési teendőket, annak rengeteg dolga lesz, még akkor is, ha időben elkezdi a szervezkedést. Segítünk az első pár lépést megtenni.

olvass tovább