STYLELIFE


Négy jó tanács a téli fittségért

  • 2021. december 19.

A hideg idő beköszöntével érdemes fokozott figyelmet fordítanod az egészségedre és a fittségedre, hiszen az őszi-téli hónapokban könnyebben veszítünk az energiánkból. Lássuk, mit tehetsz azért, hogy ilyenkor is a toppon maradj!

olvass tovább

Drágulnak a vitaminok, van, ami közel kétszer annyiba kerül, mint tavaly

  • 2021. december 18.

Tavaly egyes népszerű vitaminokból annyit vásároltak az emberek, hogy a C-vitamin több helyen is hiánycikké vált. A vitaminok iránti kereslet idén viszont valamelyest csökkent, ennek egyik oka a drágulás, a másik pedig, hogy a koronavírus okozta kezdeti pánik 2021-re kicsit alábbhagyott. Minden időszaknak megvannak a slágertermékei, a koronavírusnak köszönhetően az elmúlt két évet viszont teljes hullámzás jellemezte a piacon – osztotta meg tapasztalatait Jánvári András, a Multi-vitamin.hu ügyvezető igazgatója.

olvass tovább

Ha jó választási lehetőségeid vannak, akkor jó döntéseket fogsz hozni!

  • 2021. december 18.

Amint meglátok egy cikket az egészséges táplálkozás, a testmozgás, az életmódváltás, a nagy kijelentések, fogadalmak, elhatározások témakörében én már tovább is görgetek. Szerintem sokan unjuk már ezeket a megmondó írásokat. Ennek függvényében talán ellentmondásos lesz a téma, de ez a cikk a gyümölcsökről fog szólni. Mert egészen apró dolgokkal tudjuk a világunkat, az életünket és a környezetünket jobbá, akár egészségesebbé tenni. A friss vagy akár a fagyasztott gyümölcs nagyszerű választás reggelire, uzsonnára vagy desszertre, hiszen édes, és főzés, recept vagy extra rákészülés nélkül is fogyasztható.

olvass tovább

Tudtad, hogy a fával való fűtés lehet környezetbarát?

  • 2021. december 17.

Elsőre meghökkentő lehet az a kijelentés, hogy a fatüzelés környezetbarát, sőt megújuló energiának számít. Sokunk rögtön a füstölgő kéményekre, a téli szmogra és füst szagra gondol, amikor a fával való fűtés szóba kerül. Pedig, lehet ezt máshogy is csinálni. Nézzük meg hogyan!

olvass tovább

Modern padlóburkolatok: parafa és vinyl padló

  • 2021. december 16.

A régi burkoló anyagok mellett, számos modern padlóburkolat vált elérhetővé. A parafa és vinyl padló innovatív melegburkolatok, amelyekkel elérhető áron varázsolhatod egyedi megjelenésűvé otthonod. Cikkünkben megismerheted a vinyl padló és a parafa padló legfontosabb tulajdonságait, előnyeit és hasznos tippekkel szolgálunk a legjobb burkolat kiválasztásához!

olvass tovább

Újévi fogadalmak annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból

  • 2021. december 16.

Ha az újévi fogadalmak kerülnek szóba, akkor általánosságban két fő embertípust tudunk megkülönböztetni: azt, aki csupa-csupa bizakodással kezdi el összeírni jövőévi céljait, és azt, aki már végképp elengedte az egészet, mert tudja, hogy fogadalma tiszavirág életű lenne, és már ott elengedné az egészet, hogy január elsején délután felébred. Nem minden esetben kell azonban rettentően nagy dolgokra gondolnunk újévi fogadalmak terén, hiszen ha csak néhány apróságot is fogadunk meg, már akkor is tettünk azért, hogy még többet hozzunk ki önmagunkból. Mostani cikkünkben ezekhez az apró fogadalmakhoz hoztunk néhány tippet, amit mindenkinek érdemes megfogadnia.

olvass tovább

6 fajta meditációs gyakorlat

A meditáció egy ősi hagyomány, amit a világ minden táján ma is ismernek és gyakorolnak, a nyugalom és a belső harmónia elérésének érdekében. Tarts velünk és ismerj meg 6 meditációs gyakorlatot, amit egy kis gyakorlással te is elsajátíthatsz!

olvass tovább