KERESD A NŐT / Fesztelen mindennapok


Mihez kezdjünk, ha a barátok felszívódnak

Előfordul az életben, hogy az ember lányát elhagyják, ő szakít, vagy már kicsit régebb óta egyedül alakítja saját életét. Ilyenkor automatikusan megnő a barátnők, barátok jelentősége az életünkben, több időnk van egymásra, jobban is támaszkodunk a másikra. Mit tudunk azonban akkor tenni, ha a másik életébe belép a nagy ő, vagy ha esetleg más okokból egy időre teljesen kivonja magát a forgalomból?

olvass tovább

Hogyan találod meg a megfelelő párkapcsolatot?

Minden ember szeretné megtalálni azt a társat, akivel le szeretné élni az életét. Az ember társas lény és úgy lett megalkotva, hogy kapcsolatban, közösségben tud igazán boldog lenni. Mégis sokan tapasztalják ennek pont az ellenkezőjét. Temérdek társkereső oldal van, ahol kereshetjük a párunkat, sokszor mégis állandó csalódások tarkítják a megfelelő társ megtalálása felé vezető utat.

olvass tovább

A túlzott kedvesség árnyoldalai

  • 2022. január 21.

A kedvesség erény a mai világban, azonban azok az emberek, akik valóban túlságosan kedvesek másokkal, gyakran azon kapják magukat, hogy bolondot csinálnak belőlük, vagy kihasználják őket. Emellett azáltal, hogy folyamatosan igyekeznek mások segítségére lenni, elfelejtenek önmagukra vigyázni, és figyelmen kívül hagyják saját szükségleteiket, ami ahhoz vezet, hogy elveszíthetik életük legfontosabb kapcsolatát - az önmagukkal való kapcsolatot.

olvass tovább

Le kell mondani azokról az emberekről, akik természetesnek veszik a jelenlétünket

  • 2022. január 21.

Azok az emberek, akik természetesnek vesznek bennünket, és nem hajlandók elfogadni minket a valódi önmagunkért. Akik miatt méltatlannak érezzük magunkat a figyelemre. Akik úgy viselkednek, mintha csak egyek lennénk a sok hal közül a tengerben. Ezek azok az emberek, akik rendkívül toxikusan hatnak az önképünkre. Ők azok, akikről így vagy úgy, de minél előbb le kell mondanunk.

olvass tovább

Empátia - az egyetlen járható út a kapcsolódás irányába

  • 2022. január 20.

Nem véletlenül ütközünk mostanában olyan gyakran az empatikus jelzőbe. Bár sokan borongósan látják a jövőt, szerencsére úgy tűnik, hogy egyre többen természetesen kapcsolódnak azáltal, hogy nagyobb hangsúlyt fektetnek empatikus képességeikre. Egy új kutatás pedig hihetetlen dologra világít rá.

olvass tovább

Olykor egy homlokcsók ezerszer többet jelent

  • 2022. január 20.

Egy kisebb csók sok mindent elárulhat. Egy arccsípés megmutatja, hogy az illető kedvel téged. Ha egy férfi kezet csókol egy nőnek, akkor azzal a tiszteletét fejezi ki. A mély francia csók szintén tiszteletről árulkodik, és természetesen ezzel együtt érződhet, hogy fizikailag is vonzódik a másikhoz.

olvass tovább