KERESD A NŐT / Fesztelen mindennapok


Végsősoron csak önmagadra támaszkodhatsz. De hogyan teheted ezt meg?

  • 2023. szeptember 22.

Belső béke, és mentális stabilitás? Ezek elengedhetetlen dolgok ahhoz, hogy egy olyan egészséges életet élhessünk, amiben bár ugyanúgy érnek majd nehézségek, ugyanakkor egészen más módon tudunk majd reagálni rá. De hogyan lehetséges mindez? Milyen tulajdonságok és erősségek kellenek ahhoz, hogy ténylegesen önmagunkra tudjunk támaszkodni?

olvass tovább

Fizikailag és érzelmileg kimerülve - Így hat ránk egy energiavámpír

  • 2023. szeptember 21.

Ha egy érzelmi vámpír közelében vagyunk, depressziót, szorongást, félelmet, zavartságot és fájdalmat okozhatunk. Befolyásolhatja termelékenységünket, összpontosítási képességünket és általános mentális, fizikai és érzelmi jólétünket. A spirituális filozófiák keretében az érzelmi vámpírok az Ön energiáját szippantják fel, hogy megpróbáljanak hasznot húzni maguknak.

olvass tovább

Amikor végre lezárul benned egy fejezet és tovább tudsz lépni

  • 2023. szeptember 21.

Mindannyian megtapasztaltuk már azt, hogy milyen, amikor sírtunk éjszakákon át, fájdalommal az egész lényünkben, gombóc van a torkunkban, nyugtalan idegesség a zsigereinkben. Ugyanazok a gondolatok kavarogtak a fejünkben. A hiány, a harag a félelem, a fájdalom. És milyen jó, amikor végre egyszer csak megszűnik ez a nyomasztó érzés.

olvass tovább

Áldozatok nélkül nem megy - Kapcsolat egy nárcisztikus személlyel

  • 2023. szeptember 21.

Az elején szögezzük le, hogy a nárcisztikus személyiségzavarral rendelkező emberekkel semmilyen kapcsolatot sem egyszerű folytatni, különösen igaz ez a párkapcsolatokra. Sőt, a legjobb tanács talán az lenne, hogy minél előbb szállj ki (menekülj) a kapcsolatból, és lépj tovább! Mivel persze ez általában nem ilyen egyszerű, mégis meg kell valahogy oldani az alkalmazkodást, amiről már az elején le kell szögeznünk, hogy rengeteg áldozatot fog igényelni.

olvass tovább