KERESD A NŐT


A világnak most leginkább empátiára van szüksége

  • 2022. augusztus 15.

Az empátia hiánya rengeteg nehézséget okoz a mai társadalomban. Bár sokan borongósan látják a jövőt, szerencsére úgy tűnik, hogy egyre többen természetesen kapcsolódnak azáltal, hogy nagyobb hangsúlyt fektetnek empatikus képességeikre. Egy új kutatás pedig hihetetlen dologra világít rá.

olvass tovább

10 dolog, amit a 20-as éveimben tanultam a szexről

  • 2022. augusztus 15.

A szex az életünk egyik legtermészetesebb része, azonban mégis sokáig tart, mire megtanuljuk, hogy mi is az, ami igazán jó nekünk, amire szükségünk van. Sok-sok tapasztalatra van szükségünk ahhoz, hogy megértsünk és elfogadjunk bizonyos dolgokat.

olvass tovább

Inkább egyedül, mint valakivel, akinek nem egyezik a lelke az enyémmel

Egy kapcsolat nem zavartalan utazás, nem tökéletes, de nem is kell, hogy az legyen. Hiszen mindenhol vannak problémák, és olykor bizony tud nehéz, és fájdalmas lenni a szerelem. Nem kellene, hogy az legyen. Nem kellene, hogy fájjon, de mégis, előfordul, hogy egyes kapcsolatok minden energiádat elszívják tőled, és megfosztanak a boldogság érzésétől. Néhány fájdalmas kapcsolat csontig tud hatolni.

olvass tovább

Így taposol bele a saját önbecsülésedbe - Ezekre figyelj, ha nem akarod önmagadat tovább bántani

  • 2022. augusztus 14.

„Minden ember annyit ér, amennyire tartja magát” – szokták mondani. Ez így igaz, ezért jó dolog, ha az tisztában vagyunk önmagunkkal, pozitív és negatív tulajdonságainkkal egyaránt. Akik nincsenek rendben önmagukkal, azok egy nehéz időszakban könnyen meginoghatnak. Ez egy ördögi kör: minél több a rossz hatás, annál több az önostorozás és persze annál kevesebb lesz az önszeretet. Néhány ilyen, ártatlannak tűnő önsanyargató mondat pedig észrevétlenül mérgezheti az életedet.

olvass tovább

Hogyan hat ránk az ölelés?

  • 2022. augusztus 14.

Tudományosan is alá van támasztva, hogy az ölelésnek számos jótékony hatása van. A nőkről sokszor mondják, hogy képtelenek betelni az ölelés érzésével. Nézzük meg valójában mit is indít be az emberekben az ölelés.

olvass tovább