KERESD A NŐT


Miért kezd távolodni a férfi, ha látszólag minden rendben?

  • 2023. szeptember 28.

Szinte minden nő átélte már azt a pánikot és bizonytalanságot, ami akkor jelentkezik, amikor a partnere elkezd elhúzódni vagy változik a magatartása. Lehet, hogy hirtelen történik, vagy van valami kiváltó oka, akárhogy is, ez egy nagyon rossz érzés, amitől tehetetlennek és bizonytalannak érezzük magunkat.

olvass tovább

A self-care fontossága - Te eleget törődsz magaddal?

A mai rohanó, felgyorsult világban sokszor úgy érezhetjük, hogy éppen a legfontosabb személyre az életünkben, azaz magunkra nem marad időnk. Hallottál már a self-care-ről? A self-care lényege az, hogy időt szánj magadra, amikor csak magaddal foglalkozol, és olyan dolgokat csinálj, amik boldoggá tesznek!

olvass tovább

A hiperérzékeny emberek közös vonásai

  • 2023. szeptember 27.

A hiperérzékeny emberek nem csak amolyan érzelgős személyek, hanem valóban más agyi folyamatok mennek náluk végbe, aminek hatására másképpen reagálnak bizonyos helyzetekre. Ezzel pedig nincs is semmi gond, hiszen mindannyian mások vagyunk, így fontos, hogy elfogadjuk azokat az embertársainkat is, akik érzékenyebben reagálnak a világ dolgaira.

olvass tovább

Elrontottam.. vagy mégsem?

Mindig azt gondoltam, a szeretet a baj. Mert olyan helyzetekbe vezet, amik nagyobbak nálam, amik sokszor nehezek és fájdalmasak. Mivel nem láttam a megfelelő megoldást, s elképzelni sem mertem az igazán méltó végkimenetelt, a szeretetet hibáztattam. Bűnös érzés, gondoltam mindig titkon, szótlan. Most bátran mondom: elrontottam.

olvass tovább

A magabiztosságoddal mindent elérhetsz?

  • 2023. szeptember 26.

A mai világban néha bizony nehéz magabiztos nőnek lenni. Néha nehéz a tükörbe nézni és elfogadni magunk minden hibánkkal együtt, amikor a közösségi oldalakról tökéletesnek látszó tünemények mosolyognak vissza ránk. Nehéz, de nem lehetetlen.

olvass tovább