DIVAT&STÍLUS


Stílusiskola: így viselj színes blézereket

Egy csinos blézer akár famerrel, akár szoknyával, akár egy kosztümnadrággal jó választás lehet, akár az irodába készülünk, akár randink lesz, vagy csak a barátainkkal találkozunk. Mi a tavaszi szezonban a színes darabokat preferáljuk, így legalább kicsit vidámabbá tehetjük az egyébként szürke hétköznapokat.

olvass tovább

Stílusiskola: maxi ruhák tavaszra

A maxi ruhák csinosak és stílusosak, a tavaszi szezonban - különösen az ideiben, ami finoman szólva is szeszélyes - pedig egy bőrdzseivel vagy farmerdzsekivel kombinálva kihagyhatatlanok. Így ugyanis nem kell órákig a szekrényünk előtt állnunk, hogy mégis miket vegyünk fel, mert egy vagy két ruhadarabbal letudhatjuk a szettet.

olvass tovább

Stílusikola: viselj lilát sárgával

Úgy döntöttünk, hogy nem vagyunk hajlandóak azzal foglalkozni, hogy a napok nagy részében inkább ősz van, tavasz vagy nyár, és mindezt színes outfitekkel szeretnénk megerőíteni. Ezúttal azt szeretnénk bebizonyítani, hogy mennyire nagyon jó ötlet a lilát sárgával kombinálni!

olvass tovább

Stílusiskola: csinos outfitek olyan napokra, amikor nehéz eldönteni, hogy nyár van vagy ősz

Mostanában meglehetősen nehéz reggelente eldönteni, hogy éppen milyen évzskara ébredtünk. Az időjárás valahol a nyári és az őszi között ingadozik, ami megnehezíti a megfelelő outfit kiválasztását. Ha szeretnél most is csinos lenni, akkor mi azt javasoljuk, hogy válassz egy csinos nyári ruhát, és viselj hozzá bőrdzsekit vagy farmerdzsekit és egy bakancsot. Íme, a kedvenc összállításaink!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj fehér pulcsikat

Még mindig kérdéses, hogy mennyire bízhatunk az időjárásban, és egy időre még kénytelenek vagyunk parkolópályára tenni a nyári holmikat. Ebben a helyzetben szükségünk lehet egy fehér pulóverre, ami igazi jolly jokernek számít, hiszen szinte bármivel kombinálhatjuk, mutatjuk is, hogy hogyan!

olvass tovább