STYLELIFE / Otthon & Design


Home decor tipp: több zöldet az otthonodba

  • 2022. május 14.

A zöld szín nyugalmat áraszt, már csak azért is, mert neki köszönhetően közelebb érezhetjük magunkat a természethez. Ha nem feltétlenül mersz még belevágni az otthoni "botanikus kerted" kiépítésébe, akkor szuper ötlet lehet, ha minél több olyan bútort vagy kiegészítőt helyezel el az otthonodban, ami a zöld valamely csodás árnyalatában pompázik.

olvass tovább

Itt a Sonos Voice Control a könnyed zenehallgatásért

  • 2022. május 12.

A Sonos ma bemutatta az első olyan hangélményt, amelyet kizárólag a Sonos-on történő zenehallgatáshoz hoztak létre. A magánélet védelmét szem előtt tartva tervezett Sonos Voice Control a Sonos rendszer teljes körű irányításával a zene vezérlésének legegyszerűbb módját kínálja kizárólag a hangunk segítségével.

olvass tovább

A hálószoba meghatározó eleme: a gardróbszekrény

  • 2022. május 12.

Bár nem a ruha teszi az embert, azért az emberek többsége szeret adni magára, és nem csak két nadrág meg egy ing alkotja ruhatárát. Mindenkinek szüksége van egy szekrényre, melyben tárolhatja öltözékét. A jól megválasztott gardróbszekrény nem csak praktikus, de a hálószobát is öltözteti. Ma ennek járunk utána.

olvass tovább

Tippek a hangulatos erkély berendezéséhez

  • 2022. február 09.

Manapság a városban élők számára áldás egy olyan lakás, amihez erkély is tartozik. Különösen azért, mert egyfelől ezzel kicsit természetközelibbnek érezhetjük magunkat. Másfelől pedig ki ne vágyna arra, hogy egy hangulatos erkélyen pihenjen hétvégén, vagy éppen reggelizzen együtt a barátaival. Így most az erkély dekorálásához és berendezéséhez hoztunk néhány inspiráló képet.

olvass tovább

Ultravékony kőburkolat az elegáns és egyedi megjelenésért

  • 2022. január 24.

Az ultravékony kőburkolat exkluzív, stílusos megjelenést és egyedi látványt biztosít. Számos előnnyel és felhasználási lehetőséggel bír. Olyan felületeken is rögzíthető, amelyeken más kőburkolatot nem igazán használhatnánk. Megvilágítva pedig drámai fényhatást érhetünk el vele.

olvass tovább

Tudtad, hogy a fával való fűtés lehet környezetbarát?

  • 2021. december 17.

Elsőre meghökkentő lehet az a kijelentés, hogy a fatüzelés környezetbarát, sőt megújuló energiának számít. Sokunk rögtön a füstölgő kéményekre, a téli szmogra és füst szagra gondol, amikor a fával való fűtés szóba kerül. Pedig, lehet ezt máshogy is csinálni. Nézzük meg hogyan!

olvass tovább