STYLELIFE / Otthon & Design


5 ok, amiért érdemes porcelán étkészletet választani

  • 2024. február 22.

Egy porcelán étkészlet segítségével könnyedén megadhatod a módját az étkezéseknek, így egy egyszerű vacsora is sokkal nagyobb élmény lesz, még ha csak sajtos tésztát is eszel a nap végén. Íme öt ok, amiért a porcelán étkészletek jobban teljesítenek az étkezőben.

olvass tovább

Ezeket kellene többször tisztítanod

  • 2024. január 26.

Az alábbiakban felsorolt tárgyakat a legtöbben szinte soha nem takarítják, de legalább egyet biztosan nem tartanak tisztán. Pedig ebben az időszakban kiemelten fontos a tárgyak tisztán tartása is.

olvass tovább

Kompromisszummentes otthoni kávézás: A Jura kávégép ehhez tökéletes választás

  • 2024. január 08.

A kávé az egyik legismertebb és legkedveltebb ital, ami nélkül sokan elképzelhetetlennek tartják a napi teendők elvégzését. Páran kimondottan az íze miatt fogyasztják, mások számára a kávézás egyet jelent a baráti beszélgetésekkel, kikapcsolódással, énidővel. A legtöbben azonban a kávét a koffeintartalma miatt választják: ettől érzik hatékonynak magukat. Számukra szükség van egy otthoni kávéfőzőre. Ez lehet akár egy karos kávégép is, de egyre többen látják be, hogy az automata kávéfőző - amely frissen őrli meg a kávészemeket - a legkényelmesebb megoldás.

olvass tovább

DIY Fürdőszívek | Fürdőbomba házilag

Közeleg a karácsony és a hideg időszakban egyre szívesebben lubickolunk egy kád forróvízben. Ilyenkor az ember úgy érzi, hogy egy kicsit lelassulhat és átadhatja magát a pihenésnek: A habfürdők és a fürdőbombák pedig ennek a folyamatnak elengedhetetlen kellékei.

olvass tovább

Top10: home decor ötletek decemberre

Végre elérkezett a várva várt hónap, hivatalosan is december van, ami azt jelenti, hogy nem kell többé visszafognunk magunkat, az egész házat karácsonyi pompába öltöztethetjük, ha mi is az ünnep nagy rajongói közé tartozunk. Gyertyák, fenyő, gömbök, szalagok és díszek - mutatjuk a kedvenc lakásdekorációs ötleteinket!

olvass tovább

Energiaszintet emelő növények

  • 2023. november 20.

Biztos nagyon sokan tartunk otthon szoba növényeket, akár cserepes, akár vágott formában, hogy minél színesebbé, és otthonosabbá tegyük a lakást. Azonban hihetetlennek hangozhat, de vannak olyan növények, amelyek javítják az energia áramlását, tisztítják a levegőt, békét nyugalmat és boldogságot teremtenek körülöttünk.

olvass tovább