KERESD A NŐT / Lélekhangok


Egy nőnek tudnia kell, hogy sosem kevés

Feladatomnak érzem elmondani mindazt, amit besöpörsz néhanapján a szőnyeg alá. Nem szeretsz egyedül lenni. Nem érzed magad teljesnek és hagyod, hogy úgy érezd, hogy nem vagy elég. Engedd meg, hogy felnyissam a szemedet, mert az igazság az, hogy épp elég vagy. Nincs szükséged egy másik emberre, ahhoz, hogy önmagad lehess, hiszen több vagy, mint gondolod.

olvass tovább

Ha már nem én leszek neked az első

Tényleges fájdalommal jár elképzelni, hogy milyen lesz, ha már nem én leszek számodra az első. Amikor más fog a fejedben járni ébredésnél, lefekvésnél. Amikor más lesz az első, akivel majd meg szeretnéd osztani a gondolatod. Amikor másra vágysz majd mind a nehéz, mind a könnyed napjaidon. Nem akarom elfogadni a tényt, hogy hamarosan másnak adod ki majd a szíved egyetlen albérletét.

olvass tovább

Hazudhatok magamnak is?

Néha azt érzem, hogy fáradhatatlanul csatangolok az utamon, szünet nélkül, és nem találok semmit sem, ami kapaszkodót jelentene, egy kis pihenőt a szélviharban. Időnként még az is nehezemre esik, hogy saját magamnak valljam be az érzéseimet. A manír nélküli, felszínt is felhasító érzéseket. Pedig lenne mit mondanom. Lenne mit mesélnem. A nagyvilágba kiáltanám, hogy úgy érzem nem bírom a súlyos terhet, ami a vállamra nehezedik.

olvass tovább

Érzelmes úriemberek, vagy érzéketlen macsók?

Minden hölgynek megvan a voksa. Megvannak az elképzelések a külsőségekről: hajszín, szemszín, magasság, izomzat, pénztárca, sárm… a lista a végtelenbe nyúlik. Mindannyiunknak megvolt a maga választása évei folyamán, és mindenki beleesik nagy szakításokba, kalandokba, hibákba, csalódásokba. Mégis, mire vágyunk?

olvass tovább

10 ok, amiért lepattintottak az első randi után

  • 2021. november 24.

Túl vagytok az első randin, és igen ígéretesnek tűnik a dolog? Legalábbis számodra, ő azonban soha többé nem keres, még akkor sem, ha a "majd hívlak" ígérettel búcsúzott? Biztosan sok a munkája, meghalt egy közeli hozzátartozója, vagy valamilyen rajta teljesen kívül álló dolog miatt tűnt el, de csak idő kérdése, és újra hívni fog. Ki kell, hogy ábrándítsunk. Nem. Nem fog. Miért? Hát ezért.

olvass tovább

Hashtag - a férfiaknak

Nem. Nem igaz, hogy mocskosak. Nem igaz, hogy nincsenek érzelmeik. Nem felületesek. Nem menekül mind. Nem csak "azt akarják", de ha valóban Férfiak, megmondják, hogy ha csak "azt akarják". Nem erőszakolnak meg, sem testileg, sem lelkileg. Mert anélkül nem használnak minket, hogy mi ne akarnánk csak azt, hogy használjanak.

olvass tovább

Az Idő fogságában

Az Idő mindig zavart. Az Idő határozottan szorít egy keretbe. Régen nincsen már szabadság. Az Idő van, és az Idő által körbefogott kötelezettségek. A ma embere folyton azt érzi, elkésett dolgokkal, vagy lekéste a saját életét.

olvass tovább