STYLENEWS


Talán a legjobb Suzuki motor – Suzuki GSX-S1000GX

Bátor kijelentéssel címeztem a most tesztelt GSX-S1000GX leírását. Természetesen a megállapítás rendkívül szubjektív. Az viszont biztos, hogy a jelenleg legnépszerűbb kategóriát, a túra-endúrók képességét egyesíti a sportmotorokéval. A Suzuki az utcai motorok kategóriájába teszi, de az egészen biztos, hogy jóval messzebb tudunk menni ezzel a vassal, mint az utca. A túrázást igazi szenvedéllyé teszi azzal a fűszerrel, amit hozzáadtak.

olvass tovább

Filmek, melyek megmutatják mit jelent az igaz barátság

Azt szokták mondani, hogy a barátságnál nincs fontosabb. Ez így is van. Szerelmek jöhetnek, mehetnek, de az igaz barátságok örökre köttetnek. Jóban-rosszban mellettünk állnak, velünk együtt nevetnek, vagy sírnak. Olykor a barátságokat is megmérgezi az élet, az egyes szituációk, élethelyzetek, távolságok, de bárhol is legyetek, bármi is történjen veletek, távol vagy közel egymástól, de tudjátok, hogy mindig számíthattok egymásra. 

olvass tovább

RACING ROYAL - Grand Prix Opening Show & Party

  • 2024. július 19.

Készülj fel a The Hide Party lenyűgöző eseményére, ahol a divat, a Forma-1 és a felejthetetlen kilátás találkoznak! A Stílus és Sebesség Éjszakája ez, a város egyik legexkluzívabb helyszínén a Marriott báltermének a teraszán.

olvass tovább

Jó koncepció lehetne – Ford Tourneo Courier Active

A kisáruszállító alapjára épített családi autók piaca nem új. Számos példa van ilyen modellre, különböző márkáknál. A Ford esetében ez különösen igaz, hiszen a Volkswagen Caddyre épülő Connect is járt már nálunk. A most tesztelt Courier az egy mérettel kisebb méretosztályban indul, így ebben az esetben a szállítható személyek száma 5 fő.

olvass tovább

Újonc barát sportmotor – Honda CBR650R

A CBR szériát a Honda 1983-ban mutatta be. A megnevezésben szereplő R a sport célú felhasználásra utal. A modellpaletta ezen belül rendkívül színes és változatos volt, hiszen az egyhengeres változatokon kívül, találkozunk soros kéthengeres és soros négyhengeres motorokkal is a kínálatban. A lökettérfogat pedig 125 cm3 -től, egészen 1100 cm3-ig terjed. A most nálunk járt 650R ezek alapján egy középutas változat.

olvass tovább

10 film, amin minden alkalommal sírunk, mégis imádjuk

Tény, hogy a legtöbbször a happy end-re számítunk a filmekben, mégis vannak olyan alkotások, amelyekért annak ellenére tudunk rajongani, hogy minden alkalommal patakokban folynak a könnyeink, amikor megnézzük. Most 10 ilyet gyűjtöttünk össze, és kíváncsian várjuk, hogy melyek azok, amelyek szerintetek még elfértek volna a listán!

olvass tovább

10 alkalom, amikor a valóság írta a legjobb filmeket

Bár a filmeket sok esetben éppen azért szeretjük, mert érdekes kicsit a képzelet világába utazni, azonban gyakran előfordul, hogy a valóság legalább olyan izgalmas, mint a kitalált történetek. Ezért most azokat a filmeket gyűjtöttük össze, melyek mind-mind megtörtént eseményeken alapulnak, és sok esetben meglepő fordulatokkal szolgálnak.

olvass tovább

A csók világnapja - Mik az előnyei a csókolózásnak?

  • 2024. július 07.

Június 6-án ünnepelték a csók világnapját. A csók az ajkak érintése. Talán nem is gondolnád, de külön tudományág foglalkozik a csókokkal, ezt nevezik filematológiának. A csókolózás feltehetőleg tanult viselkedés, több emlősállatnál is előfordul. Az embereknél nem minden kultúrában van jelen azonban. Az eszkimó és maori kultúrákban például az orrokat dörzsölik össze helyette. Érdekes, nem? Lássuk, milyen előnyök származnak a csókolózásból kultúránkban.

olvass tovább

Az egyetlen Mercedes, amelyik piszkosan is menő - Mercedes-Benz E300de 4Matic All-Terrain

Vannak tökéletes gondolatok, amelyek valamilyen oknál fogva nem terjedtek el eddig. Sok minden közbeszólhat, de talán a legfontosabb az időzítés. A Mercedes E300de több szempontból is kakukktojás miközben ritkán találkozhatunk ennyire jó koncepcióval, ráadásul mindez egy olyan köntösbe lett csomagolva, amely közel áll a tökéleteshez. Nagyon szeretném hinni, hogy a kérdés csupán az, hogy mikor fog elterjedni és nem egy izgalmas vadhajtása lesz az autóevolúciónak.

olvass tovább