SZÉPSÉG


Helló nyár, helló napfény, helló fényvédelem!

  • 2024. június 27.

Végre nyár! Mennyire várjuk minden évben! Pedig már jó ideje nem csupán a kellemes részét élvezhetjük, hanem a klímaváltozás miatt felborult időjárást, jégesőkkel színesített kánikulai napokat, hőségriadókat. No meg az extrán magas UV-sugárzást, amellyel egyébként nem csupán nyáron kell szembenéznünk. A fényvédelem egész évben nagyon fontos, úgy élettani, mind esztétikai szempontból.

olvass tovább

Milyen kockázatai vannak annak, ha lejárt szavatosságú sminket használsz?

  • 2024. június 06.

Ha ételekről van szó, akkor mind tudjuk, hogy a szavatossági idő lejárta után, már mehet a kukába. De mi a helyzet a sminktermékekkel? Valóban számítanak ezek a lejárati időpontok? Nagyon csábító lehet ragaszkodni ahhoz a régi szempillaspirálhoz, vagy csodás rúzshoz, amit egy vagyonért vettél meg, de sajnos ezek a dátumok nem véletlenül vannak feltüntetve.

olvass tovább

Peptidekkel a bőrelváltozások ellen

  • 2024. május 26.

Sok nő számára hoznak kellemetlenséget a melegebb hónapok: az egyre erősebb napsugarak előcsalogatják a sötét foltokat az arcon. Megfelelő fényvédelemmel és különleges hatóanyagokkal azonban felvehetjük a harcot a jóindulatú, de nem túl tetszetős elváltozásokkal szemben. Asztalos Gabriella, a Helia-D bőrgyógyász szakértője szerint van pár szuper hatóanyag, amelyeket érdemes beütemezni a bőrápolási rutinunkba, ha halványítani szeretnénk a foltokat: ilyenek többek között a peptidek, a fehérítő hatású azelainsav és a B3 vitamin is.

olvass tovább

Nem kell, hogy tabu legyen! Az intim és arc szőrtelenítés előnyei

  • 2024. május 21.

Az ápolt megjelenés elengedhetetlen a mindennapok során, az esztétikum mellett önbizalmat is ad. Sajnos nem ritka azonban, hogy az arcon nemkívánatos szőrszálak jelennek meg, amelyek eltávolítása kulcsfontosságú. Nem szívesen beszélünk róla, ha ezzel a problémával küzdünk, ahogyan még mindig tabu témának számít az intim szőrtelenítés is. Cikkünkben most bevezetünk a hatékony arc és intim szőrtelenítés titkaiba. Megtudhatod, hogy miért előnyös a szőrmentes, sima bőr, és milyen módszerrel érhető el leghatékonyabban eredmény.

olvass tovább