DIVAT&STÍLUS / Stílusiskola


Stílusiskola: így viselj ősszel fehér ingeket

A fehér ing lehet elegáns, de laza is, mindössze jól kell tudni kombinálni. Hét közben az irodában, randin, de baráti összejövetelen is viselhetjük, hiszen megjelenésünk egészen biztosan stílusos lesz. Viselhetjük szoknyával, farmerrel, sportcipővel vagy éppen magassarkúval, mindig más hatást, azonban minden esetben egészen biztosan megnyerő benyomást fogunk elérni.

olvass tovább

Három kihagyhatatlan nyári ruha 2023-ban, amit feltétlenül tarts a szekrényben

  • 2023. augusztus 22.

A tavasz és a nyár olyan időszakok, amikor élvezhetjük a könnyű, légies és stílusos ruhákat. Éppen ezért egy áttekintést készítettünk számodra a legkívánatosabb modellekről, amelyek uralják a divatot a meleg hónapokban. Különféle fazonokat, anyagokat és mintákat választottunk számodra, amelyek biztosan tetszeni fognak, tekintet nélkül a preferenciákra. Eláruljuk, hogy 2023 nyarán milyen divatos ruhák uralkodnak az utcákon! Fedezd fel, mely modellek jelentek meg leggyakrabban a divat kifutóin, és találd meg kedvenc szabásodat!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj farmerdzsekiket nyáron

Mint az elmúlt hét is mutatja, a nyár nem feltétlenül jelent egyet a tikkasztó hőséggel, így előfordulhat, hogy nem elég egy lenge ruhát vagy egy shortból és crop topból álló szettet felvennünk. Ilyenkor az egyik kedvenc alapdarabunk, a farmerdzseki lehet a segítségünkre, így meg is mutatjuk, hogy szerintünk hogyan érdemes a szezonban viselni!

olvass tovább

Divatos és jól variálható alapdarabok, amelyek egyetlen 50 feletti nő szekrényéből sem hiányozhatnak idén nyáron

  • 2023. július 25.

Sokan még mindig úgy gondolják, hogy 50 felett már el kell búcsúzniuk a változatos és trendi ruhadarabokról és le kell mondaniuk az izgalmas kombinációktól. Ez egyáltalán nincs így, ahhoz azonban, hogy mindig magabiztosan érezzük magunkat a bőrünkben és praktikus, jól használható ruhatárunk legyen, amelyből élmény öltözködni, néhány jól megválasztott alapdarabra is szükségünk van - szakértő tippjeivel.

olvass tovább

Miért olyan népszerűek a Crocs cipők?

  • 2023. július 24.

A krokodilos márka már jó ideje belopta magát a divatimádók és a kényelmet szeretők szívébe. Az eredetileg eléggé bumfordi szandálpapucsokkal előrukkoló Crocs valahogy szerethető lett, de nem csak ebben van a varázsa.

olvass tovább

Milyen fürdőruhák trendik idén?

  • 2023. május 31.

A fürdőruhák szezonja már a nyakunkon. Ezért még utoljára érdemes átvenni, hogy milyen trendek közül választhatunk, ami igazán ütős hangulatba hoz minket bármilyen vízparton. Milyen trendek közül érdemes tehát nézelődnünk?

olvass tovább

Ez lesz a nyár legvagányabb kollaborációja: Kalandos utazásra hív a Batz x REKAVAGO x VW közös projektje

  • 2023. május 17.

Egy baráti piknik, vagy családi kempingezés, a vidéki autókázások idilli hangulata - mindezen pillanatok, élmények közös nevezője a felfedezés szabadsága és öröme. Ezekkel a hívószavakkal indította útjára a Batz x REKAVAGO kollaboráció legújabb nyári kollekcióját, amelyhez idén új színes, mindenki arcára mosolyt csaló ID. Buzz modelljével a Volkswagen Haszonjárművek is csatlakozott.

olvass tovább

3 rendhagyó fürdőruha trend, amit imádni fogsz

  • 2023. április 19.

Ahhh, nyár... mindannyian azt kívánjuk, bárcsak hamarabb kezdődne. Tűkön ülve várjuk, és az új fürdőruhán gondolkodva reméljük, hogy egy lépéssel közelebb kerülünk a forró napsugarakhoz. Hogy segítsünk a ráhangolódásban, úgy döntöttünk, hogy megmutatunk nektek 3 rendhagyó fürdőruhatrendet, amelyek bárki szívébe azonnal belopják magukat.

olvass tovább