DIVAT&STÍLUS / Stílusiskola


Stílusiskola: lila outfitek nyárra

A lila szín stílusos és kifinomult, arisztrokratikus eleganciát áraszt magából, így nagyon jó választás lehet, ha szeretnénk kicsit csinosabb outfitet felvenni nyáron. Napsütötte bőrrel különösen jól mutat, úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

olvass tovább

Stílusiskola: 10 laza, mégis elegáns outfit

Randira készülsz, és nincs kedved túlságosan csinos vagy bájosan romantikus szettet választani? A barátaiddal mentek vacsizni, és ötleted sincs, hogy mit vegyél fel? Mi abszolút a laza, ám mégis elegáns szettek mellett tesszük le a voksunkat, amelyek kifejezzeten stílusosak lehetnek, ha megfelelően kombináljuk benne a ruhadarabokat.

olvass tovább

Stílusiskola: tetőtől talpig fehérben

Végre megérkezett az igati nyár, és készülhetünk a kánikulára, így jó ötlet lehet a sötét szetteket kicsit félre tenni, és a fehér, világos outfiteket preferálni. A legegyszerűbb döntés, ha csupa fehér ruhadarabokból álló összeállításokat válaszunk, hiszen ebben az időben ezek nem cspán stílusosak, hanem nagyon praktikusak is.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj kimonókat

Szerencsére továbbra sem kell lemondanunk az egyik kedvenc nyári ruhadarabunkról, hiszen még mindig trendi, jól mutat shortokkal, fürdőruhával, farmerral, a legegyszerűbb szetteket is feldobja. Szuper választás nyaralás alkalmával, de abban az esetben is, ha egyszerűen nincs kedved sokat gondolkozni azon, hogy mit viselj éppen.

olvass tovább