Stílusiskola: jön a karácsony, elő a flitterrel

  • 2018. december 16.

Elérkezett az évnek az az időszaka, amikor tényleg abszolút indokolt flitteres ruhadarabokat viselni. És nem csak egy-két flitteres csíkra gondolunk, hanem olyan szettekre, amelyekben úgy fog tűnni, hogy elmerültél egy flitterekben teli kádban! Itt az ideje egy kis csillogásnak, mutatjuk a kedvenc összeállításainkat!

olvass tovább

Stílusiskola: tündökölj kockás ruhadarabokban

Most, hogy közeledik a karácsony, tényleg elérkezett a kockás ruhadarabok ideje, hiszen egyrészt a legegyszerűbb outfiteket is pillanatok alatt feldobják, másrészt pedig ezekben egészen biztosan bármilyen karácsonyi fotón tökéletesen fogunk mutatni. Szóval elő a kockás ruhadarabokkal és a kamerákkal!

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek céges karácsonyi bulikra

Bár még azt is alig fogtuk fel, hogy már december van, mindössze két hetünk maradt karácsonyig, ami azt jelenti, hogy eljött a céges évbúcsúztató bulik ideje is, amikor a főnökeiddel és kollégáiddal együtt ünnepelheted, hogy ismét egy sikeres éven vagytok túl. Ilyenkor persze egyből felmerül a kérdés, hogy ezeken az összejövetelen mit érdemes viselni, de aggodalomra semmi ok, segítünk!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld a teve színt

Ez a szín haj- és bőrszíntől függetlenül mindenkinek jól áll, ráadásul igazán kifinomult összhatást érhetünk el, ha feketével vagy fehérrel kombináljuk. Szerintünk a téli szezonban kihagyhatatlan azok számára, akik szeretnének igazán stílusosak lenni. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább