STYLENEWS / Interjúk


Kávészünet Pintér Tiborral

Pintér Tibor már a képek alapján is rendkívül karizmatikus személyiségnek tűnik, aki egyszerre színész, operett és musical énekes, producer, rendező és színházigazgató. Mások örülnek, ha legalább egy ilyen magasrendű titulust kiérdemelnek életük során. Tibor azonban nem az a típus, aki egyetlen cél beteljesítése után nyugodtan hátradőlne, mint aki jól végezte dolgát. Egy tavaszi délelőttön, kávézás közben faggattam a színészt a múltról, a jelenről és a jövőről.

olvass tovább

Wolf Kati üzeni Keletről

Wolf Katit mindig is csodáltam a teljesítményéért, ahogy két kisgyermek édesanyjaként megmutatta tehetségét egy ország előtt évekkel ezelőtt az X-faktorban, és a megszokottól eltérően, feleségként és anyaként vált ismertté és sikeressé.

olvass tovább

Forradalom készül? Van, ami nem marad el a vihar miatt!

  • 2014. március 15.

A felújított Ferenciek tere és Kálvin tér között sétálva diskuráltunk Bokros Lászlóval, azaz FAT-tel sokmindenről, ami mostanában foglalkoztatja, bár egyszerűen nincsen olyan pillanat, amikor egyetlen dologra koncentrál, mintha mindig egyszerre járna mindenhol, mintha sohasem nyugodna meg. De egy pillanatonként változó világban ez természetes.

olvass tovább

Beszélgetés Rácz Gergővel

Rácz Gergővel egy kevésbé frekventált bevásárlóközpont egyik kávézójában találkoztam, éppen csak pár nappal A Dal döntője után. A Fool Moon acappella együttessel a legjobb négyig jutottak, It can’t be over c. dalukkal. Megmagyarázhatatlan, miből fakadt az érzés, amivel az interjúra érkeztem. Úgy gondoltam, pedig nem is ismerem, hogy egy nagyon szerény, visszafogott fiatal sráccal fogok találkozni és beszélgetni az életéről, a munkájáról, a sikereiről, és egy percig sem kell azon aggódnom, hogy nehézkes lesz a beszélgetés. Jól gondoltam. Fel sem kell tennem az első kérdést magától kezdett el mesélni A Dal utáni napokról.

olvass tovább

Minden ugyanaz, másképpen!

  • 2014. január 30.

Mintha lenne valami abban, hogy az a bizonyos muzikális aranykor, vagy nem is tudni, hogy az ember minek hívja a rendszerváltás környéki felhypeolt állapotot, amikor még ott volt az a bizonyos igazi lendület. Na, az most mintha újraéledezne, vagy lenne valamilyen hullám, amelyből egyszerre, meg párhuzamosan jelennek meg előadók, meg jó zenék, vagy csak most érnek össze a szálak, de érdemes egy kicsit az embernek felkapnia a fejét, mert van, hogy végre jókor szólal meg a dal.

olvass tovább

Interjú Molnár Dorkával

  • 2014. január 27.

Dorka személyére úgy figyeltem fel, hogy az itthoni divatberkekben szinte mindenki róla beszélt, ami kíváncsivá tett. Aztán végigolvastam a blogját, amit mára több mint 40 ezren követnek, és konstatáltam magamban, ez a fiatal lány valóban jól ír, én pedig vele szeretnék dolgozni. Tavaly év októberétől a Stylemagazin.hu csapatát is erősíti, mint divatrovat-vezető, mindemellett tovább építi saját brandjét, a The Sense-t, és nem látok előtte közelebbi határt a csillagos égnél.

olvass tovább

Hajós András exkluzív!

  • 2014. január 14.

Valójában mindegy, hogy tévé vagy színpad, vagy nevetés, vagy szomorúság, amiből majd persze jókedv lesz a végén. Vannak, akik mernek nem felnőni, és ettől megmarad a varázsuk az egész nagyvilág számára. Mert azért valljuk be, ezért érdemes csinálni. Hajós Andrással beszélgettünk.

olvass tovább