STYLENEWS / Interjúk


Bmw tesztelésen jártunk - interjú Sütő Enikővel

  • 2015. április 03.

Sütő Enikő hétvégén tesztelte a BMW 2-es Active Tourer gyönyörű modelljét, ami - bár kívülről nem éppen tipikus sportkocsi benyomását kelti, belülről mégis visszaköszön a BMW-re jellemző sportos elegancia. Elsősorban arra voltunk kíváncsiak, nőként hogyan tudta kihasználni az autó nyújtotta előnyöket.

olvass tovább

Antal Timi: „Megtaláltam a saját stílusom”

Kicsi lány hatalmas hanggal. Antal Timit az X-Faktor harmadik szériájában ismerhette meg a közönség, ahol a második helyen végzett, ezzel pedig ő lett a felvonás legjobb női hangja. A bájos énekesnőt legutóbb A Dal 2015-ben láthattuk bizonyítani Woke Up This Way című számával. Timi nem unatkozik, szinte megállás nélkül pörög, azonban egy apró interjú erejéig sikerült elkapnunk a nemrég születésnapját ünneplő tehetséget.

olvass tovább

Pörgős tavasz Kocsis Korinnával

Kocsis Korinna neve és arca sokaknak a 2013-as Miss World Hungary botránya kapcsán lehet ismerős, amikor a szépség visszautasította a Miss Intercontinental címhez járó koronát. A bájos modell a balhé ellenére is sikeres éveket tudhat maga mögött, ami nincs másként idén sem. Korinna számára roppant pörgősen zajlik a tavasz, így hát egy kis beszélgetésre invitáltuk a szépséget.

olvass tovább

Exkluzív interjú Boggie-val

  • 2015. március 03.

Igenis van úgy, hogy a nézők jól döntenek. A hiteles előadás, az őszinte szavak meghozzák a sikert. Illetve ez a logika itt a továbbiakban borulni fog. Ugyanis nem a siker a cél, az csupán eszköz, hogy mindenkihez eljusson a mondanivaló, és a tökéletes tisztaság. Jelen sorok írója vállaltan elfogult, hiszen az egyetlen potenciális világsztárjelöltet látja az énekesnőben, és teljesen biztos volt már korábban benne, hogy a történet majd Bécsben folytatódik. A Parfüm az egész világon szeretett dal, ahogyan a Wars for nothing is az lehet. Illetve, hogy egy másodpercig se kételkedjünk, az is lesz!

olvass tovább

Beszélgetés Mujahid Zolival

  • 2015. február 09.

Mujahid Zolival, A Dal című műsor kapcsán ültünk be egy kávéra még csütörtökön, hogy meséljen a szerzeményéről, és arról, hogy mi is történt vele az elmúlt időszakban. A szombati fellépés előtt meglehetősen szoros napirendje volt, az interjúról is a tv-be sietett. Érezhető volt rajta az izgalom, a feszültség, de leginkább az, hogy ő most bizonyítani szeretne. Mindenkinek.

olvass tovább

Interjú Sármán Nórival

  • 2015. február 04.

Sármán Nórinak a menyasszonyi ruhákhoz való kötődése egészen gyermekkoráig nyúlik vissza. Húgával, Rékával menyasszonyi ruhák között nőttek fel, így nem csoda, hogy mára Réka is besegít a ruhatervezésben. Édesanyjuk szintén menyasszonyi ruhaszalont vezet, amit annak idején nagymamájuk indított el.

olvass tovább

Karácsony Rákász Gergely orgonaművésszel

Rákász Gergely igazi kuriózum a magyar zenei élet palettáján. Klasszikus zenét játszik látványkoncertjei keretében, méghozzá orgonán, ahol a zene találkozásának lehetünk tanúi a képzőművészettel, tánccal és színészettel. Gergő maga narrálja a darabokat, és különböző történetekkel, gondolatokkal igyekszik valódi élménnyé tenni a zenehallgatást. Személyében egy rendkívül művelt és humoros művészt ismerhettem meg, akinek nem csupán a hivatása, hanem az élete is a klasszikus zene. Legfőbb célja pedig nemcsak megismertetni ezt itthon az emberekkel, hanem meg is szerettetni velük. Lássuk be, nincs könnyű dolga. De ahogy észrevettem, szereti a kihívásokat.

olvass tovább

Zene és karácsony a Szörényi családban

  • 2014. december 05.

Szörényi Őrs legendás zenészcsaládba született, neve méltán lehet ismerős híres édesapjáról, vagy ahogyan ő nevezi: a Faterról. Minket azonban az érdekelt, mennyire esett messze az alma a fájától, azaz mivel foglalkozik Szörényi Levente fia. Megsúgjuk nektek, hogy magazinunk gasztro-rovatában gyakran fogtok találkozni vele a közeljövőben.

olvass tovább

Puskás Peti, és a The Biebers

Puskás Petivel, a The Biebers zenekar frontembereként beszélgettem még az afrikai ruccanása előtt, és főként az együttesről faggattam. Az interjú során aztán becsatlakozott öccse, Dani is. A srácok imádnak zenélni, imádják az életet, a közönségüket, a pörgést, de igyekeznek nem túl komolyan venni magukat vagy az életet. Pont ettől volt fesztelen a velük való beszélgetés, mert nem sztárokként vagy bálványokként ültek velem szemben, hanem egyszerű fiatalokként, akik szeretik, amit csinálnak. Grátiszban pedig jól is csinálják. Nagyon jól.

olvass tovább