STYLENEWS / Interjúk


Pörgős tavasz Kocsis Korinnával

Kocsis Korinna neve és arca sokaknak a 2013-as Miss World Hungary botránya kapcsán lehet ismerős, amikor a szépség visszautasította a Miss Intercontinental címhez járó koronát. A bájos modell a balhé ellenére is sikeres éveket tudhat maga mögött, ami nincs másként idén sem. Korinna számára roppant pörgősen zajlik a tavasz, így hát egy kis beszélgetésre invitáltuk a szépséget.

olvass tovább

Exkluzív interjú Boggie-val

  • 2015. március 03.

Igenis van úgy, hogy a nézők jól döntenek. A hiteles előadás, az őszinte szavak meghozzák a sikert. Illetve ez a logika itt a továbbiakban borulni fog. Ugyanis nem a siker a cél, az csupán eszköz, hogy mindenkihez eljusson a mondanivaló, és a tökéletes tisztaság. Jelen sorok írója vállaltan elfogult, hiszen az egyetlen potenciális világsztárjelöltet látja az énekesnőben, és teljesen biztos volt már korábban benne, hogy a történet majd Bécsben folytatódik. A Parfüm az egész világon szeretett dal, ahogyan a Wars for nothing is az lehet. Illetve, hogy egy másodpercig se kételkedjünk, az is lesz!

olvass tovább

Beszélgetés Mujahid Zolival

  • 2015. február 09.

Mujahid Zolival, A Dal című műsor kapcsán ültünk be egy kávéra még csütörtökön, hogy meséljen a szerzeményéről, és arról, hogy mi is történt vele az elmúlt időszakban. A szombati fellépés előtt meglehetősen szoros napirendje volt, az interjúról is a tv-be sietett. Érezhető volt rajta az izgalom, a feszültség, de leginkább az, hogy ő most bizonyítani szeretne. Mindenkinek.

olvass tovább

Interjú Sármán Nórival

  • 2015. február 04.

Sármán Nórinak a menyasszonyi ruhákhoz való kötődése egészen gyermekkoráig nyúlik vissza. Húgával, Rékával menyasszonyi ruhák között nőttek fel, így nem csoda, hogy mára Réka is besegít a ruhatervezésben. Édesanyjuk szintén menyasszonyi ruhaszalont vezet, amit annak idején nagymamájuk indított el.

olvass tovább

Karácsony Rákász Gergely orgonaművésszel

Rákász Gergely igazi kuriózum a magyar zenei élet palettáján. Klasszikus zenét játszik látványkoncertjei keretében, méghozzá orgonán, ahol a zene találkozásának lehetünk tanúi a képzőművészettel, tánccal és színészettel. Gergő maga narrálja a darabokat, és különböző történetekkel, gondolatokkal igyekszik valódi élménnyé tenni a zenehallgatást. Személyében egy rendkívül művelt és humoros művészt ismerhettem meg, akinek nem csupán a hivatása, hanem az élete is a klasszikus zene. Legfőbb célja pedig nemcsak megismertetni ezt itthon az emberekkel, hanem meg is szerettetni velük. Lássuk be, nincs könnyű dolga. De ahogy észrevettem, szereti a kihívásokat.

olvass tovább

Zene és karácsony a Szörényi családban

  • 2014. december 05.

Szörényi Őrs legendás zenészcsaládba született, neve méltán lehet ismerős híres édesapjáról, vagy ahogyan ő nevezi: a Faterról. Minket azonban az érdekelt, mennyire esett messze az alma a fájától, azaz mivel foglalkozik Szörényi Levente fia. Megsúgjuk nektek, hogy magazinunk gasztro-rovatában gyakran fogtok találkozni vele a közeljövőben.

olvass tovább

Puskás Peti, és a The Biebers

Puskás Petivel, a The Biebers zenekar frontembereként beszélgettem még az afrikai ruccanása előtt, és főként az együttesről faggattam. Az interjú során aztán becsatlakozott öccse, Dani is. A srácok imádnak zenélni, imádják az életet, a közönségüket, a pörgést, de igyekeznek nem túl komolyan venni magukat vagy az életet. Pont ettől volt fesztelen a velük való beszélgetés, mert nem sztárokként vagy bálványokként ültek velem szemben, hanem egyszerű fiatalokként, akik szeretik, amit csinálnak. Grátiszban pedig jól is csinálják. Nagyon jól.

olvass tovább

A boldogság nyomában - beszélgetés D. Tóth Krisztával

  • 2014. november 07.

A húszezer éjszakát két éjjel alatt olvastam el. Alig bírtam kivárni, hogyan dönt végül a főhős, na és hogy mi a válasz arra, vajon miképpen lehet együtt maradni oly sok éven keresztül szeretetben, hűségben és békében egy házasságban, vagy egy kapcsolatban. Azok a kérdések foglalkoztatnak engem is, mint sok más embert: az életet és a kapcsolatokat nem csupán kibírni kell, ugye? D. Tóth Kriszta erre ad választ legújabb, villámsebességgel elfogyó könyvében.

olvass tovább

Koltai Róbert a Király

Múlt héten, Éder Krisztián fotóműhelyében kerültek bemutatásra A Játékkészítő című zenés szuperprodukció parádés szereposztást felvonultató színészgárdájának utolsó tagjai. Az alkotók bejelentették: a “mesék bölcs királyának” szerepét Koltai Róbert alakítja, aki - ígérete szerint - még szakállt is növeszt, hogy minél hitelesebb öreg király legyen.

olvass tovább