STYLENEWS / Interjúk


Létezik ilyen?

  • 2013. december 06.

A riporter és a riportalany ugyanazon a napon született. P. Szabó István a vasárnapi Jazzy Hungaricum vendége!

olvass tovább

Szirota Jennifer immáron saját zenekarral!

  • 2013. november 21.

Rutinos tehetségkutató-követők minden bizonnyal találkoztak már Szirota Jennifer nevével. És akik emlékeznek arra a bizonyos nagyon kellemes és valódian „jazzes” Summertime-ra, minden bizonnyal kíváncsiak, hogy mi történt kedvencükkel a verseny után. Az immáron saját zenekarral is büszkélkedő, mindig kedves és érzékeny énekesnővel beszélgettünk.

olvass tovább

We Plants Are Happy Plants, avagy Electronic Classical Music

  • 2013. november 14.

A képzeletbeli zenekar valójában egyetlen ember, aki először külföldön, majd a modern logika szabályainak megfelelően itthon is ismertté vált. Bolygókról, zenehallgatási és letöltési szokásokról is sok mindent megtudhattunk Bergmann Pétertől, aki huszonegyedik századi módon közvetíti a nagyvilágnak szóló üzeneteit.

olvass tovább

Czomba Imre exkluzív!

  • 2013. november 13.

Cserháti Zsuzsa, Nox, Ákos, Experidance. Csak néhány mérföldkő a szinte felsorolhatatlanul sikeres eddigi életműből. Czomba Imre hangjegyei szinte minden művészeti ágban nyomot hagytak, határon innen és túl. A zongorista-zeneszerzővel eddigi életművéről, és legfrissebb terveiről beszélgettünk.

olvass tovább

Beszélgetés a szép irodalmárral

  • 2013. november 11.

Juhász Annával a New York Művész Páholy és a Hadik Irodalmi Szalon művészeti vezetőjével öt esztendeje találkoztam először, amikor italt kevertem neki az egyik bárban, ahol akkoriban dolgoztam. Aztán négy évvel később együtt ültünk a New York Café pompázatos aulájában, és a La Beauté estre készülődtünk. Anna tehát a magyar kulturális élet földi helytartója, irodalmár és Juhász Ferenc költő szépséges leánya.

olvass tovább

Liptai Claudia elárulta, mitől van csúcsformában

  • 2013. október 30.

A Jóban-rosszban felvétele és a Pletykafészek próbája között kaptuk el a művésznőt, hogy saját szemünkkel is meggyőződhessünk arról, vajon élőben is olyan jól néz ki, mint a tévében. Igazat írtak a lapok – tényleg vonzóbb, mint valaha.

olvass tovább

Lendületes muzsika a Szilvupléban

  • 2013. október 17.

A feeling adott, a stílus is. A helyszín is pontosan behatárolt. A zenekar is megvan egy nagyon kellemes estéhez. Aki 25-én este a városban jár, az mindenképpen ejtse útba a Szilvuplét, és érezze nagyon, de nagyon jól magát. Fülöp Krisztiánnal beszélgettünk, amolyan rendhagyó, kulisszák mögé is betekintő beharangozóként.

olvass tovább