STYLENEWS / Interjúk


Pados Krisztina igazi Princess

  • 2014. június 05.

2011-ben üstökösként robbant be a köztudatba három gyönyörű nő, akik a Princess együttes hegedűvirtuózaiként nyűgözték le a nagyérdeműt. Június 9-én jubileumi nagykoncerttel állnak a közönség elé, a Budapesti Operettszínház színpadán. Ennek részleteiről faggattam Pados Kriszta alapító tagot.

olvass tovább

Interjú Tombor Sarolta sminkmesterrel

  • 2014. június 02.

Saci nem csak tehetséges sminkes és fantasztikus tanár, de kivételes ember is. Kétszer is elnyerte a Fashion Awards Hungary Év divatsminkese díját és a legnagyobb divatanyagok készítésében vett részt. Sokak örömére már évek óta tart képzéseket a Krea Művészeti Iskolában, ahol a hétvégi órákon a magas színvonalú oktatás mellett olyan programokat nyújt a tanulóknak, amelyek túlmutatnak az általános tanfolyamokon. Tapasztalatainak megosztásával és lelki tanácsaival pedig maximálisan felkészít a nagybetűs Életre. Miután meghívást kaptam az egyik csoportjának sminkvizsgájára, nem haboztam elmenni és kifaggatni kicsit a szakmáról.

olvass tovább

Bogi exkluzív

  • 2014. május 30.

A We all sikere szinte akár megismételhetetlennek is tűnhetne, ha nem Bogiról lenne szó. Az életvidám, csupaszív, mosolygós lány egészen biztosan sok-sok slágert tartogat rajongói számára, és elárulta, hogy a nyár közepén új dallal jelentkezik.

olvass tovább

Találkozás Anna Amélie-vel

Az Anna Amélie Showroom felé sétálva már a hatalmába kerített az az életérzés, amit a márka alapítójával és tervezőjével, az Oláh Annával készített interjúval a hátam mögött, úgy hiszem, hogy a táskái is hívatottak közvetíteni. Köszönhető ez annak, hogy az első igazi nyári nap volt, szikrázó napsütéssel, kellemes meleggel, és a belváros megtelt vibrálással, turistákkal és helyi fiatalokkal. Az elhelyezkedés is ennek a fiatalos lendületnek kedvez, hiszen a bemutatóterem, mely egyben Anna műhelyéül is szolgál, közvetlenül az Ötkert felett, a Bazilika szomszédságában helyezkedik el.

olvass tovább

Bartos Erika legújabb művei

  • 2014. május 22.

Bartos Erika nevét, és a gyermekek körében oly kedvelt meséit bátran mondhatjuk, hogy szinte minden kisgyermekes szülő jól ismeri. Gyermekeknek szóló munkássága már régóta elvarázsol kicsiket és nagyokat egyaránt, elég ha csak a két legnagyobb kedvencet, Anna,Peti, Gergőt vagy Bogyó és Babócát említjük eddigi művei között. Az írónő legújabb könyve Őrangyal címmel pedig most áprilisban debütált, mely a speciális igényű gyermekek mindennapjairól szól, az elfogadásról, együttélésről, a közösségvállalásról, és ami talán a legfontosabb a szeretetről. Új könyvéről és munkásságáról faggattuk az írónőt.

olvass tovább

Felügyeld otthonról is biztonsággal magzatod fejlődését

  • 2014. május 20.

A Baby Life Care magzati élet biztonsága program, a világon jelenleg létező egyik legkorszerűbb várandós gondozási módszer, amely a magzat egészségének és életének megóvása érdekében jött létre, magyar innovációként. Magyar tudósok (orvosok) és mérnökök – a modern kor technikai vívmányait beépítve adtak a nagyvilág számára egy olyan új készüléket, amivel otthoni körülmények között is észlelhetővé válhatnak az olyan méhen belüli állapotok, amelyek a magzat életét (egészségét) veszélyeztethetik. A „Magzat hangja” program célja a születést megelőző méhen belüli halálozás számának csökkentése! Dr. Dervalics Bernadettet, a Baby Life Care Hungary Kft. Operatív igazgatóját kérdeztük a programról és a rendszerről.

olvass tovább

Izgalmas kalandozások stílusokon át!

  • 2014. május 06.

A Four Bones Quartet szinte mindenki számára ismerős, aki szereti az egyedi hangszerelést, és azt a megközelítést, amelyben egyetlen felesleges hangot sem találunk, minden és mindenki a helyén van. Gyetvai Péterrel beszélgettünk.

olvass tovább

Malek Andrea zenéről, színházról és az életről

Malek Andrea egy pár nap erejéig hazalátogatott, így egy utolsó pillanatban leszervezett, rövid találkozót tudtunk megejteni egy belvárosi cukrászdában. Épp egy rádióinterjúról érkezett, úgy tűnik más is megneszelte Andi hazalátogatását, és igyekezett kihasználni az alkalmat, hogy beszélgethessen az Ausztriában élő énekesnővel. Két csésze tea mellett mesélt önmagáról.

olvass tovább

David Coulthard, a Funkcionális!

  • 2014. április 22.

A skót pilóta igen jelentős karriert tudhat maga mögött. Jelenleg is az F1 berkein belül, mint a BBC csatorna F1-es kommentátora tevékenykedik. Egy rövid exclusive interjú keretében a stílusról faggattuk

olvass tovább

Beszélgetés Balczó Péterrel

Balczó Péter operaénekessel, a Magyar Állami Operaház és az Erkel Színház oszlopos tagjával, a nagykörúti Szamos Cukrászdában találkoztam. Észnél kell lenni, hiszen interjúalanyaimnak általában fogalmuk sincs a kinézetemről, így nekem kell kiszúrni őket. Péter elszáguldott a teraszon mellettem, be a kávézóba, én pedig percekig azon morfondíroztam, hogy vajon ő érkezett-e meg, a napszemüvege ugyanis bizonytalanná tett a kérdést illetően. Végül aztán kiderült, hogy valóban ő az, és mire leültem az asztalához, neki már ki is hozták a süteményt és az ásványvizet. Én rendeltem egy koffeinbombát és végre belevágtunk.

olvass tovább