STYLENEWS / Interjúk


Egy világsztár Budapesten – exkluzív interjú

  • 2013. március 26.

Bombay Jayashree, Eero Hämeenniemi és a hazánkba látogató indiai tablás Sai Shravanam exkluzív interjút adott a 90.9 Jazzy rádió Jazzy Hungaricum című műsorában, amelynek szerkesztett változatát most elsőként a style.hu olvasói ismerhetik meg!

olvass tovább

Interjú Gantner Ádámmal az internetes párkereséséről

  • 2013. március 22.

A kényelem, mint világszervező erő, ha már erőnek nevezhető minden eddiginél gyorsabb eszközökkel operál. Vagy éppen a gépeknek köszönhetően lett egyeduralkodó egy olyan korban, amikor a távkapcsoló már nem világközepe-szimbólum, hiszen a szerkesztett valóságot felváltotta a virtuális, amikor látszólag minden pillanatban történik valami.

olvass tovább

Kabaré a Bartók Kamaraszínházban!

  • 2013. március 14.

A pompa csak látszat és egyenes következménye a pokol. A Kabaré nem csupán egy jól ismert musical. Sokkal több annál. Korkép, és kórkép egyben egy látszólag kétféleképpen vibráló, de a gyertyát egészen biztosan két végén égető korszakból. A darab időtlensége a bizonyosság, hogy a színpad és a történelem sokszor jelentheti sok korban ugyanazt, még akkor is, ha a díszletek változnak.

olvass tovább

Zsidró Tamással vágatlanul

  • 2013. március 12.

Sok mindent tudhattunk meg az évek alatt Zsidró Tamás mesterfodrászról. Tudjuk, hogy komoly szakmai múlttal rendelkezik, és elkötelezett híve a mesterségnek. Köztudott, hogy iskolát alapított és oktat napjainkban is, számos tanfolyama közül talán a Hajvágás kulcsa a legsikeresebb. Azt is illik tudni, hogy a Terézváros mestere címet is magáénak tudhatja, valamint, hogy ő a Loreal márka nemzetközi nagykövete. Népszerűsége töretlen, a közszerepléseken túl van még valami titok, amiért széles körben, egyre szerethetőbb emberré vált. Ennek jártunk most utána.

olvass tovább

Interjú Rados Virággal

  • 2013. március 05.

Rados Virág műveit nem lehet letenni. Éppen úgy részévé válik az olvasó, ahogyan az írónő élete ott van főhősei mindennapjaiban. A lapok fénysebességgel haladnak egy „látszólag” kiegyensúlyozott és boldog világban, ám ahogyan a látszat leomlik, valami egészen mást találunk odabent. Mégis van igazi remény, igazi boldogság, és mindig van mit javítani a világon. Erről, illetve szinte mindenről beszélgettünk.

olvass tovább

Álomszerepekben

  • 2013. február 04.

Jól táncol, szép a hangja, bámulatos ruhákat hordhat, és miközben naponta több száz nő ismeri el tehetségét, ugyanennyi férfi csodálja. Melyikünk ne cserélne egy sikeres musical színésznővel?

olvass tovább

A szakma végre dobogóra került

  • 2013. február 02.

A The Voice végre megmutatta, hogy a szakmának igenis van esélye, hogy nagyon jó énekeseink vannak, és hogy a swing a huszonegyedik században is úgy szól, ahogy fénykorában.

olvass tovább