STYLENEWS / Interjúk


Anh Tuannal beszélgettünk

  • 2013. július 10.

Luu Anh Tuan munkásságát régóta folyamatosan nyomon követem, és számos dolgot ki tudnék emelni, de most a hangsúlyt leginkábba tervezővel való találkozásomra és Tuan személyiségére helyezném. Sajnos nem volt túl sok időm faggatni az élet nagy dolgairól, de azt hiszem az ott eltöltött 45 percben minden megtudtam, amit szerettem volna, sőt talán még többet is.

olvass tovább

Modelltempó: Szikszai Johanna

  • 2013. július 02.

Sokaknak ismerős lehet az arca a Devergo a New Yorker a Triumph az s.Oliver, vagy a Puma kampányokból. Jelenleg Párizs és Budapest között ingázik, és hamarosan New Yorkba is ellátogat, ahol kétség kívül újabb sikereket fog elérni. Johanna egy elbűvölő egyéniség, éppen, mint a képeken...

olvass tovább

A díva különleges estéje

  • 2013. június 27.

Szőke Nikoletta világában ott találunk mindent, ami szükséges ahhoz, hogy létrejöjjön az igazi érzelemdús jazz- esszencia. Június 29-én a BMC Opus Jazz Clubjában ad koncertet zenekarával, amelyet a 90.9 Jazzy élőben közvetít. Ennek apropóján beszélgettünk a Junior Prima díjas művésznővel.

olvass tovább

Tankcsapda és Hip Hop Boyz a harmincas években! Mi van?!

  • 2013. június 25.

Amikor az egyszeri tévés tehetségkutató nézője kis híján kidobta a készüléket az ablakon, ugyanis kiszavazták a hihetetlenül jó énekest, akkor nem tudhatta előre, hogy miképpen is kapcsolódnak majd össze egykori Fekete Lyukas, vagy éppen metálklubos, vagy éppen popzenei emlékei (utóbbiért annyira azért nem volt oda annak idején). De hát ilyen az élet, és lehet, hogy a „minden ugyanaz másképpen jeligéhez” híven, most íme összeállt egy nagyon szórakoztató csapat, ahol végre lazán és hátradőlve örülhet az ember, és inkább a lejátszó gombját nyomja be, mint a tévét. Kertész Csabával, a Créme de la pop zenekar gitárosával beszélgettünk.

olvass tovább

A legjobb stressz elleni terápia

  • 2013. június 19.

Az élőzene varázsa, az igényes muzsika hatása a fülre és a lélekre olyan esszencia, amely boldogabbá és elviselhetőbbé teszi mindennapjainkat. Náray Erikával beszélgettünk mindenről, ami fontos, és amitől kellemesebben érezhetjük magunkat.

olvass tovább

Palotás Petra exkluzív!

  • 2013. május 24.

Palotás Petra legújabb kötetében először a valódi világ mesél magáról a világhálón, majd a legnagyobb természetességgel lesz ismét valóság a szerkesztett, és felgyorsult térből. Barnabás, a kikosarazott vőlegény, a kislányát egyedül nevelő Laura, a harmincas Dóra, valamint a nagymama korú Vica egy cipőben járnak. Társat keresnek, és kalandjaik során találkoznak szoknyavadásszal, luxusprostiként dolgozó egyetemista lánnyal, kicsavarodott ízlésű üzletemberrel, alibifeleséget kereső meleg férfival, és kínosan smucig úriemberrel.

olvass tovább

Aki igazán zenélni szeretne, semmi sem állítja meg!

  • 2013. május 21.

Kimnowak, Jazz+Az, Cotton Club Singers, hogy csak a legfontosabb állomásokat említsük a töretlen karrierben. Legyen pop, jazz, mindenhol ugyanaz a magas színvonal, ugyanaz a bensőséges, hol bújócskázó, hol megnyíló világ. A Vulkán című vadonatúj lemez megjelenése alkalmából Kozma Orsival beszélgettünk.

olvass tovább