KERESD A NŐT / Fesztelen mindennapok


Hogyan legyél boldog az egyedüllétben?

  • 2023. június 07.

Annak megtanulása, hogyan legyünk boldogok egyedül, egy olyan folyamat, amelyen mindannyiunknak keresztül kell mennünk, függetlenül attól, hogy kapcsolatban vagyunk-e, vagy sem. Fontos, hogy képes legyél egyedül is időt tölteni, és élvezd a saját magad társaságát anélkül, hogy szükségét éreznéd annak, hogy állandóan más vegyenek körül.

olvass tovább

A felnőttkori barátságok ugyanolyan erővel bírnak, mint a gyerekkorban kötöttek?

  • 2023. június 05.

Mindannyiunknak van olyan barátja, akivel évtizedek óta egymás életének részei, de vajon hogyan tudunk ilyen elmélyült kapcsolatot kialakítani felnőttkorunkban? Egyáltalán lehetséges? Sokan azt mondják felnőtt fejjel a barátkozás olykor kifejezetten nehéz vagy kínos folyamat, mégis azt mondjuk, igenis képesek vagyunk igaz barátságokat kötni akár idősebb korunkban is.

olvass tovább

A párkapcsolatban is fontos a magabiztosság

  • 2023. június 05.

Elég sok hátulütője van annak, ha nem szeretjük eléggé magunkat. Most nézzük csak egy cikkelyét ennek a helyzetnek: a kapcsolatunkat azzal, akit szeretünk. Ha az önbizalomhiányunkból építkezve kétnaponta feszülünk a másiknak, hogy van-e valakije rajtunk kívül, akkor a köztünk lévő kapcsolódás is megsínyli a dolgot.

olvass tovább

Lehet, hogy te is ambivertált vagy? Ha ez a 9 dolog igaz rád, akkor igen!

  • 2023. június 04.

Manapság nagyon szeretjük annak kérdését firtatni, hogy valaki introvertált vagy éppen extrovertált személyiséggel rendelkezik, és ennek fényében mik azok, amiket szeret, milyen helyzeteket próbál elkerülni. Most azonban azoknak az embereknek a jellemzőit vesszük sora, akik extrovertált introvertáltak, vagyis ambivertáltak, mert bizony ilyen is létezik. Elsőre talán ellentmondásosnak tűnhet, de a következő sorokból egyértelműen ki fog derülni, hogy meglehetősen sokan tartoznak ebbe a típusba, sőt talán magadra is ismersz.

olvass tovább