KERESD A NŐT / Fesztelen mindennapok


Megunhatatlan idézetek az Igazából szerelem című filmből

  • 2022. december 10.

Vicces, romantikus, lélekemelő, szórakoztató, egy örök klasszikus, amelyet minden egyes karácsonykor képesek vagyunk a családdal rongyosra nézni. Ez mind-mind igaz az Igazából szerelemre, amely megkerülhetetlen az ünnepi időszakban. Most a kedvenc idézeteinket gyűjtöttük össze, hogy egy kis boldogságot csempésszünk a karácsony előtti utolsó, rohangálós napokba.

olvass tovább

Manapság a kapcsolatok megtévesztésre és játszmákra épülnek - de milyen egy igazi kapcsolat?

  • 2022. december 09.

Azt mind tudjuk, hogy manapság nehéz olyan őszinte társat találni, aki képes egy egészséges, érett kapcsolatra. A legtöbben inkább taktikáznak, ahelyett, hogy elköteleződnének. Ez azért van, mert sokan vannak elakadásban és ahelyett, hogy magukon dolgoznának, inkább csak kapkodnak jobbra-ballra. Sajnos ahhoz, hogy egy erős és tartós kapcsolatot építsünk ki, nem csak szerelemre van szükség, hanem arra is, hogy önmagukkal is rendben legyünk.

olvass tovább

Mindenkinek van egy nehéz ex-kapcsolata a múltjában

Mindenkinek van legalább egy olyan exe, aki baromi nehéz eset. Valakinek pedig lehet, hogy épp Te vagy az. Mindannyian hordozunk sebeket, melyeket a korábbi kapcsolatainkban szereztünk, és mindannyian okoztunk sérüléseket a múltbéli kapcsolatainkban. Hatással voltunk az ex partnerünk életére, ahogy ő is hatással volt ránk.

olvass tovább

Hiába kapaszkodunk valamibe, ha az már nem ugyanaz

  • 2022. december 07.

Ami a kapcsolatokat illeti, reméljük a legjobbakat, de néha ez a legrosszabb gondolat, amivel magunkat áltatjuk. Sajnos, bármennyire szeretjük olykor a párunkat, előfordul, hogy a dolgok nem változnak. Tisztában vagyunk azzal, hogy a szikra már rég elszállt, mégis kapaszkodunk valamibe.

olvass tovább

Hogyan legyél jó házigazda

Egy összejövetel az otthonodban nagyon jó program. Sok szeretett embert láthatsz egy helyen és persze ki is szolgálhatod az igényeiket. Azonban, ha nem vagy jó házigazda és nem figyelsz eléggé vendégeidre, ők nem éppen jó szájízzel fogják elhagyni az otthonod és a legközelebbi meghívásodra illedelmesen nemet fognak mondani. Ezt elkerülheted, olvasd el, hogyan is válhatsz jó házigazdává.

olvass tovább