KERESD A NŐT / Fesztelen mindennapok


Amit az életben fontos megjegyezni: Csak magadra számíthatsz

  • 2021. szeptember 24.

Kevés annál frusztrálóbb érzés van a világon, mint amikor szükségünk lenne valakire, de senki sincs mellettünk. Keresztülmenni nehéz helyzeteken teljesen egyedül nagyon nehéz és lélekőrlő. Ugyanakkor sajnos szembe kell néznünk azzal az igazsággal, hogy ebben az életben csak magunkra számíthatunk.

olvass tovább

Az egyedüllét fontos ahhoz, hogy megtaláld a lelki társadat

  • 2021. szeptember 24.

Időnként mindannyian késztetés érzünk arra, hogy kapcsolatba lépjünk valakivel, aki végre tényleg illik hozzánk. Azonban ezt olykor megalkuvásból is tesszük, hogy végre legyen mellettünk valaki, aki elvonja a figyelmet a magányról, az egyedüllétről. Ezek lesznek azok a kapcsolatok, amelyek végül sosem hozzák meg az igazi boldogság érzését.

olvass tovább

Egy negyvenes nőnél sem áll meg az élet

  • 2021. szeptember 23.

Lássuk be, ahogy idősödünk egyre nehezebbé válik a társkeresés, és ennek nem a kor az oka, inkább azok a berögződéseink, melyek egyre szilárdabbá válnak a korunk előrehaladtával. Negyven felett, esetleg egy házasságon túl, vagy egy hosszabb ideje tartó egyedüllétet követően is vágyhatunk arra, hogy újra társa leljünk. Íme néhány tipp arra az esetre, ha mégis kissé elbizonytalanodnál.

olvass tovább

3 dolog, amit minden nap mondj el a párodnak

  • 2021. szeptember 22.

Tény, hogy a mai rohanó világban sokszor azt sem tudjuk merre áll a fejünk, de mindig emlékeztetnünk kell magunkat, hogy az életünknek vannak olyan szerves részei, amelyek sosem merülhetnek feledésbe. Különösképp, ha ez a szerves rész nem más, mint a szerelmünk.

olvass tovább

Kérlek, ne mássz a privát szférámba

Az utóbbi időben kezdtem el úgy érezni, hogy oké, ez most nagyon sok. Úgy az emberek összességében. Nem azért, mert egy takarító néni mindenáron meg akart győzni, hogy a Jehova Istenben higgyek, és nem is azért, mert van egy olyan ember, aki minden alkalommal, ha teheti, leül mellém a vonaton és megállás nélkül nyomja a dumát a saját életéről, holott meg sem kérdezte velem mi a helyzet, holott egyértelmű, hogy én inkább egyedül lennék.

olvass tovább

Ha egy bizonytalan férfi van melletted állandó a bűntudat

  • 2021. szeptember 21.

Egy párkapcsolatban fontos az őszinteség, a tisztelet, egymás támogatása és a lojalitás. Azonban annál kevés dolog nehezebb, amikor a társunk folyamatosan megkérdőjelezi, amit teszünk, amit gondolunk. Hiszen ezzel óriási terhet pakol ránk, saját belső bizonytalanságából kifolyólag. Íme néhány jel, ami megmutatja, hogy valóban egy ilyen férfi mellett éled napjaid:

olvass tovább