KERESD A NŐT / Fesztelen mindennapok


Milyen pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek az introvertáltak?

  • 2022. november 23.

Az igazat megvallva az introvertáltság sokkal többről szól, mint a társasági összejövetelek elkerülése, a könyvek mögé bújás és az egyedüllét élvezete. Érzelmileg intelligensnek lenni, rendkívüli képzelőerővel rendelkezni, és szenvedélyesen fejlődni és tágítani a látókört...ez mind jellemzi az introvertáltakat.

olvass tovább

Ha valaki valóban veled akar lenni, akkor nem lesznek kevert jelzések

  • 2022. november 23.

Az ismerkedés kezdeti szakaszában gyakran elkövetjük azt a hibát, hogy elrugaszkodunk a realitás talajáról és azokat a jelzéseket sem vesszük észre, melyek megmutatnák a másik ember valódi szándékait. Ez valahol érthető, mégis ha egyet lehetne tanácsolni az az lenne, hogy próbáljuk megérteni azt a tényt, hogy ha valami működik, akkor nincs helye a kételynek.

olvass tovább

A meggyőzés művészete – avagy így érd el, amit akarsz!

  • 2022. november 23.

Az élet bármelyik területén előfordulhat, hogy az ember úgy érezi: nem veszik komolyan. Nem hallgatják meg, nem kíváncsiak a véleményére, ötleteire, vagy épp ellenkezőleg, minden gátlás nélkül eltulajdonítják, mintha ő ott sem lenne. Pedig mindenki megérdemli, hogy észrevegyék és tiszteljék. Ám, ha a karizma mégsem jön magától, ideje dolgozni érte!

olvass tovább

Mérgező emberré válás - ami veled is megtörténhet

  • 2022. november 22.

A mérgező emberek köztudottan nagyon negatívan befolyásolják a körülöttük élő emberek közérzetét. Arról kevés szó esik azonban, hogy bárkiből válhat mérgező ember, akár ha rosszul kezel egy lelki krízist, nem fogadja el az őt ért sérelmeket, tartósan negatív emberek társaságában van. A negatív emberek sok esetben észre sem veszik, hogy ők azok. Ha az alábbiakból több pont is igaz rád, lehetséges, hogy valamin változtatnod kellene.

olvass tovább

Miért szeretjük önmagunkat egy kicsit mindig kevésbé, mint másokat?

  • 2022. november 21.

Köszönhetően a közösségi médiának és a hirtelen jött túlzásoknak, rengeteg nő méri önmagát egy hamis képhez, ami korántsem a valóságot tükrözi. Mai világunkban fenekestől felfordult a szépségről alkotott kép. Sok önbizalom-hiányos nőt termel ki ez a mai társadalom és hogy hová vezet mindez, azt még nem látjuk igazán.

olvass tovább

Az a nem mindegy, hogy hogyan reagálsz - Így kezeld a stresszes élethelyzeteket

  • 2022. november 21.

A stresszes helyzetekre való reakciónk nagyban meghatározza az életünk minőségét. Sajnos nem mindig tudjuk teljesen kontrollálni az érzelmeinket, különösen szorongást kiváltó körülmények között. Vannak azonban technikák arra, hogy lecsillapítsd az idegrendszeredet és elcsendesítsd a belső negatív hangot. Tiszta fejjel ugyanis mindent könnyebb kezelni.

olvass tovább

Az ember társas lény, mégis vannak, akik kifejezetten élvezik az egyedüllétet

  • 2022. november 21.

Az ember alapvetően társas lény, mégis vannak közöttünk olyanok, akik kifejezetten szívesen töltik egyedül az idejüket – nem csupán kényszerből. Hiszen vannak olyan emberek, akik még a wc-re sem képesek egyedül menni, és kezet mosni is társaságban, csacsogva vonulnak el, viszont vannak olyanok is, akik akár egy külföldi nyaralásba is gond nélkül belefognak egyedül. Most az utóbbiakra jellemző dolgokat vettük sorra, amelyeket te is biztosan át fogsz érezni, ha szereted egyedül tölteni az idődet!

olvass tovább

Az igazán boldog élet a privát élet

  • 2022. november 20.

A privát élet azért ekkora érték, mert az emberek kívülről nem tudják tönkre tenni. Manapság a többség sokkal inkább a külvilágnak kifele él. Holott a magánélet, ahogyan az a nevében is benne van, senkire nem tartozik.

olvass tovább