KERESD A NŐT / Fesztelen mindennapok


12 motiváló idézet az új évre hangolódva

Az új év ünnepi köszöntése kiváló alkalom arra, hogy a nemkívánatos tényezőket a hátunk mögött hagyjuk, és bizonyos dolgokon változtassunk egy sikeresebb, boldogabb jövő reményében. Ehhez kínálunk most nektek elgondolkodtató, inspiráló idézeteket egy csokorba szedve.

olvass tovább

A manipulatív emberek közös tulajdonságai

  • 2021. január 01.

Sajnos nem könnyű észrevenni egy manipulátort, különösen azért, mert hízelgő és túl kedves magatartásukkal sokáig tudják palástolni valódi szándékaikat. Miután azonban az életed részeivé váltak, válogatott módon próbálnak meg elvenni belőled. Ha van olyan ember az életedben, aki a következő tulajdonságokkal rendelkezik, érdemes minél előbb elgondolkodnod.

olvass tovább

Attól függetlenül, hogy neki nem kellesz eléggé, te még tökéletesen elég vagy

  • 2020. december 31.

Talán az egyik legnehezebb dolog a világon elfogadni azt a tényt, ha nem vagyunk elég jók valakinek. Ez nem jelenti azt, hogy egyébként nem vagyunk elég szépek, intelligensek, ambiciózusak, figyelmesek és odaadóak. Egyszerűen csak arról van szó, hogy a szeretetünket nem a megfelelő embernek szeretnénk adni. Ilyenkor általában magunkat okoljuk, pedig elegendő lenne kívülről vizsgálni a helyzetet, és észrevenni, hogy a szeretett személy nem illik hozzánk.

olvass tovább

Mit jelent egy manipulátor bocsánatkérése?

  • 2020. december 31.

A manipulátorok egyetlen esetben kérnek valóban bocsánatot, mégpedig akkor, ha valamilyen érdekük, hasznuk származik belőle. Bármilyen megtévesztő is a viselkedésük, ügyelni kell, ugyanis gyakran megvezetik a környezetüket.

olvass tovább

Egy mentálisan erős nő titka

  • 2020. december 30.

Mindig vannak a környezetünkben olyan nők, akikre valamiért példaként tekinthetünk. Az erős nők pont ilyenek. De vajon hogy csinálják? Ezekre a dolgokra figyelj, ha közelebb akarsz kerülni a lelki békédhez, és nem akarod, hogy a mindennapok apró történései föléd tornyosuljanak.  

olvass tovább

Ha veled akar lenni tenni fog érte

Hidd el, ha veled akar majd lenni, tenni fog érte, hogy megtörténjen. Tudom, hogy nehéz, és hihetetlen ezt elfogadni, és felfogni. Pont azért, mert Ő nem fog cukorral bevont hazugságokat mondani neked, hanem csakis az igazságot. Tudom, hogy nehéz lesz szembeszállni a durva igazsággal, hogy valakinek sikerült felforgatnia a szívedet, és begyógyítani az érzelmi sebeidet, de ő ezt akarja. Mert téged akar.

olvass tovább

Egyedül is teljes lehet az életed

  • 2020. december 29.

Bár társas lények vagyunk, és alapvetően mind arra törekszünk, hogy megtaláljuk a társunkat, mégis meg kell tanulnunk elfogadni és szeretni magunkat, és abban az esetben is boldog, teljes életet élni, amikor egyedül vagyunk.

olvass tovább

Ha úgy érzed elakadtál az életedben

  • 2020. december 28.

Vannak napok, amikor zavartnak, demotiváltnak és kimerültnek érzed magad a mindennapok körforgásában, ismerős az érzés? Mind átéltük már, és valószínűleg még át is fogjuk néhányszor életünk során. A nagy reménytelenségben, olykor nehéz talpra állni – ehhez hoztunk most némi segítséget.

olvass tovább

Miért akadályozod magadat a szerelemben?

  • 2020. december 28.

Ismerős a helyzet, hogy te mindig olyan férfiakat vagy nőket fogsz ki, akik valamiért nem passzolnak hozzád? Azt gondolod, hogy te egyszerűen nem vagy szerencsés a szerelemben, pedig valójában nem erről van szó. Sajnos az az igazság, hogy te vagy az az ember, aki az utadba áll, és ezen bármikor változtathatnál. Ugyanis nem ezek az emberek találnak meg, nem te vonzod be őket, hanem te vagy az, aki őket keresi. Ezt kellene befejezned.

olvass tovább