KERESD A NŐT / Fesztelen mindennapok


Miért kellene tökéletesnek lennünk?

Még mindig népszerű dolog fellázadni az ellen, hogy az emberek csupa szépet és jót posztolnak a közösségi médiában, sőt, ha valakitől megkérdezik, hogy hogy érzi magát, akkor szinte kötelezően elvárt dolog valamilyen szörnyű dologról beszámolni. Az, hogy valaki szép képeket, kellemes élményeket posztol, vagy arról mesél, hogy éppen jól érzi magát, közel sem jelenti azt, hogy tökéletes az élete.

olvass tovább

Az, ahogyan másokról ítélkezünk, sokkal többet mondd rólunk, mint arról, aki felett ítélkeztünk

  • 2023. február 28.

Bármennyire nem szeretjük beismerni, igaz: az egónk miatt ítéljük meg az embereket. Bár tudjuk, hogy mennyit árthat, ha elítélnek, mégis megtesszük időnként. Még akkor is, ha mi magunk is sokszor indokolatlanul voltunk kitéve ennek. De akkor tulajdonképpen miért is csináljuk? A válasz röviden: mert ettől egy kicsit jobban érezzük magunkat...

olvass tovább

Segítség, randim lesz! - Mit kell tenni az első találkozó alkalmával?

Azt gondolnánk, hogy napjainkban már úgy megy az ismerkedés, mint a karikacsapás, hiszen annyira sok platformon van lehetőségünk másokkal beszélgetni (még ilyen rendkívüli körülmények között is), függetlenül attól, hogy a világ másik felén, vagy éppen a szomszéd utcában élnek. Azonban még így sem egyszerű megtenni a kezdő lépéseket, azzal kifejezetten problémában lehetünk, hogy hogyan hívjunk el valakit randizni.

olvass tovább

Fiatalkori traumáink feldolgozása - így emeld egészséges szintre az önértékelésedet

  • 2023. február 27.

Ugyanis legtöbben valamilyen gyermekkori vagy fiatalkori trauma hozadékaként sajnos nem rendelkezünk egészséges, sőt, akár csak kicsit is kielégítő önértékeléssel. Ezen azonban tudunk dolgozni, ami cseppet sem egyszerű, sőt, kifejezetten időigényes feladat, azonban a megnövekedett önbizalmunk és magabiztosságunk a társas kapcsolataink minőségén is javítani fog.

olvass tovább

Mi vezet egy jó párkapcsolat bukásához?

  • 2023. február 27.

Érezted már, hogy a dolgok irányítása menthetetlenül kicsúszik a kezedből, és hirtelen csak azon kapod magad, hogy romokban hever a párkapcsolatod? Ha igen, talán nem is sejted a mai napig az okokat, ha pedig még nem jártál ebben a cipőben, szerencsés vagy, de eláruljuk, mire kell figyelned, hogy ez így is maradjon.

olvass tovább