KERESD A NŐT / Fesztelen mindennapok


Ismerd meg a másik múltját - amiket egy kapcsolat indulásakor érdemes tudni

  • 2021. augusztus 25.

Az ismerkedés kezdeti szakaszában legtöbbször csak a sötétben tapogatózunk a másikkal kapcsolatban. Ez teljesen normális, hiszen ez az időszak pont arról szól, hogy felfedezitek egymást. Ugyanakkor az ismerkedés ezen periódusa hordoz némi kockázatot is magában. Érdemes tehát nyitott szemmel tekinteni az egészre és olyan dolgokra is figyelni, amit sokszor a rózsaszín köd nem enged láttatni.

olvass tovább

Dolgok, melyeket egy introvertált nőtől megtanulhatunk

  • 2021. augusztus 25.

Senki sem mondta, hogy közvetlennek és barátságosnak lenni a nap minden percében kötelező, vagy egyáltalán lehetséges. Néha mindannyiunknak jár egy kis én-idő, amikor befelé fordulva csak azt csinálunk, amihez igazán kedvünk van – egyedül. Csak úgy, mint ahogy azt egy introvertált nő is tenné!

olvass tovább

A magas érzelmi intelligenciával rendelkezők kézikönyve

  • 2021. augusztus 23.

Az érzelmi intelligencia fontossága nem vitatott, azonban elég trükkös tud lenni. Fontos, hogy figyelj az érzelmeidre, de nem szabad, hogy kizárólag azok irányítsák az életed, hogy azok szabják meg a cselekedeteid menetét. Összegyűjtöttünk pár dolgot, ami viszont csak a magas EQ-val rendelkező egyének kelléktárában szerepel.

olvass tovább

Akik még nem állnak készen egy kapcsolatra

  • 2021. augusztus 22.

Elméletileg nincs másra szükséged, mint találni valakit, aki osztja a nézeteidet és szeret téged olyannak, amilyen vagy. De a valóságban az, hogy megtaláljuk ezt a különleges embert, az egyik legkeményebb kihívás. Sok potenciális szerelemmel találkozhatsz, akik papíron ígéretesek, de túl éretlenek ahhoz, hogy komoly kapcsolatba lépjenek.

olvass tovább

Kiút a gyermekkori szeretethiányból

  • 2021. augusztus 22.

Van az a bizonyos tükör, ami nagyon fontos egy egyén számára gyermekkorában. Ez nem más, mint a szülő tükör. Itt a gyermek elsősorban saját magát látja, ezért nagyon fontos a szeretet neki. Azonban ami ennél is fontosabb, hogy amikor a gyerek ránéz a szülőre, mit is lát valójában. Megláthatja-e, hogy ki is ő valójában, milyen ember is válhat majd belőle.

olvass tovább