KERESD A NŐT / Fesztelen mindennapok


Férfiszempont: dolgok, amelyek cseppet sem vonzóak egy nőben, sőt…

  • 2021. augusztus 28.

Valószínűleg a nők is hosszú listát tudnának készíteni arról, hogy mit nem találnak vonzónak, vagy sokkal inkább taszítónak bennünk, azonban most azt szeretnénk sorra venni, hogy mi az, amit a férfiak gondolnak problémásnak a nőkkel kapcsolatban. A következő lista nem szeretne senkit sem megsérteni agy megbántani, azonban tartalmaz néhány olyan tételt, amin kifejezetten érdemes elgondolkozni.

olvass tovább

A pornó hatása, a szexuális zavarok kialakulása

A mai napig vita tárgyát képezi az orvosok és a mentálhigiénés szakemberek között, hogy vajon van-e és ha igen, milyen hatással, a rendszeres, internetes pornófogyasztás az egyén pszichés állapotára és szexuális életére. Több szakirodalom, kutatás, és az ügyfeleim beszámolói is azt erősítették meg, hogy igenis, súlyos problémákat tud okozni! El sem tudjuk képzelni, valójában, hányan küzdenek az internetes pornó általi pszichés és szexuális zavarokkal. Tabu téma, amiről szégyenteljes beszélni.

olvass tovább

Hiába a rózsaszín köd, menekülj a kapcsolatból

  • 2021. augusztus 27.

Tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogy nagyon nehéz, sőt, gyakorlatilag lehetetlen racionálisan látni egy kapcsolat elején, amikor még rózsaszín köd lep el mindent, pillangók repkednek a boldogságtól gyomrunkban, és legszívesebben színes cukorkával szórnánk tele az egész világot. Pedig már ilyenkor is vannak figyelmeztető jelek, amelyek arra utalnak, hogy ez a kapcsolat bizony kudarcba fog fulladni – mindössze nem vagyunk hajlandóak ezeket figyelembe venni!

olvass tovább

Köszönöm, hogy összetörtél, mert most végre egész lehetek

  • 2021. augusztus 27.

Japánban van egy filozófia, mely szerint, ha eltörnek egy vázát, nem dobják a kukába, hanem megjavítják, de oly módon, hogy nyomát hagyják a törésnek, repedésnek. Ezzel pedig egy sokkal szebb végeredményt produkálnak. Valahogyan így lehetne leginkább megfogalmazni, amit a szakítások tesznek a lélekkel.

olvass tovább

Ismerd meg a másik múltját - amiket egy kapcsolat indulásakor érdemes tudni

  • 2021. augusztus 25.

Az ismerkedés kezdeti szakaszában legtöbbször csak a sötétben tapogatózunk a másikkal kapcsolatban. Ez teljesen normális, hiszen ez az időszak pont arról szól, hogy felfedezitek egymást. Ugyanakkor az ismerkedés ezen periódusa hordoz némi kockázatot is magában. Érdemes tehát nyitott szemmel tekinteni az egészre és olyan dolgokra is figyelni, amit sokszor a rózsaszín köd nem enged láttatni.

olvass tovább

Dolgok, melyeket egy introvertált nőtől megtanulhatunk

  • 2021. augusztus 25.

Senki sem mondta, hogy közvetlennek és barátságosnak lenni a nap minden percében kötelező, vagy egyáltalán lehetséges. Néha mindannyiunknak jár egy kis én-idő, amikor befelé fordulva csak azt csinálunk, amihez igazán kedvünk van – egyedül. Csak úgy, mint ahogy azt egy introvertált nő is tenné!

olvass tovább