Tudatosítsd a benned élő varázslót

Fogd fel, hogy Te vagy az életed teremtője! Nem kell „megtanulnod” teremteni, mert minden nap, minden pillanatában teszed, csak öntudatlanul! De nagy hülyeség ez! - gondolod most - Én biztosan nem teremtettem azt a pénztelenséget/betegséget/magányt/örömtelenséget…

olvass tovább

Menekülő férfiak

„Istenem….egy eltévedt kisfiú” Így kiáltott fel nemrégiben egy csodálatos barátnőm, amikor megmutattam neki egy párbeszéd részletét. Ő már tud valamit (nagyon sokat!), ezért nem volt benne ítélkezés és vád. Csak megértés és megengedés…

olvass tovább

Ha csodálatos vagy, miért hagynak el?

Nincs ember, akit ne tesztelne le az élet, hogy mennyire hisz magában, mennyire is áll önmaga oldalán. Tudod miről beszélek, ha utasítottak már vissza, aláztak már meg, hagytak már el, éreztették veled, hogy nem vagy elég jó, nem kellesz és nem kell az sem, amit adni tudsz. 

olvass tovább

Önző vagy, ha magadra gondolsz?

Nagyon sokan azt hiszik, ha magukra gondolnak, a saját fejük után mennek, saját értékrendjüket képviselik, és azt teszik, ami nekik jó, akkor önzők lesznek, akik nem gondolnak másokra. De valóban attól válunk önzővé, ha azt az életet éljük, ami számunkra helyes és örömet ad?

olvass tovább

Hogyan mozdíts meg egy férfit

Egy olyan jelenségről szeretnék most írni, ami nagyon általános, de szinte sosem beszélünk róla. Igazából nem is tudom, hogy a férfiak mennyire vannak tisztában ezzel, és nagyon érdekelne az ő véleményük is a témában. A nők közül meg sokan magukra fognak ismerni….Kérdés, hogy ki vállalja be?Akkor nézzük!

olvass tovább

Ha szereted, elengeded

Tudom, hogy ezt a legnehezebb megtenni, talán úgy is érzed, hogy nem fog sikerülni sohasem. Kapaszkodnál belé, legszívesebben örökre magadhoz láncolnád. Mert kell neked! Van benne valami, ami másban nincs ott, ami másban nincs meg. Úgy érzed, ha őt elveszíted, akkor ez a rejtélyes valami is elveszik örökre.

olvass tovább