Stílusiskola: outfit ötletek meleg őszi napokra

Egyelőre közel sem tűnik úgy, hogy az időjárást érdekelné, hogy ősz van, így időnként sokkal inkább érezhetjük nyáriasnak a hőmérsékletet. Így kénytelenek vagyunk megtalálni az aranyközéputat, és olyan összeállításokat viselni, amelyek a hűvös reggeleken, és a meleg délutánokon is jók lehetnek.

olvass tovább

Top10: a divathónap legjobb szettjei a világvárosok utcáiról

  • 2018. október 12.

Ugyan egyre közelebb kerülünk a karácsonyhoz, de lássuk be, senkinek sincsen kedve ezzel foglalkozni miközben a divatvilág egyik legizgalmasabb hónapján vagyunk túl, ami a divat, a stílus és a szépség körül forgott. New Yorkban, Londonban, Milánóban és Párizsban vonultak végig a világ legismertebb modelljei a legnagyobb divatházak kifutóin, hogy a divat rajongói értesülhessenek a jövő évi trendekről. Azonban mint minden évben, ezúttal is az utcákon láthattuk a legjobb szetteket, melyek közül a LuisaViaRoma el is csípte a legjobbakat!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld a szezon a kedvenc kiegészítőit, a kalapokat

Szerencsére a természet egyelőre igazi, csodálatos őszi idővel örvendeztet meg minket, így nem annyi a célunk, hogy minél több réteg ruhába burkoljuk magunkat a hideg ellen, hanem lehetőségük van minél stílusosabb outfiteket összeállítani. Ha szeretnénk egy kis játékosságot vinni a dologba, miközben abszolút nőiesek maradunk, akkor érdemes az őszi szezon kedvenc kiegészítőit, a kalapokat választanunk!

olvass tovább

Force is Female: menő női lépők a hidegebb napokra

  • 2018. október 08.

Az őszi időjárásban talán még fontosabb a kényelem, mint egyébként – az unalmas gumicsizmánál mégis többre vágyunk. A Nike már több mint 40 éve ünnepli a nők végtelen sokszínűségét és erejét, ezért az idei szezonra a Force is Female szlogen színei alatt érkezik októberben az 1982-ben debütált, ikonikus Nike Air Force 1 két, kifejezetten a női közönség számára újragondolt változata: a Nike Air Force 1 Sage Low és a Nike Air Force 1 Sage High.

olvass tovább

Stílusiskola: elő a műszőrme mellényekkel

A műszőrme mellények egyszerűen nem tudnak kimenni a divatból, így az egészen biztos, hogy ebben a szezonban is kifejezetten trendik leszünk benne. Viselhetjük bőrdzsekivel, vagy egyszerűen csak pulcsival, esetleg inggel, stílusosabbá fogja tenni az őszi szettünket. Mutatjuk is a kedvenceinket!

olvass tovább