DIVAT&STÍLUS


Stílusiskola: így viselj biker shortokat

A biker shortoknak esélyük sem volt arra, hogy kimenjenek a divatból, hiszen az elmúlt egy év a sportruházat, a melegítők és a kényelmes ruhadarabok előretörését hozta magával. Továbbra is viselheted kapucnis pulcsival, vagy éppen blézerrel, hiszen az egészen biztos, hogy nagyon stílusos lesz a végeredmény.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj jumpsuitokat

A tavaszi és a nyári szezon legkényelmesebb viseletének számítanak a kezeslábasok, hiszen mindössze egy ruhadarabot kell magunkra kapnunk ahhoz, hogy stílusosak és csinosak legyünk. Arról nem is beszélve, hogy mivel kifejezetten kényelmesek darabokról van szó, tökéletes választásnak bizonyulnak városnézéshez, kerti partikra vagy éppen randikra.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj blézereket

A blézerek hasonló alapdarabnak számítanak, mint a farmerdzsekik és a bőrdzsekik, hiszen a változékony időben hű társaink lehetnek, ráadásul a legegyszerűbb tornacipő-farmer kombót is elegánssá és stílusossá teszik. Mutatjuk is, hogy hogyan érdemes blézereket viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: otthoni szettek az utcán

Bár már "kiszabadultunk" a karanténból, és egyre többet járunk emberek közé, ez még nem jelenti azt, hogy teljesen le kellene mondanunk a kényelemről, sőt! Az elmúlt egy év egyik legkellemesebb hozadéka, hogy még az eddigieknél is elfogadottabb lett, hogy melegítőben vagy éppen jóga nardágban menjünk az utcára. Mutatjuk a kedvenc összeállításainkat!

olvass tovább

Stílusiskola: outfitek május végére

Kénytelenek voltunk ilyen diplomatikusan fogalmazni, hiszen azt nem mondhatjuk, hogy tavaszi outfitek, őszit kellemetlen lenne írni, a nyártól meg láthatóan még rettenetesen messze vagyunk (már ami a hőmérsékletet illeti). Így olyan szetteket gyűjtöttünk össze, amelyek tulajdonképpen bármely évszakban megállják a helyüket, csak le vagy éppen fel kell venni még egy réteget.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj francia sapkákat

  • 2021. május 26.

Egyelőre még eléggé indokolttá teszi az időjárás, hogy sapkákat és kalapokat hordjunk, ezúttal pedig azt szeretnénk megmutatni, hogy milyen szettekkel érdemes a francia sapkákat kombinálni. Megjelenésünk egészen biztosan bájos, mégis trendi és sítlusos lesz!

olvass tovább