DIVAT&STÍLUS


A kevesebb nem mindig több - Új ékszerekkel dobhatod fel az őszi ruhatáradat

  • 2021. szeptember 03.

A mondás elvileg úgy tartja, hogy a kevesebb néha több, azonban abban megegyezhetünk, hogy ez a divat esetében nincs mindig így. De hogyan lehet ezt összeegyeztetni a fenntarthatósággal? Hiszen kénytelenek vagyunk beismerni, hogy egyre kevésbé trendi -és okos- dolog minden szezonban újabb és újabb ruhadarabokkal frissíteni a gardróbunkat, és ezzel párhuzamosan terhelni a környezetünket. Mi azon az állásponton vagyunk, hogy érdemes inkább új kiegészítőket, egészen pontosan új ékszereket beszerezni, amikor beköszönt az új szezon.

olvass tovább

Stílusiskola: outfitek kora őszre rózsaszínnel

Mivel holnap már hivatalosan is beköszönt az ősz, és úgy tűnik, hogy a nyári időjárás is már csak nyomokban mutatkozik meg, ezért itt az ideje, hogy elkezdjük a ruhatárunkat is az új szezonra hangolni. Így szeptemberben még bátran kombinálhatunk nyári, és kicsit hűvösebb időre alkalmas daraboka, ezúttal azt szeretnénk megmutatni, hogy a rózsaszínt hogyan érdemes viselni.

olvass tovább

Stílusiskola: smart casual outfitek

Ha olyan eseményre vagy hivatalos, ahol smart casual a dress code, és ötleted sincs, hogy mit viselj, akkor most segítünk. Érdemes tudni erről a stílusról, hogy éppen az a lényege, hogy nem szabad túlságosan komolyan venni, megengedhetsz magadnak egy kis lazaságot, igényességgel ötvözve.

olvass tovább

Stílusiskola: laza szettek az őszi szezonra

Van az úgy, hogy nincs kedvünk különösebben kicsípni magunkat, és inkább laza, kényelmes szetteket választunk. Most éppen az ilyen napokra hoztunk némi inspirációt, ugyanis ebben az esetben sem kell lemondanunk arról, hogy megjelenésünk stílusos legyen. Méghozzá az őszi szezonban, mert akár szeretnénk beismerni, akár nem, már az ajtón kopogtat.

olvass tovább