Stílusiskola: khaki, a téli szezon kedvence

Ha nem szeretnél teljesen feketébe burkolózni, unod a szürkeséget, de nem mered bevállalni a harsányabb, feltűnőbb színeket, akkor tökéletes választás lehet a khaki, hiszen általában mindenkinek jól áll, egyszerűen lehet további télies színekkel kombinálni és kifinomult stílusról árulkodik. Mutatjuk is, hogy hogyan viseld télen!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj pufi dzsekiket

Nem csak az új esztendő érkezett meg, de bizony a hideg is, amire lehet, hogy számítottunk, de nem biztos, hogy készültünk. Ha te is így vagy vele, akkor azt javasoljuk, hogy minél előbb szerezz be egy pufi dzsekit, vagy ha már van, akkor kapd elő gardróbodból, ugyanis ebben a darabban nem csak a hideg időjárást vészelheted túl, de kifejezetten csinos és stílusos is lehetsz!

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek szilveszterre

Ha valamilyen nagyszabású, elegáns partyra készülünk szilveszterkor, akkor nem árt megadni a módját, és stílusos, kifinomult outfitet választani, amely kellőképpen illik az alkalomhoz. Természetesen tökéletese választás lehet ilyenkor minden, ami csillog, flitteres, illetve mindenképpen preferáljuk az arany, ezüst, fekete és méregzöld színeket. Íme, a mi kedvenceink!

olvass tovább

Top10: 2018 legnagyobb celeb szakításai

2018-ban számos álomesküvőnek lehettünk a szemtanúi, azonban emellett jó pár sztárpár végleg búcsút mondott egymásnak. Sőt, a listán olyanok is szerepelnek, akiket pár hónappal korábban még az év legromantikusabb lánykérései közé tettünk volna, azonban mostanra szakítás lett a nagy szerelemből.

olvass tovább

Stílusiskola: ragyogj ezüstben

Az év hátralévő részében belefér, hogy néhány különlegesebb darabot is beillesszünk a ruhatárunkba. Szerintünk az ezüst az, amivel egy pillanat alatt fel lehet dobni bármilyen összeállítást, különösen az ünnepi időszakban. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább