Top10: stílusos outfit ötletek hétvégére

Ha hétvégére nem csupán otthoni pihenést és filmezést tervezel, hanem szeretnél kimozdulni, találkozol a barátnőiddel, moziba mész vagy éppen randid lesz, akkor bizony érdemes valamilyen különleges, stílusos és csinos outfittel előrukkolnod. Most éppen ehhez gyűjtöttünk össze ötleteket, mi bármelyiket gondolkodás nélkül felvennénk!

olvass tovább

Stílusiskola: őszi kedvencünk a mustársárga

A jó időhöz abszolút passzol, hogy egyelőre minél több élénk színnel dobjuk fel a megjelenésünket. Szerintünk az az árnyalat, amivel képtelenség hibázni, a mustársárga. A legtöbb hajszínhez és bőrszínhez illik, ráadásul farmerral, barnával vagy bordóval is bátran kombinálhatjuk. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább

Stílusiskola: a legjobb outfitek őszi hétköznapokra

Ha szeretnél csinos és stílusos lenni, de nem szeretnél túlöltözni, és ráadásul arra is törekszel, hogy kényelmes is legyen mindaz, amit viselsz, akkor időként nem is olyan egyszerű megtalálni a legjobb összeállításokat. Azért, hogy ez többé ne okozzon problémát, összegyűjtöttük azokat az outfiteket, amelyeket mi bármely őszi napon örömmel viselnénk!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj farmerszoknyákat

Nagyon úgy néz ki, hogy a jó idő továbbra is tart, és egyre inkább úgy tűnik, hogy az igazi őszi idő idén elmarad, és egyszerűen csak tél lesz majd egyik napról a másikra. Azonban addig is szeretnék kiélvezni a napsugarakat és a kellemes hőmérsékletet, ezért arra buzdítanánk mindenkit, hogy viseljen szoknyákat, amíg lehet. A farmerszoknya igazi örök klasszikus, ezúttal azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

Stílustippek Victoria Beckhamtől

  • 2018. november 04.

Victoria Beckham rég kinőtte magát igazi stílusikonná, amióta maga mögött hagyta a Spice Girls-t. Sikeres divattervező, családanya és feleség lett belőle. Ezúttal az Ő divattanácsait nézzük végig.

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld a szezon legizgalmasabb kiegészítőit, az övtáskákat

Lám-lám, ismét visszatért a divatba egy olyan kiegészítő, amit gyerekkorunk után legszívesebben a pokolba kívántunk volna, most pedig büszkén viseljük az utcákon. Igen, jól sejtitek, az övtáskákról van szó, amelyek nem csupán a kifutókat, de már a legtöbb üzletet is meghódították, így itt az ideje, hogy beszerezzünk egy-két izgalmas darabot, ugyanis kénytelenek vagyunk beismerni, hogy valóban jól mutatnak!

olvass tovább