Stílusiskola: így viseld a szezon legizgalmasabb kiegészítőit, az övtáskákat

Lám-lám, ismét visszatért a divatba egy olyan kiegészítő, amit gyerekkorunk után legszívesebben a pokolba kívántunk volna, most pedig büszkén viseljük az utcákon. Igen, jól sejtitek, az övtáskákról van szó, amelyek nem csupán a kifutókat, de már a legtöbb üzletet is meghódították, így itt az ideje, hogy beszerezzünk egy-két izgalmas darabot, ugyanis kénytelenek vagyunk beismerni, hogy valóban jól mutatnak!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj ősszel bőr shortokat

Amikor vége lett a nyárnak, joggal mondhattunk volna búcsút a rövidnadrágoknak is, azonban a bőr shortok ideje éppen most jött el, hiszen végre nem olvadunk bele ezekbe a ruhadarabokba. Harisnyával ráadásul kifejezetten csinosak lehetnek, akkor is, ha egyébként lazább, illetve akkor is, ha kifejezetten elegáns kiegészítőket válogatunk hozzájuk.

olvass tovább

Híres emberek szakítólevelei

  • 2018. október 29.

Akár te vagy az, aki véget vet egy párkapcsolatnak, akár téged ejtenek, egyben megegyezhetünk: a szakítás nem jó móka. Az egyik legjobb módja, hogy átvészeld a nehéz időket, ha észben tartod, nem te vagy az egyetlen ember, aki hasonló fájdalmakon megy keresztül. Néhány híresség kézzel írott levelei éppen erre emlékeztetnek; a szakítás az élet része.

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek Troian Bellisario-tól

Troian Bellisario-t a Pretty Little Liars című sorozatnak köszönhetően ismerte és kedvelte meg a világ, melynek nem csak egyik főszereplője, de több epizódjának rendezője is volt. Két éve házasodott össze a Suits sztárjával, Patrick J. Adams-szel, idén pedig megszületett első gyermekük is. A gyönyörű színésznő nem csupán tehetségével, de stílusával is lenyűgözött minket, így születésnapja alkalmából a legjobb outfit-jeit gyűjtöttük össze.

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld az alapdarabokat ősszel - sálak

Végre kezd igazán ősziesre fordulni az időjárás, így itt az ideje, hogy beszerezzük a szezon legizgalmasabb kiegészítőit, a hatalmas, színes sálakat. Egyrészt nagyon praktikusak, hiszen így nekik köszönhetően egészen biztos, hogy nem fogunk fázni, másrészt viszont a legegyszerűbb szettet is könnyedén feldobhatjuk. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább

Stílusiskola: Így viseld a kék színt ősszel

  • 2018. október 25.

Nem tudjuk ki, hogy van vele, de ebben a szezonban mi nagyon preferáljuk a kék szín minden változatát. Mellékesen hozzáfűznénk, hogy ami külön izgalmas benne, hogy remekül mutat piros vagy narancs színnel kombinálva. Mutatjuk is, hogyan érdemes viselni a hétköznapokban kék színű ruhadarabjainkat.

olvass tovább