Stílusiskola: így viselj télen barnát

A barna szín mindig közelebb hozza hozzánka természetet, azonban gyakran hajlamosak vagyunk róla megfeledkezni, pedig Így télen szuper jó választás lehet, ha szeretnénk kicsit színesebbé tenni az összeállításainkat, de nem akarunk túl harsány vagy feltűnő árnyalatokat viselni. Mutatjuk is, hogy hogyan érdemes vileni!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj fehéret télen

Télen a legtöbbünk ruhatára feketével és sötét árnyalatokkal van tele, azonban szerintünk ilyenkor is kitűnő választás lehet, sőt, kifejezetten különleges, ha egy teljesen -vagy jórészt- fehér szettet öltünk magunkra. Nyilván nem a legnagyobb sárban és latyakban ajánlottak ezek a szettek, azonban szárazabb téli napokon izgalmasak lehetnek!

olvass tovább

5 dolog, amit egy stílusos nő soha nem tesz

  • 2019. január 27.

Hogy mi a titkuk azoknak a nőknek, akik mindig csodásan néznek ki? Azt gondolnánk, hogy egészen biztos, hogy a sok pénz és a rengeteg szabadidő. Holott a válasz nem ebben rejlik. Egész egyszerűen csak tudják, hogy mik azok a dolgok, amiket biztosan nem lépnek meg a divat terén. Lássunk most néhányat!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj télen sárgát

Elsőre talán elvetemült ötletnek tűnhet, hiszen így télen általában a sötét árnyalatokat, esetleg a szürkét szoktuk preferálni, viszont mi úgy gondoljuk, hogy nem árt néha egy kis változatosság, ráadásul így egy kis vidámságot csempészhetünk az adott összeállításunkba. Mutatjuk, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj kalapokat és sapkákat

A téli szezonban az egyik legpraktikusabb kiegészítő a sapka, illetve a kalap -ugyanis így egészen könnyedén tudjuk növelni a hőérzetünket-, ráadásul emellett arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy igazán stílusos darabok, amelyekkel pillanatok alatt feldobhatjuk a megjelenésünket. Mutatjuk, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: kedvencünk minden, ami rojtos

Ebben az évben sem kell búcsút mondanunk ennek a kifejezetten bohókás trendnek, ugyanis idén is minden divatos, ami rojtos, legyen szó kabátokról, pulcsikról, vagy éppen szoknyákról. Arra érdemes figyelni, hogy mivel kombináljuk, de egyébként tökéletes választás lehet különleges alkalmakkor és szimpla hétköznapokon is!

olvass tovább

Stílusiskola: 10 outfit, ami kifinomult eleganciát tükröz

Ahhoz, hogy igazán stílusosak legyünk, nem elég arra figyelnünk, hogy egyszerre kövessük a trendeket, és megtaláljuk a saját ízlésünkhöz legközelebb álló darabokat, de bizony érdemes egy-egy elegáns, kifejezetten klasszikusnak számító ruhadarabot is beszereznünk, hiszen ezek akár fontosabb alkalmakkor, akár a hétköznapokon megállják a helyüket.

olvass tovább