Adriana Lima legszebb pillanatai a kifutón

  • 2018. november 13.

Adriana Lima idén lépett utoljára a Victoria's Secret kifutójára. Ennek oka az, hogy úgy döntött visszavonul. És mi sem lenne szebb befejezése ennek, mint egy utolsó Victoria's Secret show. A modell 2001-ben debütált először az angyalok között, és azóta is töretlenül lépkedett végig gyakorlatilag minden évben a kifutón. Lássunk néhány ikonikus pillanatot tőle.

olvass tovább

Stílusiskola: őszi outfit ötletek London utcáiról

London kétség kívül az egyik legizgalmasabb európai város, ahol számos kultúra és ember keveredik, így hát cseppet sem meglepő, hogy a divat egyik fellegvára lett napjainkra. Eleve évente kétszer is divathetet "ünnepelnek" a városban, ráadásul rengeteg londoni blogger jelent inspirációt követőik számára. Így ezúttal Londonból szerettünk volna outfit ötleteket hozni!

olvass tovább

Top10: stílustippek Demi Moore-tól

Demi Moore-ról joggal gondolhatjuk, hogy talán sosem fog megöregedni, hiszen valahányszor a közönség elé lép, mindig kifogástalanul néz ki, így nem véletlen, ha szeretnénk tőle ellesni néhány stílustippet. Mutatjuk a kedvenc outfit-jeinket tőle!

olvass tovább

Top10: stílusos outfit ötletek hétvégére

Ha hétvégére nem csupán otthoni pihenést és filmezést tervezel, hanem szeretnél kimozdulni, találkozol a barátnőiddel, moziba mész vagy éppen randid lesz, akkor bizony érdemes valamilyen különleges, stílusos és csinos outfittel előrukkolnod. Most éppen ehhez gyűjtöttünk össze ötleteket, mi bármelyiket gondolkodás nélkül felvennénk!

olvass tovább

Stílusiskola: őszi kedvencünk a mustársárga

A jó időhöz abszolút passzol, hogy egyelőre minél több élénk színnel dobjuk fel a megjelenésünket. Szerintünk az az árnyalat, amivel képtelenség hibázni, a mustársárga. A legtöbb hajszínhez és bőrszínhez illik, ráadásul farmerral, barnával vagy bordóval is bátran kombinálhatjuk. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább

Stílusiskola: a legjobb outfitek őszi hétköznapokra

Ha szeretnél csinos és stílusos lenni, de nem szeretnél túlöltözni, és ráadásul arra is törekszel, hogy kényelmes is legyen mindaz, amit viselsz, akkor időként nem is olyan egyszerű megtalálni a legjobb összeállításokat. Azért, hogy ez többé ne okozzon problémát, összegyűjtöttük azokat az outfiteket, amelyeket mi bármely őszi napon örömmel viselnénk!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj farmerszoknyákat

Nagyon úgy néz ki, hogy a jó idő továbbra is tart, és egyre inkább úgy tűnik, hogy az igazi őszi idő idén elmarad, és egyszerűen csak tél lesz majd egyik napról a másikra. Azonban addig is szeretnék kiélvezni a napsugarakat és a kellemes hőmérsékletet, ezért arra buzdítanánk mindenkit, hogy viseljen szoknyákat, amíg lehet. A farmerszoknya igazi örök klasszikus, ezúttal azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább