Stílusiskola: így viselj kötött kardigánokat

A decemberrel együtt az igazi, hideg téli idő is megérkezett, így itt az ideje, hogy minden meleg ruhadarabunkat előszedjük a szekrény mélyéről. A mi kedvenceink a kötött kardigánok, ugyanis kényelmesek és praktikusak, ráadásul nagyon egyszerű stílusos szetteket összeállítani velük. Íme, a kedvenceink!

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek Chrissy Teigen-től

Chrissy Teigen-t bőven van okunk irigyelni, hiszen John Legend felesége, népszerű modell, ráadásul hihetetlenül jó stílusérzékkel rendelkezik, így egyszerűen nem lehet úgy elcsípni az utcán, hogy ne nézne ki tökéletesen. Azonban irigykedés helyett talán mégis jobb, ha megpróbálunk tanulni tőle.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj télen szürkét

A szürkéről gyakran gondoljuk hogy unalmas, pedig sokkal inkább egy kifejezetten praktikus szín, ami mindenkinek jól áll, és nagyon egyszerűen variálható feketével vagy fehérrel, esetleg színes darabokkal. Mi viszont most olyan outfiteket gyűjtöttünk össze, amelyekben egyértelműen csak a szürke dominál.

olvass tovább

12 dolog, ami miatt soha nem növünk fel

  • 2018. november 26.

Azt mondják a bölcsek, hogy öregedni muszáj, de felnőni opcionális. Aki a szívében gyermek tud maradni, az valószínűleg messzebbre jut a boldogsághoz vezető úton, viszont azokkal mi van, akik a tetteikben is?

olvass tovább

Stílusiskola: kedvencünk a fekete, minden mennyiségben

Beszélhetünk mi arról, hogy télen azért feldobhatjuk a megjelenésünk színekkel, vagy bátran viselhetünk fehéret, legyünk őszinték, és lássuk be, hogy itt az ideje, hogy feketét viseljünk feketével, minden mennyiségben. Csinos, sikkes, és stílusos, tehát minden egyben, amire szükségünk lehet a tökéletes outfit összeállításakor.

olvass tovább

Stílusiskola: Outfit ötletek mintás harisnyával

  • 2018. november 24.

Már beköszöntött a hideg idő, ez azonban nem azt jelenti, hogy ne öltözhetnénk csinosan. Szerencsére a mintás harisnyák újra divatosak lettek. Így bátran fel lehet venni őket szoknyával, rövid nadrággal és egy hosszú csizmával is. Mutatjuk, hogy szerintünk hogyan érdemes viselni őket.

olvass tovább

Stílusiskola: dobd fel a téli szürkeséget rózsaszínnel

Két héttel ezelőtt még egészen hihetetlennek tűnt, azonban beköszöntött az igazi, borongós tél, és a napok ennél szürkébbek talán már nem is lehetnének. Azonban, még ilyenkor is lehetőségünk van kicsit feldobni a hangulatunkat, és nem is kell nagy ördöngösségekre gondolni, csupán egy kis (vagy sok) rózsaszínt csempészni az összeállításunkba. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább