Stílusiskola: laza, mégis csinos outfitek az őszi szezonra

Valamiért sokszor azt feltételezzük, hogy az, ha kicsit kényelmesebbre vesszük a figurát, az a stílusunk rovására fog menni, pedig lazább ruhadarabokban is lehetünk csinosak, mindössze arra kell törekednünk, hogy megtaláljuk a tökéletes egyensúlyt. Most olyan összeállításokat rendeztünk képes galériába, amelyeket szívesen viselnénk olyan napokon is, amikor az elsődleges cél az, hogy minél kényelmesebb és praktikusabb legyen az outfitünk!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj ősszel sárgát

Az őszi szezonban rengeteg gyönyörű színnel kápráztat el bennünket a természet, ezért most innen próbáltunk ihletet meríteni. Az egyik kedvenc színűnk, ami feltűnő, mégis tökéletesen passzol a sötétebb árnyalatokhoz, a sárga. Ezúttal olyan outfiteket gyűjtöttünk össze, amelyekben a sárga szín dominál!

olvass tovább

Stílusiskola: őszi kedvencünk a kockás nadrág

Itt az idő, hogy elpakoljuk a szekrénybe a kedvenc farmer shortjainkat, és elkezdjük felkészíteni a gardróbunkat az őszi szezonra. A mi kedvenceink idén egészen biztosan a kockás nadrágok lesznek, amelyekkel nagyon jól mutatnak basic darabokkal, és a legegyszerűbb összeállításokat is képesek feldobni. Mutatjuk, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: kényelmes és stílusos őszi outfitek

Sajnos a hétvégén nem lesz túl kegyes hozzánk az időjárás, és itt az ideje, hogy felkészüljünk az igazán őszies időre. Persze ilyenkor sem feltétlenül szeretnénk lemondani a szabadtéri programokról, ezért olyan összeállításokat gyűjtöttünk össze, amelyek nem csupán stílusosak, de kifejezetten kényelmesek is. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább

H&M-Bemutatkozik az újrahasznosított kasmír és poliészter

  • 2018. szeptember 20.

Egy 1500-as évekbeli faliszőnyeg elveszett darabja ihlette a 2018-as őszi-téli Conscious Exclusive kollekciót. A tervezőcsapat ötvözte a kollekcióban az elveszett történelmi tárgyak életútját, a fenntartható anyagok legújabb innovációival. Az újrahasznosított kasmír és bársony, mely újrahasznosított poliészterből készült egy olyan kollekcióban debütál, ahol a hangsúlyt a drámai, mégis romantikus sziluettekre helyezték, mindezt pedig modern köntösbe bújtatták. A 2018-as őszi-téli Conscious Exclusive kollekció szeptember 27-től kizárólag online, a hm.com oldalon lesz elérhető.

olvass tovább

Stílusiskola: színre színt - meglepő, mégis jól működő kombinációk

Olyan kényelmes egy egyszerű fekete-fehér összeállítást felkapni, esetleg egy kis farmerral kombinálni. Vannak napok, amikor igazán nehéz magunkra erőltetni pár színes ruhadarabot, pedig az egyre szürkébbé váló időben nagy szükségünk lehet majd rá, hogy egy kicsit feldobjuk az outfitjeinket. A most következő galériánkkal azt szeretnénk megmutatni, hogy időnként érdemes kifejezetten meglepő színkombinációkkal kísérletezni.

olvass tovább

Top10: kedvenc ruháink a 70. Emmy-gáláról

  • 2018. szeptember 19.

Szerintünk mondanunk sem kell, hogy odavagyunk minden vörös szőnyeges eseményért, hiszen a sztárok ilyenkor a legcsodálatosabb tervezői darabokban vonulnak be a nagy eseményekre. Ezúttal a 70. Emmy-gála legszebb kreációit vettük szemügyre, mutatjuk is a tíz kedvencünket!

olvass tovább