DIVAT&STÍLUS


Stílusikola: viselj lilát sárgával

Úgy döntöttünk, hogy nem vagyunk hajlandóak azzal foglalkozni, hogy a napok nagy részében inkább ősz van, tavasz vagy nyár, és mindezt színes outfitekkel szeretnénk megerőíteni. Ezúttal azt szeretnénk bebizonyítani, hogy mennyire nagyon jó ötlet a lilát sárgával kombinálni!

olvass tovább

Stílusiskola: csinos outfitek olyan napokra, amikor nehéz eldönteni, hogy nyár van vagy ősz

Mostanában meglehetősen nehéz reggelente eldönteni, hogy éppen milyen évzskara ébredtünk. Az időjárás valahol a nyári és az őszi között ingadozik, ami megnehezíti a megfelelő outfit kiválasztását. Ha szeretnél most is csinos lenni, akkor mi azt javasoljuk, hogy válassz egy csinos nyári ruhát, és viselj hozzá bőrdzsekit vagy farmerdzsekit és egy bakancsot. Íme, a kedvenc összállításaink!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj fehér pulcsikat

Még mindig kérdéses, hogy mennyire bízhatunk az időjárásban, és egy időre még kénytelenek vagyunk parkolópályára tenni a nyári holmikat. Ebben a helyzetben szükségünk lehet egy fehér pulóverre, ami igazi jolly jokernek számít, hiszen szinte bármivel kombinálhatjuk, mutatjuk is, hogy hogyan!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj fehér csipkeruhákat

A csipkeruhák egyébként is könnyedén elegánssá és kifinomulttá és elegánssá teszik a megjelenésed, azonban ha fehéret választasz belőle, akkor különösen igaz lesz ez. Szerinteünk az a legstílusosabb, ha valaki sportcipővel, bőrdzsekivel vagy farmerdzsekivel viseli, mert így egy kicsit lazább és érdekesebb lesz az összhatás.

olvass tovább

Stílusiskola: a kardigán is lehet szexi

Neked mi jut eszedbe először a kardigánokról? Az alsós tantónőd? Nos, sokan vannak így ezzel, pedig ez a ruhadarab is lehet kifejezetten szexi, ugyanis az elmúlt évben ebbe az irányba halad a tendencia. Több lehetőség is van, az egyik, hogy egyszerűen csak felsőként viseled, a másik, hogy egy szép csipkemelltartóra, vagy crop topra veszed fel. Mutatjuk is!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj mom jeanseket

A mom jeans egy évek óta nagy népszerűségnek örvendő farmer fazon, azonban tudnunk kell, hogy egyálatalán nem mindegy, hogy mivel kombináljuk, ugyanis vannak olyan ruhadarabok, amelyekkel kifejezetten rossz összhatást nyújt. Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen felsőket és kiegészítőket érdemes választani hozzá, akkor lapozd át a galériánkat!

olvass tovább