SZÉPSÉG


Luxus szépségklinika a Budai hegyekben: A Jade Clinic

  • 2023. december 01.

Nőként mindannyiunk számára ismerős lehet a kihívás, hogy munka és család mellett alig jut idő önmagunkra. Én magam is átéltem ezt, mikor sok éven keresztül Agrármérnökként dolgoztam, két tinédzser korú lányunk támogatása mellett. Bár szerettem a munkám, de a szívem mélyén mindig is éreztem, hogy valami többre vágyom. Egy nap úgy döntöttem, hogy megvalósítom az álmom, és megteremtem a lehetőséget a feltöltődésre és a komplex szépségápolásra egy helyen. Végül 2021 szeptemberében megnyitottam a Jade Clinic nevű luxus szépségklinikát a Budai hegyek ölelésében. Flier Nikolettel, a Jade Clinic tulajdonosával beszélgettünk a klinika alapításáról és a szívügyéről. 

olvass tovább

Így törődjünk a bőrünkkel ősszel is

  • 2023. november 23.

Míg nyáron inkább arra törekszünk, hogy minél kevesebb rétegben vigyük fel a könnyedebb, bőrünknek szükséges hatóanyagokat, úgy a hidegebb hónapokban gazdagabb textúrájú készítmények is előkerülhetnek, hiszen a kinti hideg levegő és a beltéri fűtés egyaránt kikezdheti bőrünket. A szeles idő a bőr kipirulását, a hideg levegő keringési zavarokat, enyhe fagydaganatot okozhatnak. Íme, a bőrápolás alapszabályai, azaz hogyan igazodjunk bőrünk igényeihez, amely akár évszakonként is eltérhet - szakértő tippjeivel.

olvass tovább

Hogyan előzhető meg az őszi hajhullás

  • 2023. november 17.

Az őszi hónapok beköszöntével előfordul, hogy intenzívebb hajhullást tapasztalunk, és megijedünk, ha a szokásosnál több hajszálat látunk a hajkefén. Teljesen természetes folyamat, hogy az év bizonyos időszakában megnő a kihullott hajszálak mennyisége, ez különösen igaz a késő őszi hónapokra. Ezt a gyakori jelenséget szezonális hajhullásnak nevezik.

olvass tovább

Top10: a legjobb Halloween sminkek

A Halloween bulik remek alkalmat szolgáltatnak arra, hogy jelmezt ölts, és valaki más bőrébe bújhass. Viszont ha idén ehhez nincs kedved, akkor a most következő sminkek közül nyugodtan választhatsz, ugyanis nem csupán rémisztőek és így alkalomhoz illőek, hanem kifejezetten stílusosak is!

olvass tovább