Top10: frizura ötletek Hilary Duff-tól

Hilary Duff-ért már tini korunk óta rajongunk, hiszen zenéjét és filmjeit egyaránt imádtuk. Az elmúlt napokban attól volt hangos egy sajtó, hogy a kilenc hónapos terhes színésznő kifakadt, amiért egy paparazzi egész álló nap követi, már szinte zaklatja. Mivel a mai napon van a születésnapja, mi inkább úgy döntöttünk, hogy a csodás stílusát vesszük szemügyre, és frizura ötleteket hoztunk tőle!

olvass tovább

Top10: a szürke minden árnyalatát a körmeinkre

Az őszhöz tökéletesen passzol a szürke, ami a közhiedelemmel ellentétben cseppet sem unalmas. Ezúttal manikűr tippeket hoztunk, amelyekben ez a csodás, könnyen variálható szín dominál. Kifejezetten elegáns hatást nyújt feketével vagy ezüsttel kombinálva, de akkor is nagyon jól mutat, ha valamilyen élénkebb színnel kombináljuk. Íme, a mi kedvenceink!

olvass tovább

Top10: babarózsaszín manikűr ötletek őszre

Ősszel alapvetően a sötétebb, vagy a kevésbé feltűnő színeket szoktuk preferálni, azonban úgy gondoljuk, hogy mivel még csak most lépünk be az új szezonba, és egyelőre az időjárás is megörvendeztet minket, nyugodtan maradhatunk nyáriasabb színeknél, így most csodás babarózsaszín manikűr ötleteket gyűjtöttünk össze!

olvass tovább

Arcszérum – mi a funkciója?

  • 2018. szeptember 14.

Az utóbbi időben rendkívül gyorsan terjedt a különböző „lifting” és revitalizáló arcszérumok kínálata, számos aktív, egzotikusan hangzó összetevővel együtt, melyek egyrészt trendiek, másrészt eltüntetik a ráncokat, vagy élénkítik és hidratálják az arcbőrt. A kozmetikai cégek egymást előzik meg a bejelentéseikkel, melyek szerint pont az ő aktív összetevőjük az a varázslatos anyag, amely segíti a ráncok elleni harcot. Ráadásul olyannyira, hogy az arcszérumokat már 20 éves fiatal lányoknak is ajánlják, ami abszurd, ha a szérumot a ráncok csökkentésére alkották meg.

olvass tovább

Top10: frizura ötletek Gigi Hadid-tól

Gigi Hadid gyakorlatilag a kifutóra és a kamerák elé született, ugyanis már 2 éves kora óta modellkedik, és bár még mindig csak 23 éves, gyakorlatilag már mindent elért, amit a szakmában el lehet. A megjelenése minden alkalommal kifogástalan, stílusa irigylésre méltó, így most frizura ötleteket hoztunk a gyönyörű modelltől!

olvass tovább

6 tévhit a narancsbőrről

  • 2018. szeptember 12.

A narancsbőr az egyik legidegesítőbb dolog, ami a testeddel történhet. És nem csak ott kell elviselned, de az interneten is számos olyan cikk szokott felugrani, ami tévesen oktat ki a narancsbőr okairól, vagy a kezeléséről. De mi is ebből az igazság, és egyáltalán lehet-e kezelni?

olvass tovább