SZÉPSÉG


Frakcionált CO2 lézeres kezelés

  • 2022. január 20.

A frakcionált CO2 lézeres kezelés az egyik leghatékonyabb és leglátványosabb műtét nélküli beavatkozás. Bár a kezelés valljuk be, nem a legkellemesebb beavatkozás és néhány nap felgyógyulási idővel is kalkulálnunk kell, mégis megéri, hiszen a saját anyagainkat felhasználva szépül a bőrünk.

olvass tovább

Tényleg annyira jó a TheSilkyWay Hajregeneráló szett? Leteszteltük, eláruljuk.

  • 2021. december 17.

Melyikünk ne álmodozna gyönyörű, fényes, egészséges hajkoronáról? Sajnos a hajfestés, a rendszeres hajformázás, de még a genetika is beleszólhatnak abba, hogy ez ne legyen ennyire egyszerű - a TheSilkyWay Hajregeneráló termékei azonban pontosan ezt az eredményt ígérik, ráadásul már EGYETLEN használattal. De vajon tényleg azt nyújtják, amit ígérnek vagy csak jól hangzó marketing az egész? Mi is kíváncsiak voltunk, ezért kolléganőnk bevállalta: teszt alá veti a szettet, hogy saját maga derítse ki az igazságot!

olvass tovább

Újévi fogadalmak annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból

  • 2021. december 16.

Ha az újévi fogadalmak kerülnek szóba, akkor általánosságban két fő embertípust tudunk megkülönböztetni: azt, aki csupa-csupa bizakodással kezdi el összeírni jövőévi céljait, és azt, aki már végképp elengedte az egészet, mert tudja, hogy fogadalma tiszavirág életű lenne, és már ott elengedné az egészet, hogy január elsején délután felébred. Nem minden esetben kell azonban rettentően nagy dolgokra gondolnunk újévi fogadalmak terén, hiszen ha csak néhány apróságot is fogadunk meg, már akkor is tettünk azért, hogy még többet hozzunk ki önmagunkból. Mostani cikkünkben ezekhez az apró fogadalmakhoz hoztunk néhány tippet, amit mindenkinek érdemes megfogadnia.

olvass tovább