Stílusiskola: 10 outfit, amiben nem fog zavarni, hogy hideg van

Úgy tűnik, így, hogy a január utolért minket, az igazi hideg, téli időjárás is megérkezik szépen lassan. Egyre többször kerül fagypont alá a hőmérséklet, ráadásul a hóesésre is kénytelenek vagyunk felkészülni, így most olyan outfit ötleteket válogattunk össze, amelyekben nem kell félnünk a hidegtől, ráadásul eközben még stílusosak is lehetünk!

olvass tovább

Top10: a legjobb ruhák az idei Golden Globe-gáláról

Alig indult el az év, de a hagyományokhoz híven máris belecsaptunk a filmes gálák közepébe, ugyanis tegnap este rendezték meg a 76. Golden Globe-gálát. Természetesen amellett, hogy mely filmek és sorozatok kapták meg a díjakat, idén is az volt az egyik legnagyobb kérdés, vajon a sztárok milyen kreációkban vonulnak végig a vörös szőnyegen. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább

Stílusiskola: khaki, a téli szezon kedvence

Ha nem szeretnél teljesen feketébe burkolózni, unod a szürkeséget, de nem mered bevállalni a harsányabb, feltűnőbb színeket, akkor tökéletes választás lehet a khaki, hiszen általában mindenkinek jól áll, egyszerűen lehet további télies színekkel kombinálni és kifinomult stílusról árulkodik. Mutatjuk is, hogy hogyan viseld télen!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj pufi dzsekiket

Nem csak az új esztendő érkezett meg, de bizony a hideg is, amire lehet, hogy számítottunk, de nem biztos, hogy készültünk. Ha te is így vagy vele, akkor azt javasoljuk, hogy minél előbb szerezz be egy pufi dzsekit, vagy ha már van, akkor kapd elő gardróbodból, ugyanis ebben a darabban nem csak a hideg időjárást vészelheted túl, de kifejezetten csinos és stílusos is lehetsz!

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek szilveszterre

Ha valamilyen nagyszabású, elegáns partyra készülünk szilveszterkor, akkor nem árt megadni a módját, és stílusos, kifinomult outfitet választani, amely kellőképpen illik az alkalomhoz. Természetesen tökéletese választás lehet ilyenkor minden, ami csillog, flitteres, illetve mindenképpen preferáljuk az arany, ezüst, fekete és méregzöld színeket. Íme, a mi kedvenceink!

olvass tovább