Stílusiskola: outfit ötletek Troian Bellisario-tól

Troian Bellisario-t a Pretty Little Liars című sorozatnak köszönhetően ismerte és kedvelte meg a világ, melynek nem csak egyik főszereplője, de több epizódjának rendezője is volt. Két éve házasodott össze a Suits sztárjával, Patrick J. Adams-szel, idén pedig megszületett első gyermekük is. A gyönyörű színésznő nem csupán tehetségével, de stílusával is lenyűgözött minket, így születésnapja alkalmából a legjobb outfit-jeit gyűjtöttük össze.

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld az alapdarabokat ősszel - sálak

Végre kezd igazán ősziesre fordulni az időjárás, így itt az ideje, hogy beszerezzük a szezon legizgalmasabb kiegészítőit, a hatalmas, színes sálakat. Egyrészt nagyon praktikusak, hiszen így nekik köszönhetően egészen biztos, hogy nem fogunk fázni, másrészt viszont a legegyszerűbb szettet is könnyedén feldobhatjuk. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább

Stílusiskola: Így viseld a kék színt ősszel

  • 2018. október 25.

Nem tudjuk ki, hogy van vele, de ebben a szezonban mi nagyon preferáljuk a kék szín minden változatát. Mellékesen hozzáfűznénk, hogy ami külön izgalmas benne, hogy remekül mutat piros vagy narancs színnel kombinálva. Mutatjuk is, hogyan érdemes viselni a hétköznapokban kék színű ruhadarabjainkat.

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek a mindig csodás Emilia Clarke-tól

Emilia Clarke-ért nem lehet nem rajongani, hiszen egyrészt imádjuk a Trónok harcában, ahol a végsőkig küzd a "gyermekeiért", és megmutatta, hogy apró termete és angyali szőke haja ellenére bárkit képes leigázni, másrészt viszont a humoros-romantikus filmekben alakított karakterei is igazán szeretni valóak. A brit színésznő a mai napin ünnepli a 32. születésnapját, mi pedig ebből az alkalomból a legjobb outfit ötleteket hoztuk el tőle!

olvass tovább

Stílusiskola: fekete, fehér és szürke, minden, amire ősszel szükséged lehet

Van egy csomó tündöklő árnyalat, amelyeket a természet inspirál, és bátran színesíthetjük vele a ruhatárunkat, azonban az is egy könnyedén járható út, ha nemet mondnunk a feltűnő színekre, és maradunk alapoknál: fekete, fehér szürke. Bárhogyan tudjuk őket kombinálni, mégis, minden esetben stílusos végeredményt fogunk kapni. Íme, a kedvenceink!

olvass tovább

Stílusiskola: ősszel is viselj rózsaszínt

Az már a Bajos csajok óta egyértelmű, hogy szerdánként szükségszerű rózsaszínt viselni, viszont mi így gondoljuk, hogy ez az egész őszi szezonban jó ötlet lehet. Könnyedén feldobhatjuk vele az egyre komorabbá váló időjárást, és az egyre sötétebbé váló összeállításokat. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább