DIVAT&STÍLUS / Stílusiskola


Stílusiskola: így viselj ősszel kéket

  • 2020. október 28.

Ha nem szeretünk nagyon színes és feltűnő ruhadarabokat viselni ősszel, viszont szeretnénk egy kis változatosságot vinni a csupa fekete, illetve szürke darabokból álló outfitekbe, akkor megfelelő kompromisszum lehet a kék szín választása. Mutatjuk is a legjobb összeállítsokat!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj bársony nadrágokat

Az őszi szezon beköszöntével lehetőségünk van egy kicsit kísérletezni, és kipróbálni néhány olyan szettet, amelyek alapból talán kicsit kívül esnek a komfortzónánkon. Ilyenek például a básony nadrágok, amelyekkel nagyon szuper szetteket állíthatunk össze, mutatjuk is a kedvenceinket!

olvass tovább

Stílusiskola: őszi kedvencünk, a bordó

Ha a harsány színeket próbáljuk az őszi szezonban kerülni, azonban nem szeretnénk róluk teljesen lemondani, akkor tökéletes választás lehet a bordó, ami csodásan mutat szürkével és nude színekkel is, emellett pedig természetesen feketével vagy fehérrel igazi klasszikusnak számít. Íme, a kedvenc összeállításaink!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld a tigrismintát

Bizony, jól látod! Az őszi szezon egyik nagy visszatérője a tigrisminta, ami elsőre talán meglepő tény lehet, azonban ha odafigyelünk, hogy mivel kombináljuk, akkor megéri kicsit kockáutatni, ugyanis nagyon izgalmas outfiteket lehet összeállítani ezzel a mintával! Íme, a kedvenceink!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj ősszel pulcsiruhákat

Ősszel éppen olyan jó ötlet lehet pulcsiruhákat választani, mint nyáron tunikákat vagy pólóruhákat, hiszen éppen az a legjobb bennük, hogy nem kell hosszú percekig a szekrényünk előtt állva gondolkoznunk, hogy éppen mit mivel kombináljunk. Ha van egy csinos kötött pulcsiruhánk, akkor elegendő egy harisnyát, egy csizmát és kabátot felkapnunk hozzá, és már indulhatunk is. Arra azért figyeljünk oda, hogy ne legyen túl rövid, de egyébként a lehető legjobb választás!

olvass tovább