Stílusiskola: ragyogj ezüstben

Az év hátralévő részében belefér, hogy néhány különlegesebb darabot is beillesszünk a ruhatárunkba. Szerintünk az ezüst az, amivel egy pillanat alatt fel lehet dobni bármilyen összeállítást, különösen az ünnepi időszakban. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek karácsony estére

Eljött az év azon napja, amikor összejön az egész család, hogy mindenki szeretetben és boldogságban ünnepelhessen. Ha beszereztél minden ajándékot és a karácsonyi menü is készen áll, akkor már csak a tökéletes outfitet kell megtalálnod, amiben mindenkit lenyűgözhetsz, és a karácsonyi fotókon is jól fogsz mutatni.

olvass tovább

5 dolog, ami miatt több pezsgő színt kellene viselned

  • 2018. december 21.

Vannak az életben időtálló dolgok, amelyeken sem az évek múlása, sem pedig a folyamatosan változó trendek nem találhatnak fogást. Ebbe a kategóriába szoktuk sorolni a valóban örök klasszikusnak számító feketét, viszont úgy gondoljuk, hogy egy világos színt, méghozzá a pezsgőt is beemelhetjük ide, hiszen ez is egy az egyben testesít meg számtalan olyan dolgot, amit egyszerűen csak stílusnak nevezünk.

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek combcsizmával

Mivel már javában benne járunk a télben, itt az ideje, hogy bevessük azokat a ruhadarabokat is, amelyeket eddig a hidegebb időre tartogattunk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Michelin-baba módjára kellene felöltöznünk, hiszen ilyenkor is lehetünk csinosak és stílusosak. Például egy combcsizmában. Mutatjuk is, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: töltsd fehérben az ünnepeket

Karácsonykor a piros, csillogó, illetve kockás darabokat részesítjük előnyben, pedig ilyenkor igazán stílusos és különleges outfiteket állíthatunk össze, ha a fehér mellett tesszük le a voksunkat. Az egészen biztos, hogy így ki fogunk tűnni a tömegből, szerintünk igazán elegáns és kifinomult választás.

olvass tovább

Stílusiskola: jön a karácsony, elő a flitterrel

  • 2018. december 16.

Elérkezett az évnek az az időszaka, amikor tényleg abszolút indokolt flitteres ruhadarabokat viselni. És nem csak egy-két flitteres csíkra gondolunk, hanem olyan szettekre, amelyekben úgy fog tűnni, hogy elmerültél egy flitterekben teli kádban! Itt az ideje egy kis csillogásnak, mutatjuk a kedvenc összeállításainkat!

olvass tovább