DIVAT&STÍLUS / Stílusiskola


Stílusiskola: így viselj piros csizmákat

Ha valamilyen különleges outfitet szeretnél összeállítani, akkor érdemes lehet olyan kiegészítőket választani, amelyek feltűnőek. A piros csizmák például nem mindennapi, szokványos darabok, és egészen biztos, hogy nem fognak minden második emberen szembejönni veled az utcán, azonban meg kell tanulni őket stílusosan kombinálni más ruhadarabokkal. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább

Stílusiskola: 10 outfit ötlet hétvégére

Ha hétvégére nem csupán otthoni pihenést és filmezést tervezel, hanem szeretnél kimozdulni, találkozol a barátnőiddel, moziba mész vagy éppen randid lesz, akkor bizony érdemes valamilyen különleges, stílusos és csinos outfittel előrukkolnod. Most éppen ehhez gyűjtöttünk össze ötleteket, mi bármelyiket gondolkodás nélkül felvennénk!

olvass tovább

Esztétikus és kényelmes? A modern fehérneműk mindkettőt teljesítik

  • 2022. november 01.

A fehérnemű nem lehet tabutéma, hiszen a mindennapi életünk része, és ez mindkét nemre és minden korosztályra vonatkozik. Helyes, sőt szükséges beszélni a fehérneműkről, az aktuális trendekről, modellekről és így tovább. Természetesen a divat és a vele járó különböző változások ezen a területen is közrejátszottak. A modern fehérneműk jellemzője a kényelmes viselet és az esztétikai szempontok kombinációja, amely az aktuális trendek alakjában ölt testet. Ez nemcsak a női fehérneműkre igaz.

olvass tovább