DIVAT&STÍLUS / Stílusiskola


Stílusiskola: outfitek kora őszre rózsaszínnel

Mivel holnap már hivatalosan is beköszönt az ősz, és úgy tűnik, hogy a nyári időjárás is már csak nyomokban mutatkozik meg, ezért itt az ideje, hogy elkezdjük a ruhatárunkat is az új szezonra hangolni. Így szeptemberben még bátran kombinálhatunk nyári, és kicsit hűvösebb időre alkalmas daraboka, ezúttal azt szeretnénk megmutatni, hogy a rózsaszínt hogyan érdemes viselni.

olvass tovább

Stílusiskola: smart casual outfitek

Ha olyan eseményre vagy hivatalos, ahol smart casual a dress code, és ötleted sincs, hogy mit viselj, akkor most segítünk. Érdemes tudni erről a stílusról, hogy éppen az a lényege, hogy nem szabad túlságosan komolyan venni, megengedhetsz magadnak egy kis lazaságot, igényességgel ötvözve.

olvass tovább

Stílusiskola: laza szettek az őszi szezonra

Van az úgy, hogy nincs kedvünk különösebben kicsípni magunkat, és inkább laza, kényelmes szetteket választunk. Most éppen az ilyen napokra hoztunk némi inspirációt, ugyanis ebben az esetben sem kell lemondanunk arról, hogy megjelenésünk stílusos legyen. Méghozzá az őszi szezonban, mert akár szeretnénk beismerni, akár nem, már az ajtón kopogtat.

olvass tovább

Stílusiskola: fehér felső, a ruhadarab, ami bármikor megmenthet

Nem véletlenül rendelkeznek a basic ruhadarabok hatalmas rajongótáborral, hiszen egyszerűen lehet kombinálni őket úgy, hogy a végén nagyszerű eredményt kapjunk. Ezek közül is az igazi jolly joker a fehér felső, hiszen gyakorlatilag bármilyen stílusú, fazonú és anyagú darabbal lehet viselni, ráadásul a kiegészítők terén is számtalan lehetőségünk lesz. Íme, a kedvenceink!

olvass tovább

Stílusiskola: ősszel is viselj színeket!

Gyakorlatilag észre sem vettük, és máris elröppent a nyár, ami azt jelenti, hogy lassan itt az ideje, hogy a gardróbunkat is átrendezzük, és elővegyük az őszi ruhadarabokat. Ez valószínűleg a fekete és szürke darabok hangsúlyossá válását jelenti, ám mi ezúttal azt szeretnénk javasolni, hogy az őszi szezonban se mondj le a színekről. Máris muattjuk, hgy miért!

olvass tovább

Praktikus és divatos kézitáska kell? Értékes tippeket mutatunk!

  • 2021. augusztus 25.

A gyakorlatiasság nem jelenti azt, hogy le kell mondanod a stílusodról, és ez mindenre vonatkozik – ruhára, cipőre, kalapra, kiegészítőkre és igen, főleg a táskákra. Nem kérdés, hogy utóbbiak egy kardinális célt szolgálnak – hordozzák létfontosságú és nélkülözhetetlen eszközeink tárházát. Ugyanakkor képviselik személyiségünket és a divatirányzatunkat is. Ezért különösen a női kézitáskák általában a funkcionalitás és az esztétikum kettős célját együtt szolgálják, aminek komplett megvalósításához itt hagyunk néhány tippet számotokra.

olvass tovább

Stílusiskola: csinos irodai outfitek sportcipővel

Szerencsére napjainkban már nem elvárás, hogy magassarkúban tipegjünk be az irodába, sőt, a legjobb outfiteket éppen úgy érhetjük el, ha kicsit keverjük a stílusokat. Ezért mi nagyon szeretjük az elegánsabb darabokat is sportcipővel kombinálni, így igazán izgalmas és stílusos irodai szetteket kaphatunk!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj ősszel nyári ruhákat

Lehet, hogy nem szívesen ismerjük be, de egyre inkább kövezeldik az őszi szezon, így itt a ideje, hogy elkezdjünk felkészülni rá. Ősszel, nem szükséges egyből a szekrény mélyére űzni a nyári ruháidat, hiszen még ilyenkor is szuper outfitekhez használhatod őket. Nincs más dolgod, mint bőrdzsekivel, farmerkabáttal vagy éppen pulcsival és egy csinos bakanccsal vagy csizmával kombinálni a kedvenc nyári ruháidat.

olvass tovább