DIVAT&STÍLUS / Stílusiskola


Milyen fürdőruhák trendik idén?

  • 2023. május 31.

A fürdőruhák szezonja már a nyakunkon. Ezért még utoljára érdemes átvenni, hogy milyen trendek közül választhatunk, ami igazán ütős hangulatba hoz minket bármilyen vízparton. Milyen trendek közül érdemes tehát nézelődnünk?

olvass tovább

Ez lesz a nyár legvagányabb kollaborációja: Kalandos utazásra hív a Batz x REKAVAGO x VW közös projektje

  • 2023. május 17.

Egy baráti piknik, vagy családi kempingezés, a vidéki autókázások idilli hangulata - mindezen pillanatok, élmények közös nevezője a felfedezés szabadsága és öröme. Ezekkel a hívószavakkal indította útjára a Batz x REKAVAGO kollaboráció legújabb nyári kollekcióját, amelyhez idén új színes, mindenki arcára mosolyt csaló ID. Buzz modelljével a Volkswagen Haszonjárművek is csatlakozott.

olvass tovább

3 rendhagyó fürdőruha trend, amit imádni fogsz

  • 2023. április 19.

Ahhh, nyár... mindannyian azt kívánjuk, bárcsak hamarabb kezdődne. Tűkön ülve várjuk, és az új fürdőruhán gondolkodva reméljük, hogy egy lépéssel közelebb kerülünk a forró napsugarakhoz. Hogy segítsünk a ráhangolódásban, úgy döntöttünk, hogy megmutatunk nektek 3 rendhagyó fürdőruhatrendet, amelyek bárki szívébe azonnal belopják magukat.

olvass tovább

Stílusiskola: Bézs kabátok - a szezon kedvencei

  • 2023. február 03.

A tél még javában tart, az idő meglehetősen barátságtalan. Azonban ilyenkor sem kell lemondanunk a lágyabb színekről. A bézs kabátok etalonnak számítanak ebben a szezonban. Viselhetjük elegáns vagy akár sportos darabokkal egyaránt.

olvass tovább

Stílusiskola: Miniszoknyát télen is

  • 2023. január 29.

Ki mondta, hogy a téli időszakban hanyagolnunk kell a r9vid szoknyákat? Tévedés ugyan! Nagyon is sok variáció létezik arra, hogy hogyan viseljünk rövid szoknyát a hideg időben is úgy, hogy közben ne fázzunk és csinosak is legyünk. Mutatjuk is a szetteket:

olvass tovább

Sneaker a ruhához – hogyan kombináld, hogy szép legyen?

  • 2023. január 27.

Szereted a nőies stilizációkat, de nem tudod elképzelni, hogy minden áldott nap magassarkúban sétálj? Voksolj a kényelmes és stílusos sneaker cipőkre. A sztárok példáját követve nem csak hétköznapi elemekkel, hanem romantikus ruhákkal és szexi szoknyákkal is kombinálhatod. Javasoljuk, hogyan csináld! Tarts velünk!

olvass tovább