Vége van

Megláttalak, és beléd szerettem. A felhők fölé emeltél, és boldoggá tettél. Aztán nagyot hibáztam, hogy megbíztam benned. Évről, évre, újra, és újra. Aztán minden egy szempillantás alatt a semmivé lett…

olvass tovább

Mielőtt új fejezetet kezdenék

Ha pár szóval kéne jellemeznem az elmúlt évet, azt tudnám mondani, hogy a lecke nagy volt és drága pénzt fizettem érte. Azonban mára már tudom, hogy minden forintját megérte, hiszen fejlődtem. Talán új ember is lettem.

olvass tovább

Összetört Férfiak

Nem szeretek összetört Férfiakkal szembe ülni. Nem szeretek, mert megszakad a szívem, és persze rám ömlik a múltban elkövetett összes hibám. Hát igen...Én sem cselekedtem mindig helyesen.

olvass tovább

A legboldogabb pillanatok

Érdekes látni, hogy mennyire belehajolunk a gondolatba, miszerint a boldog pillanatok kézzel fogható dolgokkal érhetőek el. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de életem legemlékezetesebb pillanatai soha nem tárgyi dolgok által jött létre.

olvass tovább

A férfi nem tud egyedül megszületni

Egyre inkább ez a tapasztalatom. És itt most nem a biológiai nemről beszélek. Az adott mindenki számára. Hanem a férfiról és a nőről beszélek, a nagybetűsről és ez nem lesz mindenkiből automatikusan. Férfivé és Nővé válni kell, és nem mindenki képes rá.

olvass tovább