Stílusiskola: így viseld nyáron a fehér ingruhát

  • 2017. június 17.

Aligha lehet kényelmesebb viselet nyáron egy ingruhánál, hiszen kényelmes és szellős, mégis elegáns és stílusos viselet. Munkahelyre, bulikba, vagy hosszú sétákra nyaralások alkalmával egyaránt ajánlott, mindössze az a kérdés, hogy mikor mivel viseljük. Ehhez hoztunk most tippeket!

olvass tovább

Tippek kezdő fesztiválozóknak

Hazánkban a nyárra gyakorlatilag már több fesztivál jut, mint nap, így mindenki könnyen megtalálhatja az ízlésének megfelelőt, hiszen ha megnézzük például a VOLT, a Balaton Sound és a Sziget fesztivál felhozatalát, akkor egészen mást láthatunk mind az előadók, mind a látogatóközönség tekintetében. Vannak, akik erre a szezonra várnak egész évben, és vannak, akik nem tudják elképzelni, mit lehet szeretni az egy hétig tartó alkoholmámoros, félig-meddig nomád életben. Az egészen biztos, hogy meghatározó és örökre szóló élményeket szerezhetünk egy pár nap alatt is, és ha először vágunk bele a szórakozásnak ebbe a formájába, nem árt egy-két dologra felkészülni!

olvass tovább

Top10: a legjobb frizurák strandoláshoz

  • 2017. június 06.

Mindig nagy fejtörést okoz kitalálni, hogy mit csináljunk a hajunkkal, ha a tenger vagy egy medence partjára megyünk. Ha szeretnél stílusos, de praktikus és kényelmes tippeket, akkor nézd meg a galériánkat, és válassz a legjobb strandolás-kompatibilis frizurák közül!

olvass tovább

Stílusiskola: outfit tippek Blake Lively-tól

  • 2017. június 02.

Blake Lively egy csapásra lett mindenki kedvence, miután megkapta Serena van der Woodsen szerepét a Gossip Girl-ben. A gyönyörű színésznő Ryan Reynolds felesége és két ennivaló gyermek anyukája, miközben egy igazi stílusikon. Most az ő legjobb outfitjeit hoztuk el nektek!

olvass tovább

Bikinitippek a Miss Balaton nagyköveteitől

  • 2017. június 01.

Májusban sokszor úgy tűnhetett, hogy az időjárás tréfát űz velünk, néhány napja azonban beköszöntött az igazi nyári forróság. Itt az ideje, hogy beszerezzük az új bikiniket és már indulhatunk is a vízpartra. A Miss Balaton négy nagykövete: Nagypál Kriszti, Király Lili, Németh Niki és Horváth Cinti most azt is elárulják, ők milyen fürdőruhákkal készülnek az idei strandszezonra és néhány tippet is adnak az idei versenyzőknek.

olvass tovább

Szépségtippek fesztiválozóknak

  • 2017. június 01.

Ha már megvan a jegyed, a szállásod és hogy mit veszel fel, nem maradt más, csak hogy ihletet nyerj az utolsó simításokhoz! Nézd meg, milyen szépségtrendek várhatóak az idén és vess be egyet-kettőt, hogy teljes legyen az összkép!

olvass tovább

Tippek a halószoba királynőinek

  • 2017. május 29.

Az igazi szex nem az ágyban, hanem fejben kezdődik. Nem elég szítani a tüzet, hanem magabiztos, erős nőként fenn is kell tudni tartani. Meg persze néha nem árt egy kis változás, ha úgy érzitek, egyre laposabbak a hétköznapok!

olvass tovább

Top10: stílusos outfit tippek Shay Mitchell-től

  • 2017. május 26.

Shay Mitchelle ereiben filippínó, ír, skót és spanyol vér is csörgedezik, különleges szépségének hála pedig korán felfedezte a modellszakma, majd a Pretty Little Liars sorozatnak köszönhetően tett szert világhírnévre. Szépsége és tehetsége mellett stílusérzéke is igazán irigylésre méltó, így most tőle hoztunk tíz csodás összeállítást!

olvass tovább