Kulcsszó keresés /


Nem az a lényeg mi van a fa alatt…

…hanem, hogy kik állják körbe. Van az úgy, hogy unod már karácsonykor ugyanazokat a fogásokat, ugyanazokat a storykat, a csípős szájú nagynéni megjegyzéseit, azt amikor az egész konyha tiszta prézli volt a rántott halfilétől, azokat a nagy tányér hegyeket a halászlé után, amiket te hordtál be a konyhába a tesóval. Nem is beszélve az elégetett piskóta illatának terjengéséről a nappaliban. Gyors szellőztetés, mert „Nemsokára jönnek a vendégek„ hangzik el. Hogy gondolsz rá kellemes a karácsony vagy felejtsük el karácsony?

olvass tovább

A szenvedély ereje

Stimulál, cirógat, csavargat, megérint, ledönt a földre. Minden fájdalom elszáll, minden értelmes gondolat megszűnik létezni, amikor felbukkan. Sűrű füstlepellel takarja be elménket, és amíg tart, addig burkolatként véd a külvilág ingereitől. Vörös mámorban úszik testünk tőle, szemünkkel csak csodát látunk, orrunkkal csak a kéj illatát érezzük ilyenkor. A szenvedély azonnal hatástalanítja a racionalitást. Ha találkozunk vele, fel is adhatjuk.

olvass tovább

Krémes parmezános csirke tejszínes spenótággyal

  • 2025. november 30.

Van az a fajta vacsora, ami nemcsak jól esik, hanem már az illatával is megteremti a „ma este megérdemlem” hangulatot. A krémes parmezános csirke pontosan ilyen. Könnyű, mégis kényeztető; gyors, mégis úgy mutat, mintha egy kedvenc bisztró konyhájáról érkezett volna. Azoknak született, akik szeretnek elegánsan élni akár egy átlagos hétköznap estéjén is.

olvass tovább

Különleges élményekben lehet része azoknak, akik most látogatnak el Tokajba
Ünnepi varázslat a Minaro Hotelben

  • 2025. november 23.

Ahogy a tél megérkezik a Tokaji-hegyekre, a Minaro Hotel Tokaj MGallery-ben a színek, illatok és hangulatok ünnepe köszönt be. A szálloda „Magic Tales” című téli programsorozata a karácsony és az év vége varázslatos pillanatait idézi meg – látványos dekorációkkal, zenei estekkel, borélményekkel és a tokaji hagyományokat újraértelmező különleges eseményekkel.

olvass tovább

 MERÜLJ EL A FLORA EKSZTÁZIS VILÁGÁBAN AZ ÚJ GUCCI FLORA  GORGEOUS GARDENIA EAU DE PARFUM INTENSE ILLATÁVAL!

  • 2025. november 11.

Hagyd, hogy magával ragadjon az élettel teli, napfényes boldogság az új Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum Intense illattal! Az eredeti Gorgeous Gardenia Eau de Parfum virágos frissességét fás intenzitással elmélyítő kompozíció a felszabadító merészség és nyugodt erő kifinomult egyensúlya. Pezsgő érzéseket sugárzó, zabolátlan energiája azonnal felgyorsítja a pulzusodat és megdobogtatja a szívedet.

olvass tovább

Ráérsz? – Az idő, amit elpazarolunk, soha nem jön vissza

  • 2025. október 24.

Nem mindig egy nagy esemény ébreszt rá, hogy mennyi minden elmúlt. Néha csak egy csendes délután, egy régi fotó vagy egy illat, és hirtelen megérzed: az idő ment tovább, te viszont ott maradtál valahol – egy kimondatlan mondatban, egy eltolódott döntésben, egy el nem kezdett életben.

olvass tovább

A parfüm, ami történetet mesél – így válaszd ki az „aláírás-illatod”

  • 2025. október 21.

Vannak illatok, amelyek többet jelentenek egy szép parfümnél.
Olyanok, amelyekben ott van a múltad, a jelened, és mindaz, amit magadról elmondani nem akarsz, de elárul helyetted a levegő. Egy jól megválasztott illat úgy simul rád, mint egy mondat, amit kimondasz anélkül, hogy megszólalnál. Egy történet, amit csak te ismersz, mégis mindenki megérzi, aki közel kerül hozzád.

olvass tovább

Könnyű mediterrán csirkés zöldségtál – ha valami egészségesre és gyorsra vágysz

  • 2025. október 15.

A rohanó napokban ritkán jut idő egy hosszú, többfogásos vacsorára de az egyszerűség nem kell, hogy a minőség rovására menjen. Ez a mediterrán hangulatú egytálétel minden szempontból a „kevesebb több” elvét követi: könnyű, tápláló, és pont annyira színes, mint amennyire egészséges. A friss zöldségek, az omlós csirkemell és az illatos fűszerek együtt egy olyan harmóniát alkotnak, amitől az egész konyha megtelik a mediterrán életérzés illatával – anélkül, hogy órákig állnál a tűzhely mellett. Tökéletes választás egy stresszes munkanap után, vagy könnyed ebédnek is.

olvass tovább