STYLELIFE


Csökkenni kezd a nyomasztó, mélybe húzó dinamika

A mai napon lesz fokra pontos a Vénusz és a Leszálló Holdcsomópont együttállása, cserébe a Merkúr-Neptunusz kvadrátja már elkezdett lazulni a tegnapi nap folyamán. Jóhírként a Nap kilépett a Skorpió jegy vonzáskörzetéből, így végképp elkezd csökkenni a nyomasztó, mélybe húzó dinamika.

olvass tovább

Az élet olykor rákényszerít minket, hogy feszegessük a saját határainkat

  • 2023. november 28.

Az élet időnként arra kényszerít minket, hogy feszegessük a saját határainkat, amitől reménytelennek és kilátástalannak érezhetjük a helyzetünket. Egyszerűen csak az az érzés kerít hatalmába, hogy túl sok, ami történik, és nem tudnunk mást tenni, mint azt remélni, hogy idővel el fog múlni a fájdalom, vagy a félelmünk, és ismét jól érezhetjük majd magunkat a bőrünkben.

olvass tovább

Top5: a legfinomabb francia desszertek

A francia konyha meghatározó része a gasztronómiának, és természetesen ha már erre a területre tévedünk, érdemes sorra venni a legfinomabb francia desszerteket, hiszen bőven van mivel büszkélkedniük. A legtöbbjükben domináns a vanília, a gyümölcsök és a karamell, a titok pedig minden esetben a kiváló minőségű könyvekben rejlik.

olvass tovább

Miért indítsd zabkásával a reggeleket?

  • 2023. november 27.

Senki sem vitatja, hogy egészségünk érdekében minden nap reggeliznünk kell, lehetőleg otthon, nyugalomban, az asztal mellett. Ha ezt megteszed, már a jó úton haladsz; de nem mindegy, hogy rózsaszín, cukormázas fánkot vagy csupacsokis kakaócsigát majszolgatsz habos kakaóval, vagy pedig végiggondolod, hogy egy új nap kezdetén mire van szüksége a szervezetednek valójában.

olvass tovább

Érkeznek sorra a pozitív hatások

A mai napunkra több izgalom is jut, a mérleg mindkét oldalára téve némi súlyt… A jó hírek táborát erősíti, hogy ma a Mars is átlép a Nyilas jegyébe, a Hold pedig együttállásban lesz a Felszálló Holdcsomóponttal a Kosban. Negatív hatásként a Vénusz megkezdi együttállását a Mérlegben haladó Leszálló Holdcsomóponttal.

olvass tovább