STYLELIFE / Stylekids


Klasszikus babaszoba kicsit másképp

  • 2015. november 10.

Kitaláljátok, hogy melyik árnyalatokra gondoltunk? Van két szín, amelyet már ősidők óta arra használunk, hogy mindenkivel tudassuk, kislány vagy kisfiú babánk van. Akár szobaberendezésről, akár babakocsiról, akár a kisruhákról beszélünk. Természetesen a rózsaszínről és a kékről van szó.

olvass tovább

Őszi turmixok hideg napokra

  • 2015. november 09.

Igaz, hogy a hűvös időjárás szép lassan bekényszerít minket a lakásba, de ilyenkor sem érdemes elfeledkeznünk testi-lelki egyensúlyunk fenntartásáról. Hoztunk nektek két szuper őszi turmixot, melyek nem csak finomak, de egészségesek is és Ti is könnyedén elkészíthetitek akár kedvenc filmetek mellé.

olvass tovább

Az anyává lett apa története

  • 2015. november 06.

Előrebocsátom, azok közé a férfiak közé tartozom, akik mindig is nagyra becsülték a nők munkáját, soha egyetlen pillanatig sem gondoltam, hogy a háztartás és a gyerekek menedzselése ne lenne nagyon komoly feladat. Még azt is megkockáztatnám, hogy amennyire tudtam, próbáltam én is részt venni a házimunkában (remélem, azért a feleségem sincs teljesen más véleményen…), de az elmúlt napok eseményei még mindezek mellett is elgondolkodtattak. Ezeket a gondolatokat szeretném megosztani.

olvass tovább

Gyerekprogramok az őszi szünetre

  • 2015. október 25.

Az októberi hűvös idővel megérkezett az iskolai őszi szünet is. Mely idén különösen hosszúra sikeredik. De mielőtt kétségbeesve kapkodni kezdenél, hogy mivel kösd le gyermeked figyelmét ezalatt a néhány nap alatt, tekintsd meg e heti programajánlónkat, melyben családi és gyermekprogramokat kínálunk neked a városban.

olvass tovább

A szoptatás szépsége

  • 2015. október 24.

Természetes vagy megbotránkoztató dolog nyilvánosan szoptatni? Ivette Irvins szerint teljesen elfogadott és normális dolognak kéne lennie, így a fotográfus ennek kapcsán készített egy sorozatot szoptató anyákról. Neked mi a véleményed a képekről?

olvass tovább

Szoptató celebmamik

  • 2015. október 22.

Az egészséges mell hetében nem hagyhatjuk ki a sorból a mell legfontosabb és legnemesebb szerepét, a szoptatást. Tekintsétek meg a hírességekről készült legszebb képeket!

olvass tovább

Mit képvisel a 9-es szám?

  • 2015. október 09.

Elérkezett egy szakasz vége. Valami véget ér és kezdődhet egy új. Rálátást kapsz a múltra, jelenre és jövőre. Bölcs meglátásaid segítenek megérteni a miérteket. Most már nem magaddal foglalkozol, hanem a másikért élsz.

olvass tovább

A bárányok nem hallgatnak

  • 2015. október 06.

Megkezdődött a bárányhimlő szezon. Kicsik és nagyok, akik még nem estek át (tehát fogékonyak) ezen a pöttyös kórságon, most nagy esélyük van rá. Sok tévhit van jelen erről a betegségről. Ezeket szeretnénk tisztázni a következőkben.

olvass tovább

A gyermekbetegségek lelki háttere

  • 2015. október 02.

Vajon hogyan lehet, hogy van gyermek, aki szinte sosem betegszik le és többen mindenféle betegséget összeszednek? Megkezdődik a nevelési év, a gyermek közösségbe jár, ezzel együtt elkezdődik a betegségekkel járó időszak is. Mitől függ, hogy a gyermek megbetegszik-e vagy sem? A közösségtől, immunrendszertől, vitaminpótlástól, egészséges táplálkozástól?

olvass tovább

Tíz ok, amiért sírhat a baba

  • 2015. szeptember 30.

A kisbabák, újszülöttek egészen 1-1,5 éves korukig, amíg nem kezdenek el beszélni, vagy mutogatással a tudtunkra adni mit szeretnének, addig az egyetlen kommunikációs forrásuk a sírás. A fiatal anyukák, amíg nem ismerik ki kellőképpen gyermekük jelzéseit- hanghatásait, addig általában az összes lépcsőt végigzongorázzák mire megértik valójában mire is volt szüksége a kis csöppségnek.

olvass tovább