STYLELIFE / Stylekids


Tippek az uzsonnásdobozba

  • 2015. augusztus 13.

Az iskolás napok ideje alatt egy állandóan fejtörésre okot adó helyzet: mi kerüljön az uzsonnás-dobozba? Ami egészen biztos, hogy mindig, de iskolás napokon aztán pláne ragaszkodni kell ahhoz, hogy a gyerek változatos és bőséges reggelit egyen.

olvass tovább

Bőrfeszesítő tippek a terhesség utánra

  • 2015. augusztus 10.

Attól a pillanattól kezdve, hogy a nő először kézbe veszi a gyermekét, sohasem lesz már a régi. Egy új szerepet kell vállalnia: anya lett, ami azt jelenti, hogy dupla felelősséget vállal, hiszen a sajátja mellett, egy másik életre is teljes odaadással vigyáznia kell. Teste, lelke teljesen átalakul, és nehéz feladat, hogy a régi nő, és az új anya megférjen egymás mellett. Az alábbi bőrfeszesítő, illetve regeneráló tippek leginkább abban segítenek, hogy újra elfogadd önmagad, ráadásul egy egészséges úton fedezhesd fel a benned lakozó nőt.

olvass tovább

Tippek leendő apukáknak

  • 2015. július 29.

A nők esetében az áldott állapot 9 hónapos alakulása természetszerűleg adódik, azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy ennek a csodás időszaknak a leendő apuka is fontos szereplője illetve részese. Mivel ez fizikai és mentális értelemben is egy jelentős átalakulása az életünknek, fontos, hogy kellő felkészültséggel, megfelelő kommunikációval vészeljük át az esetlegesen nehezebb szakaszokat is. Íme, néhány tipp a leendő apukáknak.

olvass tovább

Babavárás magas vérnyomással

  • 2015. július 27.

A magas vérnyomás nem csak a kismama egészségét, de a magzat fejlődését is veszélyezteti. Időben beállított, megfelelő gyógyszeres kezelés, és a várandósság alatt alkalmazott helyes életvitel mellett azonban a kismama és a baba egészségi állapota is jelentősen javítható, a szövődmények kialakulása részben megelőzhető, illetve kialakulásuk ideje és súlyossága befolyásolható.

olvass tovább

Lábtornával a lúdtalp ellen

  • 2015. július 20.

A tornát már a legkisebbeknél is elkezdhetjük, hiszen lelkesen utánoznak minket (kb. 2 éves kortól). Természetesen előfordulhat, hogy a kivitelezés még nem tökéletes, de ez nem gond, csak arra ügyeljünk, hogy ne történjen baleset. A gyakorlatokat akár naponta is elvégezhetjük. Az sem baj, ha csak egy részüket hajtjuk végre, lényeg a rendszeresség. A lábtorna mellett járjunk minél többet mezitláb vagy zokniban.

olvass tovább

Gyermekkori félelmek

  • 2015. július 17.

A normál gyermeki fejlődést számos félelem kíséri, melyek együtt alakulnak a személyiséggel. Mástól fél egy óvodás, mástól a kisiskolás és a serdülő.

olvass tovább

A babaláb jellemzői - cipővásárlás

  • 2015. július 09.

A cipővásárlás sok nő egyik kedvenc tevékenysége. Eljön az idő, amikor viszont a babának kell megvenni az első kiscipőjét. Ez már nem olyan könnyű feladat, sok kérdés felmerül bennünk. Mikor vegyem meg az elsőt? Milyen típusút vegyek? Mekkora a megfelelő méret? Elég a szandál, vagy kell-e zárt cipő is? A testvér cipője megvan, az nem lesz jó a picinek?

olvass tovább