Kulcsszó keresés /


Hogyan tedd intenzívebbé a párkapcsolatodat?

  • 2023. november 30.

Egy párkapcsolatban teljesen normális, hogy az idő múlásával csökken az intenzitás. Azonban a probléma akkor kezdődik, ha ezzel nem törődünk. Ugyanis, ha szeretnénk, hogy a kapcsolat továbbra is jól működjön, akkor igenis tennünk kell a monotonitás ellen.

olvass tovább

Energiaszintet emelő növények

  • 2023. november 20.

Biztos nagyon sokan tartunk otthon szoba növényeket, akár cserepes, akár vágott formában, hogy minél színesebbé, és otthonosabbá tegyük a lakást. Azonban hihetetlennek hangozhat, de vannak olyan növények, amelyek javítják az energia áramlását, tisztítják a levegőt, békét nyugalmat és boldogságot teremtenek körülöttünk.

olvass tovább

A boldogság a hálával kezdődik

  • 2023. november 18.

Időnként hajlamosak vagyunk elfelejteni azt, hogy mennyi mindenért hálásak lehetünk. Különösen, ha olyan dolgokról van szó, amik esetleg magától értetődőnek tűnnek. Azonban nem árt észben tartani, hogy sokszor ezeket a dolgokat is elveszíthetjük, így amíg lehetőségünk van élni velük, addig kell hálásnak lennünk az életnek.

olvass tovább

Ha milliárdos lennék is dolgoznék!

  • 2023. november 09.

Teljesen természetes, hogy a pénz az egyik legfontosabb dolog az életben, hiszen pénzből vásárolunk a közértben, pénzbe kerül az otthonunk, és annak fenntartása, a tanulás és még sorolhatnám. A másik nagyon fontos dolog szerintem, a pénzen túl (persze rengeteg fontos dolog létezik még mint például az egészség stb.) a hivatásunk megtalálása.

olvass tovább

Ha egy nőt a megfelelő módon szeretsz, akkor ragyogni fog melletted

  • 2023. november 05.

Szeresd őt a megfelelő módon és életed hátralévő részében boldogsággal tölti majd meg napjaidat. Mert amikor úgy érzi, szeretik, vágyik rá, hogy felfedje előtted a legjobb oldalát. És amikor megadják neki a szabadságot, hogy megmutathassa valódi színeit, különleges eufóriát hordoz majd magában, ami elég ahhoz, hogy téged is mindig felvidítson, és bebizonyítsa neked azt, hogy semmi sem lehetetlen.

olvass tovább

Mennyire szabotálod a saját boldogságodat?

  • 2023. november 05.

„Semmi sem állíthatja meg az embert, aki megfelelő hozzáállással rendelkezik, hogy elérje a célját, és az égvilágon semmi sem segíthet annak, aki nem megfelelően áll a dolgokhoz.”- hangzanak Thomas Jefferson bölcs szavai. Gondolj csak bele te is: ugyan mennyire szabotálom a saját boldogságom?

olvass tovább