KERESD A NŐT


Hogyan legyél boldog az egyedüllétben?

  • 2023. június 07.

Annak megtanulása, hogyan legyünk boldogok egyedül, egy olyan folyamat, amelyen mindannyiunknak keresztül kell mennünk, függetlenül attól, hogy kapcsolatban vagyunk-e, vagy sem. Fontos, hogy képes legyél egyedül is időt tölteni, és élvezd a saját magad társaságát anélkül, hogy szükségét éreznéd annak, hogy állandóan más vegyenek körül.

olvass tovább

Bennem van a létra, ami kiút a gödörből

Mire is vállalkozunk amikor gyógyulás útját választjuk? Hat évig jártam önismeretbe, elolvastam száz meg száz önfejlesztő könyvet, elmentem a hollisztikus gyógyítás irányaiba, az aktuális párjaimmal párterápiába..etc. Azt gondoltam és egyben reméltem, hogy a segítségkéréssel és ahogyan megkezdem a lelkem gyógyítását, közelebb kerülök magamhoz, a múltamhoz, ezáltal javítva a jelen életminőségem.

olvass tovább

Hallgasd meg a szíved szavát

Valahol mindannyian tudjuk, hogy az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy feltétel nélkül kövessük saját belső igazságunkat! Azt a tudást, amit a „szívünk szava”ként szoktunk emlegetni, belső vezetőként vagy esetleg Felsőbbrendű Énként (személy szerint ezt a kifejezést nem igazán szeretem). Én inkább éberségnek hívom, mert nincs olyan színezete, hogy van bennem (pláne felettem!) „valaki”, aki jobban tudja….

olvass tovább

A fiúk nem sírnak

Nehéz hetem volt. Érzelmileg nehéz. Mondhatnám, hogy nőként nehéz, mert egészen mély dolgokkal szembesülhetek. Ehhez a szembesüléshez azt hiszem, már leginkább az vezet, hogy rendbetettem a női részemet. Ez elengedhetetlen volt, hogy őszinte figyelemmel tudjak fordulni a férfiak felé.

olvass tovább

Nem az számít, hogy te mit érzel valaki iránt, hanem az, amit a másik által érzel magadban

  • 2023. június 06.

Mindannyian sebezhetőek vagyunk, még akkor is igaz ez az állítás, ha foggal-körömmel küzdünk ellene. A sebezhetőségünk felvállalása az egyik legnagyobb erő, amire mindannyiunknak képessé kellene válnia, Ugyanis nincs intimitás sebezhetőség nélkül. Ettől függetlenül ugyanakkor azt is fontos megérteni, hogy miként lehetünk boldogok az érzelmeink tükrében?

olvass tovább

Ha sosem maradnak

Volt már olyan, hogy azt érezted, hogy csak egy olyan megálló vagy a másik életében, ahol tévedésből szállt le, vagy azért hogy megpihenjen mielőtt továbbsiet? Hogy te vagy az, aki a másik hátát simítva hallgatja őt, te vagy az, akinek megszorítja a kezét és köszönömöt rebeg, miután kicsavarta a lelkét. Aztán az órájára néz, puha csókot nyom a homlokodra, majd közli, hogy menni kell.

olvass tovább