KERESD A NŐT


Megunhatatlan idézetek az Igazából szerelem című filmből

  • 2022. december 10.

Vicces, romantikus, lélekemelő, szórakoztató, egy örök klasszikus, amelyet minden egyes karácsonykor képesek vagyunk a családdal rongyosra nézni. Ez mind-mind igaz az Igazából szerelemre, amely megkerülhetetlen az ünnepi időszakban. Most a kedvenc idézeteinket gyűjtöttük össze, hogy egy kis boldogságot csempésszünk a karácsony előtti utolsó, rohangálós napokba.

olvass tovább

Az önszeretet igazi jelentése

Az önszeretet nem csak abban képes megnyilvánulni, hogy miután ünnepek után a tükörbe nézel, az mondod: „elfogadom a testem jelen pillanatban is”. Nem csak azt jelenti, hogy már nem utálod a rést a fogaid között. Ennél azért összetettebb.

olvass tovább

Szeretünk és elengedünk

Sosem értjük meg igazán, hogy mit jelent a „vágyak elengedése”-tézis, amíg nem merülünk bele az élet sűrűjébe. Hiszen eleinte minden állandónak hat, itt vannak a barátaink, családtagjaink, itt vagyunk egy fix közegben, ahol nem árthat senki nekünk, mert sosem vagyunk egyedül. De a változást senki sem kalkulálja bele.

olvass tovább

Manapság a kapcsolatok megtévesztésre és játszmákra épülnek - de milyen egy igazi kapcsolat?

  • 2022. december 09.

Azt mind tudjuk, hogy manapság nehéz olyan őszinte társat találni, aki képes egy egészséges, érett kapcsolatra. A legtöbben inkább taktikáznak, ahelyett, hogy elköteleződnének. Ez azért van, mert sokan vannak elakadásban és ahelyett, hogy magukon dolgoznának, inkább csak kapkodnak jobbra-ballra. Sajnos ahhoz, hogy egy erős és tartós kapcsolatot építsünk ki, nem csak szerelemre van szükség, hanem arra is, hogy önmagukkal is rendben legyünk.

olvass tovább

A Nő, aki benned kuckózik

Ugyan már bemutatkoztam annak a Nőnek, aki előttem áll a tükörben, de még nem tudom, hogy szólíthatom Őt, hiszen még csak ismerkedek vele. Csodálom és tanulni akarok még tőle. Hiszen minden alkalommal amikor tükörbe nézek, látom Őt, aki erőt ad.

olvass tovább

Mindenkinek van egy nehéz ex-kapcsolata a múltjában

Mindenkinek van legalább egy olyan exe, aki baromi nehéz eset. Valakinek pedig lehet, hogy épp Te vagy az. Mindannyian hordozunk sebeket, melyeket a korábbi kapcsolatainkban szereztünk, és mindannyian okoztunk sérüléseket a múltbéli kapcsolatainkban. Hatással voltunk az ex partnerünk életére, ahogy ő is hatással volt ránk.

olvass tovább