SZÉPSÉG / Illatok


Avril Lavigne - Black Star

  • 2010. február 01.

Ez az  illat   elvarázsol mindenkit,egy másikvilágba. Öszetéttel: Hibiszkusz,szilva és étcsokoládé. Nagyon  finom virágos - gyümölcs illat.

olvass tovább

Marc Jacobs - Lola

  • 2010. január 20.

Lola, Marc Jacobs legújabb illata. Határozott elképzelése volt arról, hogy mit jelent a nőies és a szexi – az ártatlanság szemtelenül kreatív oldala, mely csakis Marc Jacobs műve lehet.

olvass tovább

Annick Goutal mesebeli illattörténetei először Magyarországon

  • 2009. december 07.

Eau d’Hadrien – Hadrianus császár illata… a történet egy könyvvel kezdődött. A parfümőrt, Annick Goutal-t, Marguerite Yourcenar - Hadriánus emlékiratai című könyvének olvasása közben ragadták el az érzelmei, és megalkotta, majd örök időkre üvegbe zárta az V. századi római uralkodónak dedikált citrusos-ciprusfás parfümkreációját.

olvass tovább

Cacharel - Scarlett

  • 2009. július 21.

Rejtôködj és tárd fel az igazi személyíségedet - ez a kettôség határozza meg Scarlett világát. Egy "ragyogó" nô, egy egyéniség, aki bájos és titokzatos, finom és szenvedélyes. Annak, aki arra született, hogy gazdag és aktyv életet éljen sok-sok tapasztalattal és szerelemmel.

olvass tovább

Salvador Dali Black Sun Sport

  • 2009. július 07.

Kiránduljon, strandoljon és ússzon annyit, amennyi csak belefér szabadidejébe. Egy kellemes piknik a szabadban vagy pár nap búvárkodás a Vörös-tengeren, a tökéletes illat a forró estékre, talán néhány hónapra lecsillapíthatja nyughatatlanságát.

olvass tovább

Forever Young

  • 2009. május 22.

Tudta azt, hogy a platina értéke önmagában meghaladja az aranyét? A La Prairie márka elôrukkolt az eddigi legdrágább luxusszínvonalú bôrenergizáló készítményével, amely platinát, és a világ különbözô részeirôl származó egzotikus hatóanyagokat tartalmazza.

olvass tovább

Miss Elite

  • 2009. március 27.

Az Elite illatok a világ első számú modellügynökségének nevét viselik és az általa közvetített imázst, presztízst és álmot közvetítik. Bemutatkozik az Elite illatok legújabb kreációja, a Miss Elite In Love.

olvass tovább