SZÉPSÉG / Illatok


Penhaligon's Juniper sling

  • 2011. november 27.

A legújabb, borókabogyó illatban pompázó, hűs gin-parfüm, a Juniper Sling igazi gourmand élmény, és a 20'es évekbeli londoni bárok hangulatát idéző fémes art deco-s csomagolás is nagyon illik a tartalomhoz.

olvass tovább

Frapin. 1697 Eau de Parfum

  • 2011. november 24.

Amikor 2010 nyarán a Frapin család kastélyának nagytermében Bertrand Douchafour parfümőr mellett ültem a parfüm előzetes értékelésének apropóján, már ott jeleztem, hogy szerintem hatalmas siker lesz, így ha rám hallgatnak, nem csak egy limitált szériában gondolkoznak. Szerencsére így is történt, mert az első széria hamar elfogyott.

olvass tovább

Aromaterápia: önmagunk jól megérdemelt kényeztetése

  • 2011. október 08.

Az aromaterápia eredete évezredekre nyúlik vissza, ezért nem meglepő, hogy kellemes illatú, értékes illóolajokat már az ókori egyiptomiak is fölhasználták. Ez egy egzotikus gyógymód, napjainkban ismét divatba jött, önmagunk kényeztetésére, s a stressz oldására használják.

olvass tovább

Illatmustra: CHANEL NO. 19 POUDRÉ

  • 2011. október 03.

CHANEL NO. 19 POUDRÉ – az 1-es szám a szám az első karakter, míg a 9-es az utolsó. Az 1-es és a 9-es kombinációja a tökéletességet és a békét jelenti. Így az illat is a tökéletességet mutatja.

olvass tovább

Cartier Baiser Volé

  • 2011. szeptember 21.

A Cartier legújabb illata a Baiser Volé, ami annyit tesz, mint „lopott csók”. A parfüm alapjegye a liliom, ami zöldlevél jegyekkel egészül ki. Az üveg a Cartier öngyújtóira hajaz, olyannyira, hogy még az üveg nyitómechanizmusa is azonos.

olvass tovább

Prada Candy

  • 2011. szeptember 04.

A Prada Candy Nőies. A Prada Candy azonnal magával ragad – tiszta élvezet vadító csomagolásban. A pink és arany robbanásszerű találkozásával a Prada Candy elrepít minket egy merész világba, megmutatja a Prada nőiesség egy új oldalát, ahol a több tényleg több és a lényeg a túlzás.

olvass tovább

Bulgari Mon Jasmine Noir

  • 2011. augusztus 01.

A Bulgari új illata, a Mon Jasmine Noir a Jasmine Noir fiatalosabb, frissebb verziója. Az illat a gyöngyvirág, az indonéz jázmin, a pézsma, és fa illatok keverékével friss nyári illatkompozíciót alkot.

olvass tovább