Elfeledett illatok nyomában

  • 2012. március 21.

Sok nő ábrándozik arról, hogy megtalálja az „igazit”. Amiről be tudják azonosítani, ami csak az övé, amiben biztonságban érzi magát, és amitől megnő az önbizalma. Igen, fontos, hogy legyen saját illatunk, ám nem könnyű megtalálni azt. Az új kreációk között kutassunk, vagy tegyünk időutazást?

olvass tovább

Dívák kedvenc illatai és sminkszerei

  • 2012. március 07.

Minden nőnek megvan a kedvenc színésznője, énekesnője. Persze egy szőke kék szemű nő nehezen fog Rihannára hasonlítani, de tisztelgésképp nyugodt szívvel viselheti a barbadosi popkirálynő kedvenc parfümét.

olvass tovább

Parfüm újdonságok

  • 2012. február 16.

Illatot ugyanolyan körültekintően kell választani, mint ruhát, hiszen állhat remekül, de lehet tőlünk idegen is. Kint még javában tél van, de az illatkreátorok már most gondoskodtak arról, hogy legyen miből választanunk a tavasz beköszöntével.

olvass tovább

Penhaligon's Juniper sling

  • 2011. november 27.

A legújabb, borókabogyó illatban pompázó, hűs gin-parfüm, a Juniper Sling igazi gourmand élmény, és a 20'es évekbeli londoni bárok hangulatát idéző fémes art deco-s csomagolás is nagyon illik a tartalomhoz.

olvass tovább

Frapin. 1697 Eau de Parfum

  • 2011. november 24.

Amikor 2010 nyarán a Frapin család kastélyának nagytermében Bertrand Douchafour parfümőr mellett ültem a parfüm előzetes értékelésének apropóján, már ott jeleztem, hogy szerintem hatalmas siker lesz, így ha rám hallgatnak, nem csak egy limitált szériában gondolkoznak. Szerencsére így is történt, mert az első széria hamar elfogyott.

olvass tovább

Aromaterápia: önmagunk jól megérdemelt kényeztetése

  • 2011. október 08.

Az aromaterápia eredete évezredekre nyúlik vissza, ezért nem meglepő, hogy kellemes illatú, értékes illóolajokat már az ókori egyiptomiak is fölhasználták. Ez egy egzotikus gyógymód, napjainkban ismét divatba jött, önmagunk kényeztetésére, s a stressz oldására használják.

olvass tovább

Illatmustra: CHANEL NO. 19 POUDRÉ

  • 2011. október 03.

CHANEL NO. 19 POUDRÉ – az 1-es szám a szám az első karakter, míg a 9-es az utolsó. Az 1-es és a 9-es kombinációja a tökéletességet és a békét jelenti. Így az illat is a tökéletességet mutatja.

olvass tovább

Cartier Baiser Volé

  • 2011. szeptember 21.

A Cartier legújabb illata a Baiser Volé, ami annyit tesz, mint „lopott csók”. A parfüm alapjegye a liliom, ami zöldlevél jegyekkel egészül ki. Az üveg a Cartier öngyújtóira hajaz, olyannyira, hogy még az üveg nyitómechanizmusa is azonos.

olvass tovább