SZÉPSÉG / Illatok


Bulgari Mon Jasmine Noir

  • 2011. augusztus 01.

A Bulgari új illata, a Mon Jasmine Noir a Jasmine Noir fiatalosabb, frissebb verziója. Az illat a gyöngyvirág, az indonéz jázmin, a pézsma, és fa illatok keverékével friss nyári illatkompozíciót alkot.

olvass tovább

Juliette has a gun

  • 2011. április 04.

Juliette has a gun, avagy Shakespeare hősnője új szerepet vállal a 21. században. Bájos ártatlansága hódító vonzerővé válik mágikus "parfümfegyverei" által. Zólyomi Zsolt Le Prafum parfümériájának palettája új márkával bővült.

olvass tovább

Roberto Cavalli Perfumes - ‘Anniversary’

  • 2011. január 24.

Vad, fényűző és elbűvölő. A fejjegy egzotikus, gyümölcsös frissességet hagy a bőrön egy kis málnával és zöldalmával megbolondítva. A szívjegyek egy ellenállhatatlan virágcsokrot idéznek, amelyben a narancsvirág, a jázmin és a napraforgó kapja a főszerepet.

olvass tovább

Karácsony a Le Parfum Croisette parfümériában

  • 2010. december 20.

Megérkeztek a Fashion Street-re a 2010-es év luxus ajándékötletei, a híresen gyönyörű, pillangós záródású Annick Goutal Butterfly Bottle díszüvegek, a meseszép Penhaligon's díszdobozok és a Burberry luxus illatgyertyái és szobaillatosítói.

olvass tovább

Nomad

  • 2010. november 11.

Odin a vikingek vakmerő, vad istene, a Háború és a Halál mellett a Költészeté is. Az első, férfiakat megcélzó Odin butik 2004-ben nyílt Manhattan-ben, és a márkáé ma az egyik legbefolyásosabb New York-i lifestyle butikhálózat. Négy vadonatúj signature illatuk a brand image-éhez hű, éjsötét, erőteljes, masszív, de hangsúlyozottan unisex, nők által is viselhető koncepció.

olvass tovább

Miss Sporty- Lash Millionaire - Légy szempillamiliomos!

  • 2010. november 06.

Hosszú, gyönyörűen dús szempillák. A csodálatos tekintet elérésének leggyorsabb módja. Turbózd fel szempilláidat! Szerezz olyan luxus kinézetet, amitől mindenki azt gondolja majd, hogy a kint álló limuzin a tiéd. Ehhez a legtökéletesebb választás a Miss Sporty új szempillaspirálja, a Lash Millionaire.

olvass tovább