KERESD A NŐT / Férfiszempont


Férfiszempont: Találkozások

Minden találkozás megváltoztatja az életedet. Vegyünk egy egyszerű példát. Kisgyerek vagy, és egy barátod elhív suli után focizni, és te elmész. Ez egy nagyon aprónak tűnő dolog, ami befolyásolta a sorsod alakulását. De befolyásolta. A későbbi életed szempontjából talán már jelentéktelen ez a találkozás, mert a fiú nemsokára elköltözik a városból, és ti soha többé nem beszéltek.

olvass tovább

Férfiszempont: Te sokkal jobbat érdemelsz. Olyan jó vagy.

A te szádból is elhangzottak már ezek a mondatok, mikor valakit ejteni próbáltál, mint a fakezű kölyök a fagyit? Azt is tudod, hogy eközben pont az ellenkezőjét gondoltad? Valójában azért pattintottad le a döbbent őzike szemekkel bámulót, mivel meggyőződésed volt, hogy találnál jobbat is. Régen én is elkövettem. Sajnos. Nincs ezen mit szépíteni. Akit tényleg elég jónak gondolsz, akire felnézel, akihez vonzódsz, azt sosem penderítenéd ki ilyen olcsó módon. Azon igyekeznél inkább, hogy teljesnek, kellően szabadnak és biztonságban érezze magát melletted. Kedvezni akarnál neki, sport analógiával élve nem leküldeni a pályáról, hogy idő előtt eltűnjön az öltöző folyosóján, aztán a zuhany gőze alatt, "merhát" annyira jó... Nem?

olvass tovább

Férfiszempont: Mindig van választásod

Bizalmat adsz, vagy csak követelsz? Élsz-e a bizalommal, vagy visszaélsz vele? Letagadod a jelen pillanatot, elhazudod, narkotizálod, menekülsz előle a jövőbe, múltba, vagy elfogadod olyannak, mint amilyen, tudva azt, hogy az elfogadás nem jelent beletörődést? Értékeled magad, vagy leértékeled? Tisztelsz másokat, vagy csupán elvárod, hogy tiszteljenek?

olvass tovább

Férfiszempont: A nő illata

"A nő furcsa egy teremtés... hogyan született? A haja... a haja mindent elmond. Temetted-e valaha az arcod egy tengernyi hajba, és kívántad-e, hogy örökké ott maradj? És az ajka, amikor rád tapad, olyan, mint a hűvös bor, amit egy sivatagi utazás után kortyolgatsz.." (Idézet az Egy asszony illata c. filmből)

olvass tovább

Férfiszempont: Egy őszinte ember

Milyen egyszerű vágyni és hirdetni az őszinteséget, e szerint élni azonban annál nehezebb. Az első nehézséget nem is az jelenti, hogy másoknak ne hazudjunk, sokkal inkább, hogy magunknak ne tegyük. Bár gyerekként mindig azt mondták nekünk, legyünk őszinték, de amikor azok voltunk, megbüntettek.

olvass tovább