Boys don't cry: A Nagy Ő keresése

Már eleve rosszul indul. Miért a Nagy Ő-t keresed? Miért nem csak Ő-t? Valakit, akivel jól érzed magad. Akivel jól érzed magad az ágyban (igen ezt teszem az első helyre), jól érzed magad kettesben, egy esős vasárnap délután, és felszabadultan érzed magad vele társaságban is.

olvass tovább

Boys don't cry: Mi kell a nőnek?

A témában már számtalan cikk született női íróktól, és jó néhányat elolvasva arra jutottam, hogy férfi legyen a talpán, aki megérti. Az érvek, a „jó tanácsok” között sokszor egymásnak ellentmondó instrukciókat kapunk, hogyan is kéne viselkednünk férfiként.

olvass tovább

Boys Don't Cry: Hogyan választ a férfi?!

A kérdésre eleve nem lehet jó választ adni, mert ugye mindig a Nő választ! Vagy legalábbis az esetek többségében. Még akkor is, ha az a szegény fickó azt hiszi, hogy ő választott, akkor is tudjuk, hogy nem. Ő csak beteljesítette küldetését, amit a Nő választott neki. De ha tegyük fel, hogy nem csak egy nő szemeli ki magának, hanem több is, akkor a férfi is kerülhet válaszút elé. Akkor jönnek a férfi szempontok.

olvass tovább

Boys Don’t Cry: (Egy) Férfi szempont(ja)

Beszélgetek. Egyik Hölgy ismerősöm panaszkodik, hogy miután eltöltött egy romantikus hétvégét egy vonzó férfival, a fickó felszívódott. Pedig, ami időt együtt töltöttek, azt láthatóan és érezhetően mindketten élvezték. Nem érti. És persze piszkálja a fantáziáját. Mert ő már úgy elképzelte… Közbekérdeztem, hogy mit is képzelt el?

olvass tovább