Style Tipp: Natura Bissé INHIBIT-TENSOLIFT

  • 2016. november 30.

Nem számít, mennyire ülnek ki érzéseid az arcodra, a kialakuló ráncok és vonalak elsimítása már lehetséges. Élj, mosolyogj és fejezd ki magad bátran. Ráadásul ezt most mind ajándékba is adhatod, de a legjobb,hogy te is megkaphatod!

olvass tovább

Style Tipp: Omorovicza Kék Gyémánt Kollekció

  • 2016. november 29.

Ha igazán szép bőrt szeretnénk, a sejtek megfelelő működését kell biztosítanunk. Az Omorovicza alapítói, Stephen és Margaret a márka vegyészeivel sokat beszélgettek a fiatalos bőr megőrzéséről és arról, hogyan lehetséges a bőr önmegújító folyamatait beindítani. Ennek eredményeként született meg a Kék Gyémánt Kollekció.

olvass tovább

Szépségnapló: Így állítsd meg az idő kerekét!

Mindig is csodáltam azokat a nőket, akik koruk ellenére mesés, üde arcbőrrel rendelkeznek. Ugyan hogy csinálják, hogy mindig kisimultak és gyönyörűek? Én még csak a harminchoz közeledek, de sokszor már most sem nézek szívesen tükörbe reggelente a szétgyűrt arcommal és karikás, begyógyult szememmel. Bennem van a hiba? Egyszerű genetika? Vagy netán méregdrága ránctalanító krémekkel kellene már ennyi idősen pepecselnem?

olvass tovább

Szépségtippek a hüvös napokra

Lassan az ösznek is vége, és a nyári napsugarak elmúlásával bőrünk is elveszíti élettelteliségét és ki van téve a zord idő viszontagságainak is. Ebben a kis összeállításban, megmutatom, hogyan ragyogj télen is, és milyen praktikákkal veheted fel a versenyt a hideg okozta kellemetlenségekkel szemben.

olvass tovább

Az idő nem csak az arcod bőrén hagy nyomokat!

  • 2016. november 22.

Ha azt gondoltad, az idő kegyes hozzád, hát nagyon tévedsz! Mentségére legyen,hogy a környezeti káros hatások is megtesznek mindent, hogy gyorsítsák a bőr öregedési folyamatai. Jó hírünk persze mindig van: az arc bőrének ápolása mellett a nyak érzékeny bőrének ápolásával lassíthatod az öregedési folyamatot, ennek egyik alappillére a rendszeresség, a másik, hogy a legjobb segítséget válaszd hozzá.

olvass tovább

Wellness élmény otthon? Csináld magad!

  • 2016. november 16.

Jól jönne néha a kényeztetés a hétköznapokon is, ugye? De kinek van ideje hosszasan habfürdőzni, vagy egyáltalán egy egész napot eltölteni egy szuper wellnessben? Ráadásul kevés az időnk, és általában mindent akarunk, de azonnal.

olvass tovább

ÚJ Pep-Start HydroBlur Moisturizer a Clinique-től

  • 2016. október 27.

Mostantól bármikor elérheti a kedvenc filtere által nyújtott hatást! Az ÚJ Pep-Start HydroBlur Moisturizer egy könnyű, egész napos hidratáló, mely előkészíti a bőrt a sminkeléshez, elhomályosítja a bőrhibákat, szabályozza a faggyútermelést és a kifényesedést, és gondoskodik arról, hogy ön mindig a legjobb arcát mutassa.

olvass tovább

Csempéssz egy kis vidámságot a szürke hétköznapokba a Labello neon színeivel!

  • 2016. október 23.

A Labello már több, mint 100 éve az ajakápolás legmegbízhatóbb szakértője Európa szerte és a világ számos más részében is. A shea vajjal és pantenollal gazdagított formula 12 órás hidratálást biztosít, védi az ajkakat a kiszáradástól és puhává, finoman csillogóvá varázsolja azokat, az Original Neon Edition limitált kiadású ajakápolókkal - szó szerint - új színt hoznak a mindennapjaidba!

olvass tovább