SZÉPSÉG / Bőrápolás


Szépségtippek a hüvös napokra

Lassan az ösznek is vége, és a nyári napsugarak elmúlásával bőrünk is elveszíti élettelteliségét és ki van téve a zord idő viszontagságainak is. Ebben a kis összeállításban, megmutatom, hogyan ragyogj télen is, és milyen praktikákkal veheted fel a versenyt a hideg okozta kellemetlenségekkel szemben.

olvass tovább

Az idő nem csak az arcod bőrén hagy nyomokat!

  • 2016. november 22.

Ha azt gondoltad, az idő kegyes hozzád, hát nagyon tévedsz! Mentségére legyen,hogy a környezeti káros hatások is megtesznek mindent, hogy gyorsítsák a bőr öregedési folyamatai. Jó hírünk persze mindig van: az arc bőrének ápolása mellett a nyak érzékeny bőrének ápolásával lassíthatod az öregedési folyamatot, ennek egyik alappillére a rendszeresség, a másik, hogy a legjobb segítséget válaszd hozzá.

olvass tovább

Wellness élmény otthon? Csináld magad!

  • 2016. november 16.

Jól jönne néha a kényeztetés a hétköznapokon is, ugye? De kinek van ideje hosszasan habfürdőzni, vagy egyáltalán egy egész napot eltölteni egy szuper wellnessben? Ráadásul kevés az időnk, és általában mindent akarunk, de azonnal.

olvass tovább

ÚJ Pep-Start HydroBlur Moisturizer a Clinique-től

  • 2016. október 27.

Mostantól bármikor elérheti a kedvenc filtere által nyújtott hatást! Az ÚJ Pep-Start HydroBlur Moisturizer egy könnyű, egész napos hidratáló, mely előkészíti a bőrt a sminkeléshez, elhomályosítja a bőrhibákat, szabályozza a faggyútermelést és a kifényesedést, és gondoskodik arról, hogy ön mindig a legjobb arcát mutassa.

olvass tovább

Csempéssz egy kis vidámságot a szürke hétköznapokba a Labello neon színeivel!

  • 2016. október 23.

A Labello már több, mint 100 éve az ajakápolás legmegbízhatóbb szakértője Európa szerte és a világ számos más részében is. A shea vajjal és pantenollal gazdagított formula 12 órás hidratálást biztosít, védi az ajkakat a kiszáradástól és puhává, finoman csillogóvá varázsolja azokat, az Original Neon Edition limitált kiadású ajakápolókkal - szó szerint - új színt hoznak a mindennapjaidba!

olvass tovább

Az idő rohan- de te lassíthatsz!

  • 2016. szeptember 29.

Annyiszor beszéltünk már róla, de talán nem eleget: a bőr öregedésének okai 80%-ban a külső tényezők: a szennyezett környezett, stressz, kialvatlanság és persze a nem megfelelő táplálkozás. A környezeti hatások ellen a Vichy újdonságával is felveheted a harcot.

olvass tovább

Természetesen, saját készítésű szépségápolási szerek

Léteznek olyan sminkkellékek, amelyeket lehetetlen otthon, megfelelő minőségben előállítani, ilyen például az alapozó, a szemhéjpúder, vagy a szemceruza. Ellenben van, amit te is képes vagy otthon elkészíteni és valóban tudni fogod, hogy természetes alapanyagokból áll, hiszen te készítetted, és valahogy így még jobb is mintha csak megvetted volna.

olvass tovább

6 tipp a fiatalság megőrzéséhez

  • 2016. szeptember 18.

Számtalan fiatalító hatású termékkel és kúrával találkozhatunk, ha női magazinokat veszünk a kezünkbe vagy megfordulunk bármelyik drogériában. A fiatalságunk megőrzése azonban nem ezeken múlik igazából. Íme 6 agyonismételt tipp, amelytől fiatalabbnak érezheted magad. Jótékonyan hatnak a külsődre és belsődre egyaránt! Elsőre semmitmondó praktikáknak tűnhetnek, de hosszútávon ezek az igazán bevált módszerek fiatalságunk megőrzéséhez.

olvass tovább

Az életkornak megfelelő bőrápolás

Mindenki másként, az életvitelének megfelelően ápolja a bőrét, mivel más- más genetikai örökséggel rendelkezünk, ezért az életkor alapján történő felosztás, csak jelzés értékű lehet. A konkrét bőrápoló szerek kiválasztása a bőr egyéni állapotától függ. Ebben az összeállításban tehát csak egy általános segítséget szeretnék nyújtani, hogyan érdemes figyelni korunk szerint a bőrünkre, és annak ápolására.

olvass tovább

A jótékony zöld tea

  • 2016. július 27.

Gyakran halljuk, hogy fogyasszunk sok zöld teát, arról azonban ritkán esik szó, hogy valójában milyen jótékony hatásokkal is bír. Míg sokan tisztában vannak vele, hogy nyugtató hatása van és a súlycsökkenést is elősegíti, kevesen sejtik, hogy ennél azért többről van szó. Összegyűjtöttük a zöld tea legfontosabb tulajdonságait, melyeknek birtokában biztos, hogy Te is több alkalommal fogsz kortyolni az egyszerű, de nagyszerű italból.

olvass tovább