4 természetes testradír

  • 2016. július 19.

Időnként nem csak arcunknak, hanem az egész testünknek jót tesz egy alapos bőrradírozás. Eltávolítjuk vele az elhalt hámsejteket, ezáltal könnyebben bejut a hidratálókrém, így sokkal élénkebb és ragyogóbb bőrt kapunk. Ráadásul ha napozás előtt végezzük el, tovább megtarthatjuk színünket. Ismerj meg négy otthon is elkészíthető, bőrtápláló keveréket!

olvass tovább

Tények és tévhitek a napégésről, fényvédelemről

  • 2016. július 09.

Az internetes fórumokon, rokonoktól, barátoktól több tanácsot is kaphatunk megelőzésre, vagy baj esetére, de nem biztos, hogy minden javaslatot érdemes megfogadni. A napégéssel, fényvédőkkel kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdéseket dr. Garaczi Edina, az Allergiaközpont bőrgyógyász-allergológusa segít tisztázni.

olvass tovább

5 kezelés a narancsbőr ellen

  • 2016. július 03.

Itt van a rövidnadrág és kis szoknya időszaka, ekkor szembesülünk csak igazán a téli lustaság és a hétvégi dínom-dánom nyomaival. A narancsbőr elleni küzdelemre megszámlálhatatlan módszert ismerünk már, de melyek a valóban hatásosak? Nézzük meg, mitől alakul ki és hogyan tehetünk ellene a látványos változásért.

olvass tovább

Nivea-tipp nyárra: Arctisztító kendő

  • 2016. július 02.

Biztos ismerős a helyzet, mikor későn érkezel haza és már csak ahhoz van kedved, hogy bedőlj az ágyba. És az arctisztítás? Semmiképpen se hagyd el, próbálj ki inkább egy gyorsabb és egyszerűbb módszert – használj arctisztító kendőt!

olvass tovább

Szandálban is magabiztosan: Otthoni pedikűr lépésről lépésre

Hirtelen köszöntötte be a forróság és egyre többen viselünk nyitott cipőt, papucsot vagy szandált. Ha úgy gondolod, hogy lábfejedre ritkán tévednek kíváncsi tekintetek, nagyon tévedsz. A metrón vagy a buszon zötykölődve mindennapi jelenség, hogy egy első ránézésre csinos és ápolt nőnek a lába igénytelen, bőrkeményedéses, lábkörmei elhanyagoltak, körömlakkja lekopófélben. Hölgyeim, az ördög a részletekben rejlik. Legalább nyáron fordítsunk időt a rendszeres pedikűrre!

olvass tovább

A természetes egyensúly védelme

  • 2016. június 18.

Testünk azon a területeit is ápolnunk kell, melyeket nem teszünk közszemlére. Ezzel nem csupán az általános jó közérzetet biztosítjuk magunk számára, hanem az esetleges egészségügyi komplikációkat is megelőzhetjük. Speciális higiénia nőknek.

olvass tovább

Ezek lehetnek az okai, ha zsíros az arcbőröd

  • 2016. április 10.

Ha azok közé tartozol, akik egy púderrel jól lemattított alapozást követően két óra múlva már olyan fénylő homlokkal rendelkeznek, mint egy jelzőlámpa, akkor az alábbi írásunk Neked szól! Összeszedtük ugyanis a zsíros arcbőrért felelős okokat, amikkel nem árt, hogyha tisztában vagy.

olvass tovább

Tavasz ihlette szépség trükkök

  • 2016. március 19.

Sokan előtérbe helyezik a természetes megjelenést és változtatnának az eddig jól megszokott szépségápolási technikáikon. Habár bőrünk és hajunk egyre jobban ki van téve a napsugarak hatásainak, épp ezért a hidratálók is még inkább előtérbe kerülnek. A sorból természetesen nem maradhat ki a regenerálás receptje sem. De vajon hogyan is érhetjük el legegyszerűbben az ápolt és tündöklő megjelenést?

olvass tovább