Rimóczi Zsófia

Jelenleg filmkészítő vagyok, rendezői, operatőri és vágói feladatokat látok el a szakmámon belül. 2009-ben indítottam egy blogot "Sophie's everyday thoughts" néven, amiben a saját kacifántos életemet osztottam meg másokkal, főként tanulság gyanánt. Azóta a tematika változott, ahogyan az életem is. A blog mára a veganizmust, egészséges életmódot és a lelki kiegyensúlyozottságot hirdeti. Én úgy gondolom, hogy az vagy amit megeszel, vagy ahogy Hippokratész mondá ,,Ételed legyen az orvosságod!". Rengeteg nemzet vegán konyhájában otthon vagyok, de bekell valljam, hogy a gyümölcsök elfogult örök szerelmese vagyok már egészen kiskorom óta, ezért a táplálkozásom nagy részét ők teszik ki. Tehát sokat foglalkozom az emberek étkezési szokásaival, tradícióinkkal, emellett az emberek egymással való viselkedését tanulmányozom. Próbálok megválaszolni olyan kérdéseket, amikre vagy nem kaptunk választ, vagy másik eset, hogy felteszek olyan kérdéseket, amelyeket senki sem tett még fel. Célom, hogy az emberek visszataláljanak a természethez, bízzanak annak bölcsességében és teljes értékű, boldog életet tudjanak élni!

Szilvás galette recept ( vegán)

Ez egy igazi őszi szupergyors és szuperfinom vendégváró sütemény! A tésztát 5 perc alatt össze tudod dobni, a belső töltelék pedig a gyümölcsök esztétikus felvágása és elhelyezése nélkül is megvan további 5 percen belül.

olvass tovább

Áfonyás kosárkák (Nyers-Vegán)

Ez már az a kategória, amit illegálissá tennénk, annyira gyors, finom és bűnmentes. Csupán 3 összetevője van, valamint teljes értékű élelmiszerek felhasználásával készült, nem tartalmaz semmilyen finomított cukrot, édesítőszert vagy olajat!

olvass tovább